+371 622 00 854
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 7+ gadi
Zīmols: LEGO STAR WARS
Izcelsmes valsts: Čehu Republika

Par preci

Obi-Wan Kenobi kosmosa kuģa Jedi (75333) modelis, kas tiek būvēts! Fani var atjaunot ainas no filmas Star Wars: Attack of the Clones, būvējot un spēlējoties ar šo LEGO Star Wars kosmosa kuģi.

Produkta īpašības:

  • 2 LEGO minifigūras. Obi-Wan Kenobi ar gaismas zobenu un pirmo reizi LEGO vēsturē Taun We un R4-P17 astromehānisko droīdu LEGO figūriņu.
  • Izstrādāts, lai iedvesmotu spēlēt. Kosmosa kuģim ir atverama minifigūras kabīne, 2 smailes šāvēji, izvelkama šasijas, gaismas zobena aizbīdņi un spārna stiprinājuma punkts R4-P17 galvai.
  • Dāvanu ideja bērniem no 7 gadu vecuma. Uzdāviniet šo 282 daļu celtniekam komplektu, Star Wars: Attack of the Clones faniem un LEGO Star Wars kolekcionāriem.
  • Rotaļā, un demonstrēšanai. Būvējamā Star Wars kosmosa kuģa izmēri ir vairāk nekā 7 cm augsts, 25 cm garš un 13 cm plats, lai to varētu parādīt starp spēlēm.
  • Būvniecība, izmantojot lietotni. Ir iekļautas instrukcijas - izmantojot lietotni LEGO Building Instructions, celtnieki var tuvināt, pagriezt un vizualizēt konstrukcijas modeļa digitālo versiju.
  • Radoša izklaide visu vecumu bērniem. LEGO Star Wars konstruēšanas komplekti ļauj bērniem un pieaugušajiem faniem atjaunot ikoniskas ainas, izveidot savus unikālus stāstus vai vienkārši parādīt ēku modeļus.
  • LEGO klucīši un detaļas atbilst stingriem kvalitātes standartiem, nodrošinot, ka tos ir viegli un droši salikt.
  • LEGO sastāvdaļas tiek mētātas, karsētas, drupinātas, savītas un rūpīgi analizētas, lai nodrošinātu to atbilstību stingriem, globālajiem drošības standartiem.
CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Bērnu sapņi piepildās! Mēs palīdzēsim izvēlēties, ko īpašu bērnam - dāvanu dzimšanas dienā, Ziemassvētkos, Lieldienās vai vienkārši gribat iepriecināt savu atvasi? Toys Planet plašs sortiments, katrai vecuma grupai – sākot ar zīdaiņu rotaļlietām līdz pat pusaudžu interesējošām lietām. Jūs interesē LEGO STAR WARS zīmols? Apmeklējiet veikalus vai ieskatieties tiešsaistes katalogā- palīdzēsim izvēlēties piemērotako! Pašiem mazākajiem piedāvājam izglītojošas rotaļlietas, radošos komplektus, krāsainas lelles vai iespaidīgas automašīnas. Tiem, kas plāno brīvo laiku pavadīt kopā ar ģimeni, iesakām iepazīt galda spēļu un puzļu sortimentu. Un protams neaizmirsīsim par bērnu skrejriteņiem vai velosipēdiem! Āra rotaļlietas ir lieliski piemērotas ceļošanai vai pastaigām. Bērns jau ir noskatījis 75333 LEGO® Star Wars™ Obi-Wan Kenobi džedu Starfighter™ – uzzini par to vairāk. Augstas kvalitātes rotaļlieta, par lielisku cenu– tieši tāds ir 75333 LEGO® Star Wars™ Obi-Wan Kenobi džedu Starfighter™.
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

75333 LEGO® Star Wars™ Obi-Wan Kenobi džedu Starfighter™

Kods: 4040101-5884
Svītrkods: 5702017155593
2797
3995
27,97 €
27,97 €
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2025-02-28
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs