+371 622 00 854
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 7+ gadi
Zīmols: LEGO STAR WARS
Izcelsmes valsts: Čehu Republika

Par preci

Sarīko episku cīņu starp izcilajiem 501. leģiona Clone Trooper kareivjiem un separātistu armijas kaujas droīdiem. Piesargies no AT-RT kabīnē esošiem droīdiem, kuri izmanto elektrobinokli. Meties uzbrukumā ar BARC Speeder un šauj ar ieročiem. Cīnies pretī ar kaujas droīdu šaujamieročiem. Kurš svinēs uzvaru šajā aizraujošajā LEGO® Star Wars™ piedzīvojumā? Viss ir tavās rokās!

Radi episka mēroga sadursmes starp 501. leģiona Clone Trooper kareivjiem un separātistu armijas cīņas droīdiem šajā spraigas darbības pārpilnajā LEGO® Star Wars™ būvēšanas komplektā bērniem (75280). Gan kustīgajam AT-RT robota, gan BARC Speeder konstruktora modelim ir 2020. gada augusta jaunais dizains un autentiska zili balta 501. leģiona krāsu gamma, kā arī ieroči cīņas rotaļām.

Spraigas lomu spēles. Mazie var atveidot atmiņā palikušās ainas no seriāla “Zvaigžņu kari: Klonu kari”, izmantojot 4 LEGO minifigūras: trīs 501. leģiona Clone Trooper kareivjus un 501. leģiona Jet Trooper kareivi, kā arī divas cīņas droīda LEGO figūras. Visiem ir ieroči, un AT-RT robotam ir stiprinājuma punkti šaujamieroča un elektrobinokļa elementam, kas rosinās radošas rotaļas.

LEGO Star Wars pasaule. Jau kopš 1999. gada uzņēmums LEGO Group atveido leģendāros Zvaigžņu karu pasaules zvaigžņu kuģus, transportlīdzekļus, vietas un tēlus. LEGO Star Wars šobrīd ir uzņēmuma populārākā sērija ar konstruktora rotaļu komplektiem un būvējamām dekoratīvām rotaļlietām, kas ir lieliska dāvana visu vecumu faniem.

  •  Bērni var tēlot 501. leģiona Clone Trooper kareivjus un izdzīvot aizraujošas cīņas no seriāla “Zvaigžņu kari: Klonu kari” ar LEGO Star Wars™ cīņas komplektu (75280), kurā iekļauts AT-RT robots un BARC Speeder.
  •  Šajā LEGO® Star Wars™ būvēšanas komplektā iekļautas 4 LEGO minifigūras: trīs 501. leģiona Clone Trooper kareivji (2020. gada jaunums) un 501. leģiona Jet Trooper kareivis ar reaktīvā pacēlāja elementu, kā arī divi cīņas droīdi un kaujas ieroči.
  • AT-RT robotam ir jauna krāsu shēma (2020. gada augusts), kustīgas kājas, ierocis, stiprinājuma punkti šaujamieroča un elektrobinokļa elementam, savukārt BARC Speeder ir divi ieroči, kas rosina radošas rotaļas.
  •  Šis konstruktora rotaļu komplekts ar 285 detaļām ir lieliska dāvana dzimšanas dienā vai svētkos zēniem un meitenēm no 7 gadu vecuma. Abus transportlīdzekļus var vadīt arī videospēlē “LEGO® Star Wars: The Skywalker Saga”.
  •  Šī kompaktā un izturīgā LEGO® Star Wars™ AT-RT robota aptuvenie izmēri: augstums 17 cm, garums 9 cm, platums 8 cm. To var ērti ielikt bērna somā kopā ar BARC Speeder, lai rotaļātos jebkurā vietā.
  •  Šai lieliskajai būvēšanas bērnu rotaļlietai nav nepieciešamas baterijas. Tā ir pilnībā būvēta no LEGO® klucīšiem, un tās dzinējspēks ir bērnu iztēle, tāpēc piedzīvojumi nekad nebeidzas.
  •  Vai apsver iespēju iegādāties šo Star Wars™ būvēšanas komplektu kādam, kam vēl nav lielas pieredzes ar LEGO® konstruktoriem? Uz priekšu! Komplektācijā ir iekļautas vienkāršas, ilustrētas instrukcijas. Atver kārbu, un jautrība var sākties!
  •  LEGO® Star Wars™ būvēšanas rotaļlietas ir fantastiski piemērotas bērniem (un pieaugušajiem faniem), lai atveidotu ainas no Zvaigžņu karu sāgas, radītu paši savus galaktikas mēroga piedzīvojumus un izliktu apskatei kolekcionējamus būvēšanas modeļus.
  •  Jau kopš 1958. gada LEGO® klucīši atbilst visaugstākajiem nozares standartiem, tāpēc tie ir izturīgi, un tos ikreiz var viegli savienot un atvienot, neliekot lietā Spēku!
  •  LEGO® detaļas un klucīši tiek pārbaudīti visos veidos, kādus vien var iedomāties, lai nodrošinātu ikviena būvēšanas komplekta atbilstību visaugstākajiem drošības un kvalitātes standartiem gan uz Zemes, gan tāltālās galaktikās.
CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Bērnu sapņi piepildās! Mēs palīdzēsim izvēlēties, ko īpašu bērnam - dāvanu dzimšanas dienā, Ziemassvētkos, Lieldienās vai vienkārši gribat iepriecināt savu atvasi? Toys Planet plašs sortiments, katrai vecuma grupai – sākot ar zīdaiņu rotaļlietām līdz pat pusaudžu interesējošām lietām. Jūs interesē LEGO STAR WARS zīmols? Apmeklējiet veikalus vai ieskatieties tiešsaistes katalogā- palīdzēsim izvēlēties piemērotako! Pašiem mazākajiem piedāvājam izglītojošas rotaļlietas, radošos komplektus, krāsainas lelles vai iespaidīgas automašīnas. Tiem, kas plāno brīvo laiku pavadīt kopā ar ģimeni, iesakām iepazīt galda spēļu un puzļu sortimentu. Un protams neaizmirsīsim par bērnu skrejriteņiem vai velosipēdiem! Āra rotaļlietas ir lieliski piemērotas ceļošanai vai pastaigām. Bērns jau ir noskatījis 75280 LEGO® Star Wars™ 501. leģiona Clone Trooper kareivji – uzzini par to vairāk. Augstas kvalitātes rotaļlieta, par lielisku cenu– tieši tāds ir 75280 LEGO® Star Wars™ 501. leģiona Clone Trooper kareivji.
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

75280 LEGO® Star Wars™ 501. leģiona Clone Trooper kareivji

Kods: 4040101-4807
Svītrkods: 5702016617245
2449
3499
24,49 €
34,99 €
* www.toysplanet.lv pirms akcijas bijusī standarta cena. Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2025-02-28
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs