+371 622 00 854
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 9+ gadi
Zīmols: LEGO STAR WARS
Izcelsmes valsts: Čehu Republika

Par preci

Filmas “Zvaigžņu kari: Impērija dod atbildes triecienu” fani var izspēlēt Impērijas misijas cīņā pret Dumpinieku aliansi ar šo LEGO no klucīšiem būvēto rotaļu zvaigžņu kuģi TIE Bomber (75347). Tam ir atverama kabīne minifigūrai, torpēdu nomešanas funkcija un 2 funkcionālas šautenes. Šis spraigiem piedzīvojumiem bagātais, būvējamais rotaļu komplekts ir lieliska dāvana “Zvaigžņu karu” faniem no 9 gadu vecuma, un tajā iekļautas Darth Vader, Vice Admiral Sloane un TIE Bomber pilota LEGO minifigūras ar ieročiem, kā arī Gonk droīda LEGO figūra un ratiņi torpēdu pārvietošanai uz TIE Bomber.
Digitālas instrukcijas.
Lejupielādē lietotni LEGO Builder, lai būvēšana būtu vēl aizraujošāka un radošāka. Tajā pieejama digitāla, pakāpeniska būvēšanas pamācība, intuitīvi tālummaiņas un pagriešanas rīki, kas palīdz bērniem būvēšanas laikā vizualizēt reālo būvēšanas modeli, un citas iespējas.
Kolosālas būvējamas rotaļlietas.
Jau kopš 1999. gada LEGO Group atveido “Zvaigžņu karu” pasaules zvaigžņu kuģus, transportlīdzekļus, vietas un tēlus, un ir izveidots lielisks komplektu klāsts, kas iepriecinās fanus neatkarīgi no vecuma.
  • LEGO Star Wars™ TIE Bomber (75347) spraigām rotaļām. Fani var vēlreiz izdzīvot elpu aizraujošas ainas no filmas “Zvaigžņu kari: Impērija dod atbildes triecienu” ar šo no klucīšiem būvēto TIE Bomber zvaigžņu kuģa rotaļlietu.
  • 3 LEGO Star Wars™ minifigūras ar ieročiem un Gonk droīds. Darth Vader ar gaismas zobenu, Vice Admiral Sloane un TIE Bomber pilots, visi ar blastera pistoli, un Gonk droīda LEGO figūra.
  • Radīts rotaļu kaujām. Modelim TIE Bomber ir atverama minifigūras kabīne, ieroču novietne ar torpēdu nomešanas funkciju 4 torpēdām (komplektā iekļautas 6 būvējamas torpēdas) un 2 funkcionāli šaujamieroči.
  • Ratiņi torpēdu pārvietošanai uz TIE Bomber. Ratiņos pietiek vietas LEGO vadītāja minifigūrai un 2 torpēdām aizmugurē.
  • Dāvana būvētājiem no 9 gadu vecuma. Pasniedz šo būvēšanas rotaļlietu ar 625 detaļām kā svētku, dzimšanas dienas vai pārsteiguma dāvanu klasiskās “Zvaigžņu karu” sāgas faniem un visiem “Zvaigžņu karu” kolekcionāriem.
  • Būvē, rotaļājies un izliec apskatei. Šis no klucīšiem būvētais TIE Bomber modelis ir aptuveni 10 cm augsts, 16 cm garš un 20 cm plats.
  • Nokļūsti jaunā būvēšanas pasaulē. Lietotne LEGO Builder ir interaktīvs digitālais skolotājs bērniem un palīdz izbaudīt būvēšanas pieredzi planšetdatorā vai viedtālrunī.
  • Aizraujošas būvēšanas rotaļlietas visiem vecumiem. Ar LEGO Star Wars™ komplektiem bērni un pieaugušie “Zvaigžņu karu” fani var atveidot leģendāras ainas, izspēlēt savus radošos stāstus vai izlikt apskatei būvējamos modeļus.
  • Augsta kvalitāte. LEGO detaļas atbilst stingriem nozares standartiem, lai tās vienmēr varētu viegli un droši savienot.
  • Drošība pirmajā vietā. LEGO detaļas tiek mestas, spiestas, savītas, karsētas un rūpīgi pārbaudītas, lai nodrošinātu to atbilstību stingriem globāliem drošības standartiem.

75347_lifestyle-64229da19a8d1.jpg

Būvējams TIE Bomber™ aizraujošiem piedzīvojumiem

Fani var atveidot episkas filmas “Zvaigžņu kari: Impērija dod atbildes triecienu” ainas ar šo klucīšu TIE Bomber un 4 tēliem.

75347_hero-64229db261063.jpg

Aizraujoša būvēšana un daudzas rotaļu stundas

Šim TIE Bomber ir lieliskas funkcijas, un rotaļu iespējas papildina ratiņi torpēdu transportēšanai uz zvaigžņu kuģi.

75347_build-64229dbd8961a.jpg

Ienāc jaunā būvēšanas pasaulē

Aizraujošajā un intuitīvajā lietotnē LEGO Builder būvētāji var tuvināt un pagriezt modeli, kā arī sekot līdzi progresam.

75347_inthebox-64229dcc084ad.jpg

Lieliska ideja dāvanai

Šī būvējamā rotaļlieta būs īpaša dāvana klasiskās Zvaigžņu karu sāgas faniem un ikvienam Star Wars kolekcionāram.

CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Bērnu sapņi piepildās! Mēs palīdzēsim izvēlēties, ko īpašu bērnam - dāvanu dzimšanas dienā, Ziemassvētkos, Lieldienās vai vienkārši gribat iepriecināt savu atvasi? Toys Planet plašs sortiments, katrai vecuma grupai – sākot ar zīdaiņu rotaļlietām līdz pat pusaudžu interesējošām lietām. Jūs interesē LEGO STAR WARS zīmols? Apmeklējiet veikalus vai ieskatieties tiešsaistes katalogā- palīdzēsim izvēlēties piemērotako! Pašiem mazākajiem piedāvājam izglītojošas rotaļlietas, radošos komplektus, krāsainas lelles vai iespaidīgas automašīnas. Tiem, kas plāno brīvo laiku pavadīt kopā ar ģimeni, iesakām iepazīt galda spēļu un puzļu sortimentu. Un protams neaizmirsīsim par bērnu skrejriteņiem vai velosipēdiem! Āra rotaļlietas ir lieliski piemērotas ceļošanai vai pastaigām. Bērns jau ir noskatījis 75347 LEGO® Star Wars™ TIE Bomber™ – uzzini par to vairāk. Augstas kvalitātes rotaļlieta, par lielisku cenu– tieši tāds ir 75347 LEGO® Star Wars™ TIE Bomber™.
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

75347 LEGO® Star Wars™ TIE Bomber™

Kods: 4040101-6063
Svītrkods: 5702017421322
6079
7599
60,79 €
60,79 €
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
  • 3 x maksā 3 daļās bez papildu izmaksām, izvēlies ESTO 3
  • No € / mēn. maksā pa daļām ar ESTO nomaksu
    Līzinga kalkulators >
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs