+371 622 00 854
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 6+ gadi
Zīmols: LEGO SUPER HEROES
Izcelsmes valsts: Čehu Republika

Par preci

Iepriecini Marvel Atriebēju fanu ar vērienīgiem supervaroņu piedzīvojumiem, uzdāvinot LEGO Marvel komplektu "Halka robotbruņas" (76241). Bērni no 6 gadu vecuma varēs ļauties milzu Marvel piedzīvojumiem ar šīm varenajām, kustīgajām robotbruņām.

Kustīga Halka robotbruņu figūra

Bērni ievieto Halka LEGO minifigūru robotbruņu atveramajā kabīnē, un milzīgā kaujas mašīna ir gatava nākamajai misijai. Kustīgajām robotbruņām ir salokāmas rokas, kājas un pirksti, tāpēc tās var novietot un nebeidzami pārveidot gan rotaļām, gan izlikšanai apskatei. “Akmens” pīlārs rosina uz iztēles bagātiem piedzīvojumiem. Lai jautrība būtu pieejama arī digitālajā pasaulē, lietotnē LEGO Builder ir intuitīvi tālummaiņas un pagriešanas rīki, un bērni var būvējot vizualizēt savu modeli.

  • Praktiska dāvana. Mazajiem supervaroņiem būs neskaitāmi piedzīvojumi un iztēles bagātas rotaļas ar LEGO Marvel komplektu "Halka robotbruņas" (76241) jeb milzīgu, kustīgu kaujas mašīnu.
  • Leģendārs supervaronis. Iekļauta Halka minifigūra un būvējamas Halka robotbruņas ar kustīgām rokām, kājām un pirkstiem.
  • Kustīgi locekļi rotaļām un izlikšanai apskatei. Halka minifigūru var ievietot kustīgo robotbruņu atveramajā kabīnē, un robotbruņas var viegli pielāgot nebeidzamiem rotaļu piedzīvojumiem un apskatei.
  • Lieliska velte Marvel faniem. Praktiskā būvēšanas un apskates rotaļlieta ir daudzpusīga dzimšanas dienas, svētku vai pārsteiguma dāvana bērniem no 6 gadu vecuma.
  • Ņem un spēlējies. Pārvietojamās rotaļu figūras aptuvenais augstums ir 12 cm, tāpēc bērni to var visur ņemt līdzi.
  • Interaktīva digitālā būvēšana. Lietotnes LEGO Builder intuitīvie tālummaiņas un pagriešanas rīki ļauj bērniem vizualizēt modeli būvēšanas laikā.
  • Neierobežota jautrība ar supervaroņiem. Plašajā LEGO Marvel būvēšanas rotaļlietu klāstā pieejamie komplekti sniedz nebeidzamas radošas būvēšanas un rotaļu iespējas.
  • Garantēta kvalitāte. LEGO detaļas atbilst stingriem nozares kvalitātes standartiem, tāpēc tās ir vienlīdz kvalitatīvas un saderīgas, tās vienmēr var viegli savienot un atvienot.
  • Pilnīga drošība. LEGO detaļas tiek mestas, karsētas, spiestas, savītas un pārbaudītas, lai nodrošinātu atbilstību stingriem globāliem drošības standartiem.

76241_lifestyle-63b6aac99b797.jpg

Milzīgas Halka robotbruņas ar minifigūru

Padari LEGO Marvel piedzīvojumus vērienīgākus ar Halka robotbruņu milzīgajām, kustīgajām rokām, kājām un spēcīgajām plaukstām.

76241_hero-63b6aad819d84.jpg

Praktiska un radoša būvēšana

Jautrība sākas, tiklīdz bērni no 6 gadu vecuma ir uzbūvējuši vareno kaujas mašīnu ar autentiskajām detaļām un piederumiem.

9-63b6ab0697f47.jpg

Pilnībā kustīgu piedzīvojumi

Kustini robota roku, kāju un pirkstu lokanos savienojumus.

Atverama kabīne

Ieliec Halka LEGO minifigūru pie robota vadības paneļa.

Kolosāli piederumi

“Akmens” stabs rosinās atveidot iztēles bagātus stāstus.

76241_build-63b6ab2ea1de8.jpgIenāc jaunā būvēšanas pasaulē

Aizraujošajā un intuitīvajā lietotnē LEGO Builder būvētāji var tuvināt un pagriezt modeli, kā arī sekot līdzi progresam.

76241_inthebox-63b6ab452a54f.jpg

Lieliska dāvana Marvel faniem

Iekļauta Halka minifigūra un būvējams Halka robots ar piederumiem, tostarp “akmens” stabu, kuru robots var turēt rokā.

CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Bērnu sapņi piepildās! Mēs palīdzēsim izvēlēties, ko īpašu bērnam - dāvanu dzimšanas dienā, Ziemassvētkos, Lieldienās vai vienkārši gribat iepriecināt savu atvasi? Toys Planet plašs sortiments, katrai vecuma grupai – sākot ar zīdaiņu rotaļlietām līdz pat pusaudžu interesējošām lietām. Jūs interesē LEGO SUPER HEROES zīmols? Apmeklējiet veikalus vai ieskatieties tiešsaistes katalogā- palīdzēsim izvēlēties piemērotako! Pašiem mazākajiem piedāvājam izglītojošas rotaļlietas, radošos komplektus, krāsainas lelles vai iespaidīgas automašīnas. Tiem, kas plāno brīvo laiku pavadīt kopā ar ģimeni, iesakām iepazīt galda spēļu un puzļu sortimentu. Un protams neaizmirsīsim par bērnu skrejriteņiem vai velosipēdiem! Āra rotaļlietas ir lieliski piemērotas ceļošanai vai pastaigām. Bērns jau ir noskatījis 76241 LEGO® Marvel Avengers Movie 4 Halka robotbruņas – uzzini par to vairāk. Augstas kvalitātes rotaļlieta, par lielisku cenu– tieši tāds ir 76241 LEGO® Marvel Avengers Movie 4 Halka robotbruņas.
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

76241 LEGO® Marvel Avengers Movie 4 Halka robotbruņas

Kods: 4040101-6079
Svītrkods: 5702017419619
1359
1699
13,59 €
13,59 €
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs