+371 622 00 854
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 6+ gadi
Zīmols: LEGO STAR WARS
Izcelsmes valsts: Čehu Republika

Par preci

Mazie cīnītāji var vadīt 501. leģiona Clone Trooper vienību ar šo LEGO Star Wars™ kaujas komplektu (75345) bērniem no 6 gadu vecuma. Tajā iekļautas 2023. gada janvāra 4 jaunās minifigūras — 501. leģiona virsnieks, 501. leģiona klonēšanas speciālists un 2 501. leģiona Heavy Trooper, un katram ir ierocis, lai rotaļas būtu spraigākas. Komplektā ir arī būvējams AV-7 lielgabals cīņai pret transportlīdzekļiem; tam ir šāvējs ar atsperes mehānismu un sēdvieta LEGO minifigūrai. Šī populārā būvējamā rotaļlieta ir lieliska dāvana bērniem, un viņi varēs atveidot ainas no filmas “Zvaigžņu kari: Klonu kari”, papildinot citus LEGO Star Wars komplektus ar īpaši jautrām rotaļu iespējām.
Ienāc jaunā būvēšanas pasaulē.
Meklē digitālās instrukcijas, tālummaiņas un pagriešanas rīkus lietotnē LEGO Builder, lai uzlabotu bērnu radošo pieredzi un gandarījumu.
Aizrautības galaktika.
Jau kopš 1999. gada LEGO Group atveido “Zvaigžņu karu” pasaules zvaigžņu kuģus, transportlīdzekļus, vietas un tēlus no klucīšiem. Ir izveidots gana plašs būvējamo modeļu klāsts, lai iedvesmotu fanus neatkarīgi no vecuma.
  • Būvējamais komplekts rotaļu cīņām. Ar šo LEGO Star Wars™ komplektu ""501. leģiona Clone Troopers™ kaujas komplekts"" (75345) bērni var uzbūvēt klonu eskadronu un atveidot spraigākās ainas no filmas “Zvaigžņu kari: Klonu kari”.
  • 4 LEGO Star Wars™ minifigūras. 501. leģiona virsnieks ar blasterpistoli, 501. leģiona klonēšanas speciālists ar blasteršauteni un divi 501. leģiona Heavy Trooper, katrs ar savu šāvēju.
  • No klucīšiem būvēts AV-7 lielgabals cīņai pret transportlīdzekļiem. AV-7 lielgabalam ir pielāgojamas kājas, paceļams šāvējs ar atsperes mehānismu un sēdvieta LEGO minifigūrai.
  • Dāvanas ideja “Zvaigžņu karu” faniem no 6 gadu vecuma. Pasniedz šo būvējamo rotaļlietu ar 119 detaļām dzimšanas dienā, svētkos vai vienkārši tāpat bērniem, kuriem patīk “Star Wars: The Clone Wars” un “Star Wars: The Bad Batch”.
  •  Visur līdzi paņemamas rotaļas. Lielgabala tornis ir aptuveni 7 cm augsts, 6 cm plats un 13 cm dziļš, tāpēc šo kompakto komplektu var viegli ielikt bērna mugursomā, lai rotaļātos jebkurā vietā.
  •  Interaktīva digitāla būvēšana. Izmantojot lietotni LEGO Builder, bērni var tuvināt, pagriezt un vizualizēt būvējamā modeļa digitālo versiju.
  •  LEGO Star Wars™ būvējamās rotaļlietas visiem vecumiem. Ar LEGO Star Wars komplektiem bērni (un pieaugušie fani) var atveidot leģendāras ainas, radīt jaunus piedzīvojumu stāstus vai vienkārši izlikt apskatei būvējamos modeļus.
  •  Izcila kvalitāte. LEGO detaļas atbilst stingriem nozares standartiem, tāpēc tos var savienot viegli un stingri, lai modeļi būtu izturīgi.
  •  Drošības pārbaudes. LEGO būvēšanas klucīši tiek pārbaudīti praktiski visos iedomājamos veidos, lai nodrošinātu atbilstību stingriem globāliem drošības standartiem.

75345_lifestyle-64229b90ab60b.jpg

Būvējama Clone Trooper piedzīvojumu rotaļlieta

Bērni var uzbūvēt paši savu 501. leģiona Clone Troopers eskadronu ar šo LEGO Star Wars™ kaujas komplektu.

75345_hero-64229ba7797c9.jpg

Iztēles bagātas rotaļas daudzu stundu garumā

Mazajiem faniem patiks atveidot seriāla “Star Wars: The Clone Wars” ainas un vadīt pašiem savas misijas.

75345_build-64229bb7e2034.jpg

Ienāc jaunā būvēšanas pasaulē

Aizraujošajā un intuitīvajā lietotnē LEGO Builder bērni var tuvināt un pagriezt modeli, kā arī sekot līdzi progresam.

75345_inthebox-64229bc90079a.jpg

Kolosāla dāvana bērniem

Šis komplekts būs lieliska pārsteiguma dāvana bērniem, kam patīk seriāli “Star Wars: The Clone Wars” un “Star Wars: The Bad Batch”.

CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Bērnu sapņi piepildās! Mēs palīdzēsim izvēlēties, ko īpašu bērnam - dāvanu dzimšanas dienā, Ziemassvētkos, Lieldienās vai vienkārši gribat iepriecināt savu atvasi? Toys Planet plašs sortiments, katrai vecuma grupai – sākot ar zīdaiņu rotaļlietām līdz pat pusaudžu interesējošām lietām. Jūs interesē LEGO STAR WARS zīmols? Apmeklējiet veikalus vai ieskatieties tiešsaistes katalogā- palīdzēsim izvēlēties piemērotako! Pašiem mazākajiem piedāvājam izglītojošas rotaļlietas, radošos komplektus, krāsainas lelles vai iespaidīgas automašīnas. Tiem, kas plāno brīvo laiku pavadīt kopā ar ģimeni, iesakām iepazīt galda spēļu un puzļu sortimentu. Un protams neaizmirsīsim par bērnu skrejriteņiem vai velosipēdiem! Āra rotaļlietas ir lieliski piemērotas ceļošanai vai pastaigām. Bērns jau ir noskatījis 75345 LEGO® Star Wars™ 501. leģiona Clone Troopers™ kaujas komplekts – uzzini par to vairāk. Augstas kvalitātes rotaļlieta, par lielisku cenu– tieši tāds ir 75345 LEGO® Star Wars™ 501. leģiona Clone Troopers™ kaujas komplekts.
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

75345 LEGO® Star Wars™ 501. leģiona Clone Troopers™ kaujas komplekts

Kods: 4040101-6062
Svītrkods: 5702017421292
1839
2299
18,39 €
18,39 €
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs