+371 622 00 854
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 8+ gadi
Zīmols: LEGO MARVEL SUPER HEROES
Izcelsmes valsts: Čehu Republika

Par preci

Nodod Marvel Cinematic Universe slavenāko superkareivi mazo supervaroņu rokās (bērniem no 8 gadu vecuma). Vairāk nekā 25 cm gara, šī LEGO® Marvel Būvējamā Kapteiņa Amerikas figūra (76258) ir kustināma un autentiski detalizēta, lai iedvesmotu bezgalīgām iztēles bagātām spēlēm.

Leģendāra Marvel figūra

Šo kolekcionējamo Marvel “Atriebēju” tēlu ir jautri būvēt un tas sniedz nebeidzamas iespējas rotaļām un izlikšanai apskatei. Figūras kustināmās ekstremitātes ļauj bērniem atveidot aizraujošu piedzīvojumu pozas, dodoties nebeidzamos, lieliskos piedzīvojumos. Pārnēsājamā rotaļu figūra ietver autentiskas detaļas, piemēram, tēla slaveno vairogu, kuru var piestiprināt tā rokām vai muguras, atkarībā no tā, kas vajadzīgs piedzīvojumā. Papildus digitālai jautrībai būvētāji var tuvināt un grozīt komplektus trīs dimensijās un sekot līdzi savam progresam, izmantojot aizraujošo, intuitīvo lietotni LEGO Builder.

  • Kapteiņa Amerikas spēļu figūra. Pilnībā kustināma, šī LEGO® Marvel Kapteiņa Amerikas figūra (76258) mazo supervaroņu rokās nodod nebeidzamus radošus piedzīvojumus.
  • Marvel superkareivis. Figūra sastāv no 310 detaļām un ietver kustināmas ekstremitātes, kā arī tēla slaveno vairogu, ko var piestiprināt vai nu pie viņa rokām, vai muguras.
  • Pielāgojama piedzīvojumiem. Atveidojot misijas no Marvel filmām, bērni kustina un nofiksē figūru, un izbauda paši savus nebeidzamos piedzīvojumus.
  • Dāvana bērniem. Pasniedz praktisko rotaļu figūru mazajam supervaronim no astoņu gadu vecuma dzimšanas dienā, svētkos vai vienkārši tāpat.
  • Rotaļlieta līdzņemšanai. Aptuveni 25 cm augsta, šī daudzpusīgā figūra ļauj bērniem ņemt līdzi piedzīvojumus, lai arī kur viņi dotos.
  • Intuitīvas būvēšanas pamācības. Bērni var lejupielādēt lietotni LEGO® Builder aizraujošai būvēšanas pieredzei. Tajā var pietuvināt un grozīt modeļus trīs dimensijās, saglabāt komplektus un sekot līdzi savam progresam.
  • Paplašini supervaroņu jautrību. Sērijā iekļautas arī citas būvējamas LEGO® Marvel figūras, tostarp Vilknadzis (76257), Zirnekļcilvēks (76226) un Venom (76230).
  •  Garantēta kvalitāte. LEGO® detaļas atbilst stingrākajiem nozares kvalitātes standartiem, tāpēc tās ir nemainīgi kvalitatīvas un saderīgas, un ar tām ir viegli būvēt.
  •  Pilnīga drošība. LEGO® detaļas un klucīši tiek mesti, karsēti, spiesti, savīti un pārbaudīti, lai nodrošinātu atbilstību stingriem globāliem drošības standartiem.

76258_lifestyle-64c0ea3a17ef1.jpg

Pilnībā kustināma Captain America figūra

Ieliec Marvel varonīgo kareivi sava jaunā supervaroņa rokās ar šo reālistisko un pielāgojamo figūru.

76258_hero-64c0ea4467153.jpg

Bērniem to viegli novietot dažādās pozās

Marvel fani var izspēlēt iecienītās misijas un bezgalīgi daudz savu piedzīvojumu.

76258_build-64c0ea500c983.jpg

Ienāc digitālā būvēšanas pasaulē

Aizraujošajā un intuitīvajā lietotnē LEGO® Builder būvētāji var tuvināt un pagriezt modeli, kā arī sekot līdzi progresam.

76258_inthebox-64c0ea5d573c4.jpg

Superdāvana supervaroņu faniem

Iepriecini jebkuru bērnu, kuram patīk Marvel, ar šo lielo Captain America figūru ar autentiskajām detaļām.

CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Bērnu sapņi piepildās! Mēs palīdzēsim izvēlēties, ko īpašu bērnam - dāvanu dzimšanas dienā, Ziemassvētkos, Lieldienās vai vienkārši gribat iepriecināt savu atvasi? Toys Planet plašs sortiments, katrai vecuma grupai – sākot ar zīdaiņu rotaļlietām līdz pat pusaudžu interesējošām lietām. Jūs interesē LEGO MARVEL SUPER HEROES zīmols? Apmeklējiet veikalus vai ieskatieties tiešsaistes katalogā- palīdzēsim izvēlēties piemērotako! Pašiem mazākajiem piedāvājam izglītojošas rotaļlietas, radošos komplektus, krāsainas lelles vai iespaidīgas automašīnas. Tiem, kas plāno brīvo laiku pavadīt kopā ar ģimeni, iesakām iepazīt galda spēļu un puzļu sortimentu. Un protams neaizmirsīsim par bērnu skrejriteņiem vai velosipēdiem! Āra rotaļlietas ir lieliski piemērotas ceļošanai vai pastaigām. Bērns jau ir noskatījis 76258 LEGO® Super Heroes Marvel Būvējama Kapteiņa Amerikas figūra – uzzini par to vairāk. Augstas kvalitātes rotaļlieta, par lielisku cenu– tieši tāds ir 76258 LEGO® Super Heroes Marvel Būvējama Kapteiņa Amerikas figūra.
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

76258 LEGO® Super Heroes Marvel Būvējama Kapteiņa Amerikas figūra

Kods: 4040101-6427
Svītrkods: 5702017419749
3149
4499
31,49 €
31,49 €
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2025-02-28
  • 3 x maksā 3 daļās bez papildu izmaksām, izvēlies ESTO 3
  • No € / mēn. maksā pa daļām ar ESTO nomaksu
    Līzinga kalkulators >
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs