+371 622 00 854
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 4+ gadi
Zīmols: LEGO STRANGER THINGS
Izcelsmes valsts: Ķīna

Par preci

Iepazīstini pirmsskolas vecuma bērnus no 4 gadu vecuma ar būvēšanu un rotaļāšanos LEGO® Star Wars™ visumā ar šo iesācēju komplektu, kas ietver Crimson Firehawk zvaigžņu kuģi no "Star Wars: Young Jedi Adventures". Tam ir sākuma klucīšu pamatne, kas mazajiem būvētājiem dos pārliecību, un kabīnē ir vieta visiem trīs iekļautajiem Star Wars varoņiem (Nash Durango un Nubs LEGO minifigūrām, kā arī RJ-83 LEGO droīda figūrai). Komplektā ir iekļauta arī uzbūvējama Star Wars ātrgaitas motocikla rotaļlieta, ko var ielikt zvaigžņu kuģī, kā arī neliels tirgus laukums, radīts radošām rotaļām.

Vienkāršās pamācības attēlu veidā ir lieliski piemērotas bērniem, kuri vēl mācās lasīt. Papildus digitālam priekam lietotne LEGO Builder piedāvā tuvināšanas un grozīšanas rīkus, kas ļauj bērniem vizualizēt modeli būvēšanas procesā (varbūt ar nelielu pieaugušā vai māsas/brāļa palīdzību).

Vislabākā LEGO ideja dāvanai "Star Wars: Young Jedi Adventures" faniem – šo kolekcionējamo būvēšanas rotaļlietu var lieliski apvienot ar komplektu “Tenoo džedu templis” (75358 – jāiegādājas atsevišķi).

  • Crimson Firehawk zvaigžņu kuģis un ātrgaitas motocikls. Ar šo komplektu mazi bērni var ātri uzbūvēt Star Wars™ transportlīdzekļus un izspēlēt stāstus kā "Star Wars: Young Jedi Adventures" varoņi.
  • 3 LEGO® Star Wars™ varoņi. Nash Durango LEGO minifigūra ar uzgriežņu atslēgas elementu, Nubs LEGO minifigūra ar gaismas zobenu, kā arī RJ-83 droīda figūra, ko var piestiprināt Nash mugurai.
  • Vienkārši uzbūvēt. Crimson Firehawk līdzi nāk sākuma klucīšu pamatne vieglai būvēšanai un kabīne ar vietu visiem trīs varoņiem, kā arī ātrgaitas motocikls, ko var ielikt zvaigžņu kuģa aizmugurē.
  • Aizraujošs komplekts. Šo komplektu var kombinēt ar komplektu “Tenoo džedu templis” (75358, jāiegādājas atsevišķi), un tas ietver nelielu tirgus laukuma ēku ar gaļas cepšanas grila un ēdiena elementiem, kas rosina radošas rotaļas.
  • Dāvanas ideja pirmsskolas vecuma bērniem, "Star Wars: Young Jedi Adventures" faniem. Uzdāvini šo LEGO® Star Wars™ iesācēju komplektu ar 136 detaļām bērniem no 4 gadu vecuma.
  • Nodarbe ģimenes saliedēšanai. Kārbā atradīsi atsevišķas, pakāpeniskas, ilustrētas instrukcijas katram galvenajam būvējamajam modelim, kā arī izpēti lietotni LEGO® Builder un tās digitālos rīkus, un citas lietas.
  • 4+ komplektu iespējas. LEGO® Star Wars™ 4+ būvēšanas komplekti aizraujošā veidā iepazīstina bērnus ar Star Wars pasauli, palīdz rotaļīgi apgūt būvēšanas prasmes un attīsta iztēli radošā veidā.
  • Kompakts komplekts rotaļām, esot ceļā. Uzbūvējamais Star Wars™ Crimson Firehawk zvaigžņu kuģis ir 6 cm augsts, 18 cm garš un 19 cm plats.
CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Bērnu sapņi piepildās! Mēs palīdzēsim izvēlēties, ko īpašu bērnam - dāvanu dzimšanas dienā, Ziemassvētkos, Lieldienās vai vienkārši gribat iepriecināt savu atvasi? Toys Planet plašs sortiments, katrai vecuma grupai – sākot ar zīdaiņu rotaļlietām līdz pat pusaudžu interesējošām lietām. Jūs interesē LEGO STRANGER THINGS zīmols? Apmeklējiet veikalus vai ieskatieties tiešsaistes katalogā- palīdzēsim izvēlēties piemērotako! Pašiem mazākajiem piedāvājam izglītojošas rotaļlietas, radošos komplektus, krāsainas lelles vai iespaidīgas automašīnas. Tiem, kas plāno brīvo laiku pavadīt kopā ar ģimeni, iesakām iepazīt galda spēļu un puzļu sortimentu. Un protams neaizmirsīsim par bērnu skrejriteņiem vai velosipēdiem! Āra rotaļlietas ir lieliski piemērotas ceļošanai vai pastaigām. Bērns jau ir noskatījis 75384 LEGO® Star Wars ™ Crimson Firehawk™ – uzzini par to vairāk. Augstas kvalitātes rotaļlieta, par lielisku cenu– tieši tāds ir 75384 LEGO® Star Wars ™ Crimson Firehawk™.
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

75384 LEGO® Star Wars ™ Crimson Firehawk™

Kods: 4040101-6837
Svītrkods: 5702017584409
5354
6299
53,54 €
62,99 €
-15% bērnu precēm, pērkot vismaz 2! Tikai tiešsaistē ar One Family karti
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2024-05-05
  • 3 x maksā 3 daļās bez papildu izmaksām, izvēlies ESTO 3
  • No € / mēn. maksā pa daļām ar ESTO nomaksu
    Līzinga kalkulators >
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs