+371 622 00 854
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 8+ gadi
Zīmols: LEGO AVATAR
Izcelsmes valsts: Ķīna

Par preci

Filmu “Avatars” fani būs sajūsmā par LEGO Avatar komplektu "Skimwing piedzīvojums" (75576), kas paredzēts būvētājiem no 8 gadu vecuma. Bērni un filmu fani varēs atveidot iemīļotās filmas ainas vai izdomāt paši savus sižetus un stāstus ar kustīgo Skimwing figūru, Tonovari un Džeika Sallija minifigūrām, kā arī tālās planētas koraļļu rifa ainavu.

Priekpilna būvēšana

Iekļauta vienkārša, ilustrēta drukātā būvēšanas pamācība un lietotne LEGO Builder — digitāls būvēšanas palīgs ar intuitīviem tālummaiņas un pagriešanas rīkiem, kas palīdzēs bērniem būvēšanas laikā vizualizēt pabeigto modeli no visām pusēm.

Lieliski piemērots rotaļām un apskatei

LEGO Avatar komplektos ir iekļauti leģendāri transportlīdzekļi, ierīces, dzīvnieki, radījumi un tēli, kas atveidoti tālās planētas dabas ainavās. Komplekti ir lieliski piemēroti iztēles bagātām rotaļām, un no modeļiem var izveidot dinamiskus eksponātus. Sakrāj un savieno LEGO Avatar komplektus, lai paplašinātu rotaļu iespējas vai uzbūvētu savu Pandoras versiju.

  • Filmas “Avatars” notikumi un piedzīvojumi. Bērni un filmu fani var iedzīvināt filmas “Avatars” 2. daļas notikumus vai izdomāt savus sižetus un stāstus ar LEGO Avatar rotaļu komplektu "Skimwing piedzīvojums" (75576).
  • Kas atrodas kārbā? Viss, kas nepieciešams, lai uzbūvētu kustīgu Skimwing figūru, Tonovari un Džeika Sallija minifigūras, Pandoras koraļļu rifa ainu un demonstrēšanas pamatni.
  • Veidots rotaļām un apskatei. Izbaudi iztēles bagātas rotaļas vai arī novieto tēlus un izmanto demonstrēšanas pamatni, lai atveidotu ainas no filmas “Avatars: Ūdensceļš”.
  • Dāvana jebkurā dzīves situācijā. Šis LEGO Avatar komplekts būs ideāla dzimšanas dienas, svētku vai pārsteiguma dāvana bērniem un filmas “Avatars” faniem no 8 gadu vecuma.
  • Izmēri. Skimwing modelis (bez demonstrācijas pamatnes) ir aptuveni 6 cm augsts, 33 cm garš un 33 cm plats.
  • LEGO minifigūru piederumi. Komplektā ir iekļauti dažādi piederumi, tostarp Tonovari šķēps, stops un Pandoras zivs.
  • Iekļautas drukātas un digitālas būvēšanas pamācības. Būvēšanas procesā var izmantot viedtālruņu un planšetdatoru lietotni LEGO Builder, lai tuvinātu, pagrieztu un apskatītu šī komplekta modeļus no visām pusēm.
  • Vēl vairāk kolekcionējamu un savienojamu komplektu. Savieno šo komplektu ar citiem LEGO Avatar klāsta komplektiem, lai paplašinātu rotaļu iespējas un uzbūvētu savu izdomātās, ārpus Saules sistēmas esošās Pandoras versiju.
  • Uzmanības centrā — kvalitāte. LEGO būvēšanas detaļas atbilst visaugstākajiem kvalitātes standartiem, tāpēc tās ir savienojamas un saderīgas un darbojas vienmēr.
  • Drošība pirmajā vietā. LEGO detaļas tiek pārbaudītas, lai nodrošinātu, ka ikviens būvēšanas komplekts atbilst stingriem drošības standartiem, tāpēc šis Avatar komplekts ir lieliski veidots un vienmēr gatavs rotaļām.

75576_lifestyle-6422d0d90253c.jpg

LEGO Avatar Skimwing piedzīvojums

Ar šo komplektu, kurā iekļauts Skimwing un 2 filmas varoņi, filmas “Avatars” fani var vēlreiz izspēlēt mirkļus no filmas “Avatars: Ūdensceļš”.

75576_hero-6422d0ef540ac.jpg

Veicina radošumu ar rotaļu palīdzību

Bērni attīsta noderīgas prasmes, būvējot un atveidojot ainas no otrās filmas “Avatars” un izspēlējot savus stāstus.

75576_build-6422d0fe85b60.jpg

Digitāla būvēšanas pasaule

Aizraujošajā un intuitīvajā lietotnē LEGO Builder būvētāji var tuvināt un pagriezt modeli, kā arī sekot līdzi progresam.

75576_inthebox-6422d1116abee.jpg

Vairāk komplektu kolekcionēšanai

Kombinē šo komplektu ar citiem no LEGO Avatar klāsta, lai radītu savu Pandoras versiju (katrs komplekts jāiegādājas atsevišķi).

CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Bērnu sapņi piepildās! Mēs palīdzēsim izvēlēties, ko īpašu bērnam - dāvanu dzimšanas dienā, Ziemassvētkos, Lieldienās vai vienkārši gribat iepriecināt savu atvasi? Toys Planet plašs sortiments, katrai vecuma grupai – sākot ar zīdaiņu rotaļlietām līdz pat pusaudžu interesējošām lietām. Jūs interesē LEGO AVATAR zīmols? Apmeklējiet veikalus vai ieskatieties tiešsaistes katalogā- palīdzēsim izvēlēties piemērotako! Pašiem mazākajiem piedāvājam izglītojošas rotaļlietas, radošos komplektus, krāsainas lelles vai iespaidīgas automašīnas. Tiem, kas plāno brīvo laiku pavadīt kopā ar ģimeni, iesakām iepazīt galda spēļu un puzļu sortimentu. Un protams neaizmirsīsim par bērnu skrejriteņiem vai velosipēdiem! Āra rotaļlietas ir lieliski piemērotas ceļošanai vai pastaigām. Bērns jau ir noskatījis 75576 LEGO® Avatar Skimwing piedzīvojums – uzzini par to vairāk. Augstas kvalitātes rotaļlieta, par lielisku cenu– tieši tāds ir 75576 LEGO® Avatar Skimwing piedzīvojums.
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

75576 LEGO® Avatar Skimwing piedzīvojums

Kods: 4040101-6075
Svītrkods: 5702017421889
3199
3999
31,99 €
31,99 €
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
  • 3 x maksā 3 daļās bez papildu izmaksām, izvēlies ESTO 3
  • No € / mēn. maksā pa daļām ar ESTO nomaksu
    Līzinga kalkulators >
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs