+371 622 00 854
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 4+ gadi
Zīmols: LEGO STAR WARS
Izcelsmes valsts: Ķīna

Par preci

Sniedz bērniem no 4 gadu vecuma lielisku pirmo būvēšanas un rotaļu pieredzi LEGO® Star Wars™ Visumā ar šo Tenoo džedu tempļa (75358) sākuma komplektu. Templim ir “levitējoša” akmens funkcija un detalizēts interjers ar daudz rotaļīgām iezīmēm. Tajā ir arī treniņu droīds un līdzsvara pārbaude džedu treniņiem, kā arī ātrgaitas motocikls. Komplekts ir jauka dāvana “Star Wars: Young Jedi Adventures” faniem un tas ietver arī 2023. gada jūnija jaunumu — Lys Solay un Kai Brightstar LEGO minifigūras, kā arī Meistara Yoda LEGO minifigūru.

Jautra būvēšana

Vienkāršās pamācības attēlu veidā ir lieliski piemērotas bērniem, kuri vēl mācās lasīt. Papildus digitālam priekam lietotne LEGO Builder piedāvā intuitīvus tuvināšanas un grozīšanas rīkus, kas ļauj bērniem vizualizēt modeli būvēšanas procesā.

4+ iespējas

LEGO Star Wars 4+ rotaļlietas būvēšanai ir īpaši veidotas un ietver sākuma klucīšus, lai arī būvētāji, kas būvē pirmo reizi, varētu konstruēt transportlīdzekļus, ēkas un daudz ko citu vien ar nelielu palīdzību no pieaugušā vai vecākajiem brāļiem un māsām.

  • LEGO® Star Wars™ komplekts, ar ko apgūt būvēšanu. Mazi bērni ātri uzbūvēs Tenoo džedu templi un iejutīsies džedu mācekļu lomā ar šo jautrības pilno sākuma komplektu.
  • 3 LEGO® Star Wars™ minifigūras. Lys Solay un Kai Brightstar ar vidēja izmēra kājām un Meistars Yoda ar mazām kājiņām. Katram tēlam ir gaismas zobens džedu apmācībām.
  • Tenoo džedu templis. Iekļauta “levitējoša” akmens funkcija, virtuve ar būvējamu zilā piena paku, divstāvīgas gultas un A veida kāpnes, 2 klipši gaismas zobeniem un kristāla elements.
  • Būvējams rotaļu ātrgaitas motocikls un aprīkojums džedu apmācībām. Uz ātrgaitas motocikla ir vieta visām trīs LEGO® minifigūrām, un ir iekļauts treniņu droīds un līdzsvara tests, kas iedvesmos bērnu iztēli.
  • Ideja dāvanai pirmsskolas vecuma bērniem. Šis LEGO® Star Wars™ sākuma komplekts ar 124 detaļām ir lieliska dāvana dzimšanas dienā, svētkos vai kā pārsteigums seriāla “Star Wars: Young Jedi Adventures” faniem no 4 gadu vecuma.
  • Kompakts komplekts rotaļām, esot ceļā. Templis ir aptuveni 12 cm augsts, 14 cm plats un 8 cm dziļš.
  • Kopīgs būvēšanas prieks. Pakāpeniskas, ilustrētas instrukcijas atrodas kārbā, bet lietotnē LEGO® Builder ir digitāla pamācība, kā arī tuvināšanas un pagriešanas apskates rīki.
  • 4+ komplektu iespējas. LEGO® Star Wars™ 4+ būvēšanas rotaļlietas aizraujošā veidā iepazīstina bērnus ar Zvaigžņu karu pasauli, palīdz rotaļīgi apgūt būvēšanas prasmes un attīsta iztēli rotaļu veidā.
  • Augsta kvalitāte. LEGO® detaļas atbilst stingriem nozares standartiem, lai tās būtu saderīgas un droši savienojamas, veidojot izturīgas būves.
  • Garantēta drošība. LEGO® detaļas tiek pārbaudītas, lai tās atbilstu stingriem globāliem drošības standartiem.

75358_lifestyle-64c0e953ee0ba.jpg

Jautrs būvēšanas apguves komplekts džedu māceklim

Bērni no 4 gadu vecuma var izlikties par Padawan no filmas “Star Wars: Young Jedi Adventures” ar šo aizraujošo sākuma komplektu.

75358_hero-64c0e961ec098.jpg

Radīts maziem bērniem

Komplekts ir izstrādāts atbilstoši LEGO® Star Wars™ būvēšanas komplektu jauno būvētāju iesācēju uzmanības noturībai un spējām.

75358_build-64c0e96b60c53.jpg

Jautra nodarbe visai ģimenei

Mazi bērni šo komplektu ar 124 detaļām varēs uzbūvēt ar pavisam nelielu pieaugušā vai vecāka bērna palīdzību.

75358_inthebox-64c0e975dbea0.jpg

Iztēles bagātas rotaļas daudzu stundu garumā

Komplekts ar detalizēto templi, džedu apmācību aprīkojumu, ātrgaitas motociklu un daudz ko citu rosinās bērnu radošumu.

CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Bērnu sapņi piepildās! Mēs palīdzēsim izvēlēties, ko īpašu bērnam - dāvanu dzimšanas dienā, Ziemassvētkos, Lieldienās vai vienkārši gribat iepriecināt savu atvasi? Toys Planet plašs sortiments, katrai vecuma grupai – sākot ar zīdaiņu rotaļlietām līdz pat pusaudžu interesējošām lietām. Jūs interesē LEGO STAR WARS zīmols? Apmeklējiet veikalus vai ieskatieties tiešsaistes katalogā- palīdzēsim izvēlēties piemērotako! Pašiem mazākajiem piedāvājam izglītojošas rotaļlietas, radošos komplektus, krāsainas lelles vai iespaidīgas automašīnas. Tiem, kas plāno brīvo laiku pavadīt kopā ar ģimeni, iesakām iepazīt galda spēļu un puzļu sortimentu. Un protams neaizmirsīsim par bērnu skrejriteņiem vai velosipēdiem! Āra rotaļlietas ir lieliski piemērotas ceļošanai vai pastaigām. Bērns jau ir noskatījis 75358 LEGO® Star Wars™ Tenoo džedu templis – uzzini par to vairāk. Augstas kvalitātes rotaļlieta, par lielisku cenu– tieši tāds ir 75358 LEGO® Star Wars™ Tenoo džedu templis.
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

75358 LEGO® Star Wars™ Tenoo džedu templis

Kods: 4040101-6425
Svītrkods: 5702017421391
3709
5299
37,09 €
37,09 €
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2025-02-28
  • 3 x maksā 3 daļās bez papildu izmaksām, izvēlies ESTO 3
  • No € / mēn. maksā pa daļām ar ESTO nomaksu
    Līzinga kalkulators >
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs