+371 622 00 854
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 18+ gadi
Zīmols: LEGO STAR WARS
Izcelsmes valsts: Ķīna

Par preci

Klasiskā Zvaigžņu karu sāga turpinās tavā istabā ar šo kolekcionējamo LEGO® Star Wars Millennium Falcon zvaigžņu kuģa būvēšanas un apskates modeli (75375). Sakopo džedu fokusu un rūpīgumu un atveido leģendārā zvaigžņu kuģa detaļas no filmas Zvaigžņu kari: Jaunā cerība. Izliec modeli apskatei uz uzbūvējamas demonstrēšanas pamatnes, kas radīta, lai parādītu Millennium Falcon no dinamiska leņķa, gluži kā lidojumā. Pievieno nosaukuma plāksnīti un LEGO® Star Wars 25. gadadienas klucīti un pabeidz apskates modeli, kas noteikti raisīs nostalģiskas atmiņas.

Šis uzbūvējamais Zvaigžņu karu transportlīdzeklis ir daļa no vidēji lielo LEGO® Star Wars zvaigžņu kuģu kolekcijas klāsta. Tā ir jauka dāvana sev pašam vai citam Zvaigžņu karu fanam, un piemiņlietu kolekcionāram.

Šis īpašais LEGO® Star Wars komplekts pieaugušajiem piedāvā sarežģītu radošās būvēšanas uzdevumu. Uzlabo pieredzi ar lietotni LEGO Builder, kur vari tuvināt un grozīt modeļus trīs dimensijās, sekot līdzi savam progresam un saglabāt visus komplektus vienuviet.

  • Kolekcionējams Millennium Falcon būvēšanas un apskates modelis. Raisi atmiņas par klasiskajām ainām, būvējot vidēji lielo leģendārā zvaigžņu kuģa LEGO® klucīšu modeli no Star Wars™ visuma.
  • Autentiski detalizēts Zvaigžņu karu transportlīdzeklis. Atveido leģendāras Millennium Falcon iezīmes, kā filmā Zvaigžņu kari: Jaunā cerība, LEGO® stilā, tostarp kabīni, satelītantenas šķīvi un lielgabalus.
  • Radīts apskatei. Uzbūvējamā pamatne ietver nosaukuma plāksnīti un LEGO® Star Wars™ 25. jubilejas klucīti, un tā ir radīta, lai attēlotu Millennium Falcon no dinamiska leņķa.
  • Daļa no LEGO® Star Wars™ zvaigžņu kuģu kolekcijas. Šis komplekts ir daļa no kolekcionējamā klāsta, kas ietver būvējamus vidēja izmēra Star Wars zvaigžņu kuģu modeļus.
  • Dāvana Zvaigžņu karu faniem un piemiņlietu kolekcionāriem. Iepriecini sevi vai uzdāvini šo LEGO® būvēšanas komplektu ar 921 detaļu draugam, kas aizraujas ar Zvaigžņu kariem.
  • Uzbūvē savu LEGO® Star Wars™ zvaigžņu kuģi digitālā pavadībā. Ar lietotni LEGO Builder vari būvēt trīs dimensijās, sekot līdzi savam progresam, saglabāt visus savus komplektus un pat būvēt kopā kā komanda.
  • No tāltālas galaktikas līdz tavām mājām. Kolekcionējamie LEGO® Star Wars™ komplekti pieaugušajiem ir radīti tādiem radošu būvēšanas projektu faniem kā tu, lai atpūstos no ikdienas pilnvērtīgā un radošā veidā.
  • Būvē un izliec apskatei. Šis LEGO® Star Wars™ Millennium Falcon zvaigžņu kuģis ir 13 cm augsts, 24 cm garš un 19 cm plats.
CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Bērnu sapņi piepildās! Mēs palīdzēsim izvēlēties, ko īpašu bērnam - dāvanu dzimšanas dienā, Ziemassvētkos, Lieldienās vai vienkārši gribat iepriecināt savu atvasi? Toys Planet plašs sortiments, katrai vecuma grupai – sākot ar zīdaiņu rotaļlietām līdz pat pusaudžu interesējošām lietām. Jūs interesē LEGO STAR WARS zīmols? Apmeklējiet veikalus vai ieskatieties tiešsaistes katalogā- palīdzēsim izvēlēties piemērotako! Pašiem mazākajiem piedāvājam izglītojošas rotaļlietas, radošos komplektus, krāsainas lelles vai iespaidīgas automašīnas. Tiem, kas plāno brīvo laiku pavadīt kopā ar ģimeni, iesakām iepazīt galda spēļu un puzļu sortimentu. Un protams neaizmirsīsim par bērnu skrejriteņiem vai velosipēdiem! Āra rotaļlietas ir lieliski piemērotas ceļošanai vai pastaigām. Bērns jau ir noskatījis 75375 LEGO® Star Wars™ Millennium Falcon™ – uzzini par to vairāk. Augstas kvalitātes rotaļlieta, par lielisku cenu– tieši tāds ir 75375 LEGO® Star Wars™ Millennium Falcon™.
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

75375 LEGO® Star Wars™ Millennium Falcon™

Kods: 4040101-6991
Svītrkods: 5702017584348
8399
10499
83,99 €
104,99 €
-20% rotaļlietām, iepērkoties vismaz par 20 €! Tikai tiešsaistē ar One Family karti
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2024-04-29
  • 3 x maksā 3 daļās bez papildu izmaksām, izvēlies ESTO 3
  • No € / mēn. maksā pa daļām ar ESTO nomaksu
    Līzinga kalkulators >
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs