+371 622 00 854
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 9+ gadi
Zīmols: LEGO STAR WARS
Izcelsmes valsts: Čehu Republika

Par preci

Bērni mājās var izspēlēt "Star Wars: Ahsoka" piedzīvojumus ar šo bagātīgi detalizēto, no klucīšiem būvēto LEGO® Ahsoka Tano T-6 džedu gaisa kuģa repliku (75362). Šim uzbūvējamajam zvaigžņu kuģa modelim ir atverama kabīne LEGO minifigūrai, viegli ievelkama šasija lidojuma režīmam, divas šautenes un divi glabāšanas nodalījumi rīkiem un ieročiem. Šis piedzīvojumiem bagātais komplekts ir lieliska ideja dāvanai bērniem no 9 gadu vecuma un tajā ir iekļauti 2023. gada jaunumi – Ahsoka Tano, Sabine Wren, profesora Huyang un Marrok LEGO minifigūras – kā arī gaismas zobeni, blasterpistoles un citi elementi radošām rotaļām.

LEGO Builder

Lejupielādē lietotni LEGO Builder, kam ir rīki komplektu digitālo versiju tuvināšanai un grozīšanai trīs dimensijās, komplektu saglabāšanai un sekošanai līdzi savam progresam.

Aizraujošas būvēšanas rotaļlietas

Jau kopš 1999. gada LEGO Group atveido Star Wars pasaules zvaigžņu kuģus, transportlīdzekļus, vietas un tēlus, un ir izveidots plašs komplektu klāsts, kas iepriecinās visu vecumu fanus.

  • Ahsoka Tano džedu gaisa kuģis T-6 (75362) cīņu rotaļām. Bērni var izspēlēt paši savus "Star Wars: Ahsoka" stāstus ar šo detalizēto LEGO® klucīšu Ahsoka Tano gaisa kuģi.
  • 4 LEGO® Star Wars™ minifigūras. Ahsoka Tano ar 2 gaismas zobeniem, Sabine Wren ar 2 šāvējiem, profesors Huyang ar uzgriežņu atslēgas elementu un Marrok ar divu asmeņu gaismas zobenu.
  • Radīts radošām rotaļām. Šim uzbūvējamajam LEGO® Star Wars™ rotaļu kosmosa kuģim ir atverama kabīne LEGO minifigūrai, 2 šaujamie un 2 bagāžas nodalījumi rīkiem un ieročiem.
  • Lidojuma un nolaišanās režīmi. Lai automātiski pielāgotos lidojuma režīmam, ievelc šasijas.
  •  Dāvanas ideja būvētājiem no 9 gadu vecuma. Pasniedz šo uzbūvējamo rotaļu komplektu ar 601 detaļām kā svētku, dzimšanas dienas vai pārsteiguma dāvanu "Star Wars: Ahsoka" faniem.
  • Būvē, rotaļājies un izliec apskatei. Šis no klucīšiem būvētais džedu gaisa kuģis T-6 ir aptuveni 10 cm augsts, 27 cm garš un 24 cm plats.
  • Labs palīgs. Atklāj intuitīvas instrukcijas lietotnē LEGO® Builder, kur būvētāji var tuvināt un grozīt digitālos modeļus trīs dimensijās, sekot līdzi savam progresam un vēl daudz ko citu.
  • Kolekcionējamas būvēšanas rotaļlietas ikvienam vecumam. Ar LEGO® Star Wars™ komplektiem bērni un pieaugušie Star Wars fani var atveidot leģendāras ainas, izspēlēt paši savus piedzīvojumus vai vienkārši izlikt būvējamo modeli apskatei.
  •  Augsta kvalitāte. LEGO® detaļas atbilst stingriem nozares standartiem, lai tās vienmēr varētu viegli un droši savienot.
  • Drošība pirmajā vietā. LEGO® detaļas tiek mestas, spiestas, savītas, karsētas un rūpīgi pārbaudītas, lai nodrošinātu to atbilstību stingriem globāliem drošības standartiem.

75362_lifestyle-64f07805c4dc3.jpg

Ashoka Tano kosmosa kuģis jautrām rotaļām

Jaunie “Star Wars: Ahsoka” fani var radīt paši savus piedzīvojumu stāstus ar šo šaujamieročiem aprīkoto, no klucīšiem būvēto LEGO® modeli.

75362_hero-64f07816a5ca9.jpg

Neskaitāmas radošu rotaļu stundas

Šis būvējamais rotaļu komplekts iekļauj detalizētu T-6 Džedaju gaisa kuģi un 4 LEGO® Star Wars™ minifigūras, kas iedvesmos bērnu iztēli.

75362_inthebox-64f078283b290.jpg

Ienāc digitālā būvēšanas pasaulē

Aizraujošajā un intuitīvajā lietotnē LEGO® Builder būvētāji var tuvināt un pagriezt modeli, kā arī sekot līdzi progresam.

CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Bērnu sapņi piepildās! Mēs palīdzēsim izvēlēties, ko īpašu bērnam - dāvanu dzimšanas dienā, Ziemassvētkos, Lieldienās vai vienkārši gribat iepriecināt savu atvasi? Toys Planet plašs sortiments, katrai vecuma grupai – sākot ar zīdaiņu rotaļlietām līdz pat pusaudžu interesējošām lietām. Jūs interesē LEGO STAR WARS zīmols? Apmeklējiet veikalus vai ieskatieties tiešsaistes katalogā- palīdzēsim izvēlēties piemērotako! Pašiem mazākajiem piedāvājam izglītojošas rotaļlietas, radošos komplektus, krāsainas lelles vai iespaidīgas automašīnas. Tiem, kas plāno brīvo laiku pavadīt kopā ar ģimeni, iesakām iepazīt galda spēļu un puzļu sortimentu. Un protams neaizmirsīsim par bērnu skrejriteņiem vai velosipēdiem! Āra rotaļlietas ir lieliski piemērotas ceļošanai vai pastaigām. Bērns jau ir noskatījis 75362 LEGO® Star Wars™ Ahsoka Tano džedu gaisa kuģis T-6 – uzzini par to vairāk. Augstas kvalitātes rotaļlieta, par lielisku cenu– tieši tāds ir 75362 LEGO® Star Wars™ Ahsoka Tano džedu gaisa kuģis T-6.
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

75362 LEGO® Star Wars™ Ahsoka Tano džedu gaisa kuģis T-6

Kods: 4040101-6523
Svītrkods: 5702017421438
6299
8999
62,99 €
62,99 €
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2025-02-28
  • 3 x maksā 3 daļās bez papildu izmaksām, izvēlies ESTO 3
  • No € / mēn. maksā pa daļām ar ESTO nomaksu
    Līzinga kalkulators >
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs