+371 622 00 854
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 6+ gadi
Zīmols: LEGO NINJAGO
Izcelsmes valsts: Ķīna

Par preci

Zēni un meitenes no 6 gadu vecuma var atveidot gaisa piedzīvojumus no TV seriāla NINJAGO® Dragons Rising 2. sezonas ar šo pūķēna Riyu rotaļu komplektu (71810). Šī rotaļu pūķa rotaļlieta bērniem ietver pūķēna Riyu modeli ar kustināmiem spārniem un kājām, kustināmu asti un sedliem, lai minifigūras varētu sēsties tā mugurā.

Šajā nindzju rotaļlietā ir 3 minifigūras: Arin, bruņota ar alpīnisma āķa un katanas zobena piederumiem, Sora ar katanas zobena piederumu un ļaunais Vilka maskas kareivis ar zobena piederumu. Bērniem būs viss, kas vajadzīgs, lai lomās iejustos nindzju kareivja ādā un izspēlētu piedzīvojumiem pilnas cīņas.

LEGO® NINJAGO® uzbūvējamo nindzju rotaļlietu klāsts bērniem ietver robotus, transportlīdzekļus un tempļus, lai bērni varētu lomās izspēlēt piedzīvojumus. Katru rotaļlietu komplektu var izveidot ar lietotni LEGO Builder, kas tevi un bērnus pavada vieglā un intuitīvā būvēšanas piedzīvojumā.

  • Piedzīvojumiem pilna pūķa rotaļlieta bērniem. Zēni un meitenes no 6 gadu vecuma var izspēlēt ainas no TV seriāla NINJAGO® Dragons Rising 2. sezonas ar pūķēna Riyu rotaļu komplektu.
  • Kustināms pūķa modelis. Bērni var regulēt šī rotaļu pūķa spārnus, asti un kājas, un tad tā mugurā uzsēdināt vienu no NINJAGO® varoņu minifigūrām, un laisties debesīs.
  • 3 minifigūras. Nindzju komplektā ir iekļauta Arin minifigūra, kas bruņota ar alpīnisma āķi un katanas piederumu, Sora ar katanas piederumu un Vilka maskas kareivis ar zobena piederumu.
  • Nindzju dāvana. Šī nindzju rotaļlieta dod aizraujošu būvēšanas un rotaļāšanās pieredzi, un to var uzdāvināt kā pārsteiguma dāvanu zēniem un meitenēm, kam patīk iejusties nindzju varoņu ādā.
  • Palīdzīga roka. Atklājintuitīvas būvēšanas instrukcijas lietotnē LEGO® Builder, kur būvētāji var pietuvināt un pagriezt modeļus trīs dimensijās, sekot līdzi progresam un saglabāt komplektus, pilnveidojot jaunas prasmes.
  • Plašāki nindzju piedzīvojumi. Meklē vēl NINJAGO® cīņas rotaļlietas (jāiegādājas atsevišķi) ar pūķiem, robotiem un transportlīdzekļiem.
  • Nindzju rotaļlietu pasaule. LEGO® NINJAGO® būvējamās rotaļlietas ietver robotus, transportlīdzekļus un tempļus, un ļauj bērniem nokļūt fantāzijas piedzīvojumu pasaulēpie nindzju varoņiem.
  • Izmēri. Šajā NINJAGO® rotaļlietu komplektā ir 132 detaļas, un tas ietver pūķa modeli, kas ir 6 cm augsts, 19 cm garš un 18 cm plats.
CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Bērnu sapņi piepildās! Mēs palīdzēsim izvēlēties, ko īpašu bērnam - dāvanu dzimšanas dienā, Ziemassvētkos, Lieldienās vai vienkārši gribat iepriecināt savu atvasi? Toys Planet plašs sortiments, katrai vecuma grupai – sākot ar zīdaiņu rotaļlietām līdz pat pusaudžu interesējošām lietām. Jūs interesē LEGO NINJAGO zīmols? Apmeklējiet veikalus vai ieskatieties tiešsaistes katalogā- palīdzēsim izvēlēties piemērotako! Pašiem mazākajiem piedāvājam izglītojošas rotaļlietas, radošos komplektus, krāsainas lelles vai iespaidīgas automašīnas. Tiem, kas plāno brīvo laiku pavadīt kopā ar ģimeni, iesakām iepazīt galda spēļu un puzļu sortimentu. Un protams neaizmirsīsim par bērnu skrejriteņiem vai velosipēdiem! Āra rotaļlietas ir lieliski piemērotas ceļošanai vai pastaigām. Bērns jau ir noskatījis 71810 LEGO® NINJAGO® Pūķēns Riyu – uzzini par to vairāk. Augstas kvalitātes rotaļlieta, par lielisku cenu– tieši tāds ir 71810 LEGO® NINJAGO® Pūķēns Riyu.
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

71810 LEGO® NINJAGO® Pūķēns Riyu

Kods: 4040101-6980
Svītrkods: 5702017584546
1199
1499
11,99 €
14,99 €
-20% rotaļlietām, iepērkoties vismaz par 20 €! Tikai tiešsaistē ar One Family karti
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2024-04-29
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs