+371 622 00 854
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 8+ gadi
Zīmols: LEGO SUPER HEROES
Izcelsmes valsts: Bulgārija

Par preci

LEGO® Marvel X-cilvēku X-Jet (76281) ir pats varenākais transportlīdzeklis aizraujošu lidmašīnu, uzbūvējamu LEGO Marvel rotaļlietu un Marvel Studios TV seriāla "X-Men ’97" faniem. Ja meklē modernu LEGO® Marvel būvēšanas rotaļlietu, ko uzdāvināt bērniem no 8 gadu vecuma, tad X-cilvēku X-Jet uzbūvējamais rotaļu cīnītājs ir īstā lieta, ar ko pacelt savu supervaroņa statusu jaunos augstumos.

Šī apbrīnojamā lidmašīnas modeļa būvēšanas komplekts, kas balstīts uz X-Jet "X-Men ’97", iedvesmos neierobežotiem piedzīvojumiem augstu gaisā ar Ciklopa, Blēdes, Magneto un Vilknadža minifigūrām. Uzbūvējamajā piedzīvojumu rotaļlietā ir vieta 4 minifigūrām, 2 šaujamieroči abās lidmašīnas pusēs un 2 šaujamieroči zem spārniem. Uzbūvējamajam lidmašīnas modelītim ir arī 2 noņemami konteineri, kur bērni var glabāt rezerves daļas un Vilknadža garos nagus, kamēr tie nav piestiprināti minifigūrai. Papildu digitālai jautrībai būvētāji var tuvināt un grozīt modeļus trīs dimensijās un sekot līdzi savam progresam aizraujošajā, intuitīvajā lietotnē LEGO Builder.

  • X-cilvēku X-Jet. Uzņem bērnus uz X-Jet lidmašīnas klāja no Marvel Studios TV seriāla "X-Men ’97" ar šo rotaļu un apskates X-cilvēku lidmašīnas modeļa būvēšanas komplektu.
  • 4 minifigūras. Uzbūvējamajā rotaļu lidmašīnā ir kabīne, kurā ir vieta pazīstamajiem X-cilvēku varoņiem: Vilknadzim, Ciklopam, Blēdei un Magneto.
  • Uzbūvējama X-cilvēku rotaļu lidmašīna. X-Jet ir divi šaujamieroči katrā pusē, divi tā apakšējā daļā un 2 noņemamas kastes iekšpusē, kur bērniem glabāt rezerves daļas un noņemamos Vilknadža nagus.
  • Uzbūvējams lidmašīnas modelītis rotaļām un apskatei. Kad dienas supervaroņu piedzīvojumi ir galā, X-cilvēku X-Jet var novietot apskatei citu apbrīnai.
  • LEGO® dāvana filmu entuziastiem. Šis uzbūvējamais lidaparāts ir ideja dāvanai reaktīvo lidmašīnu un Marvel filmu faniem.
  • 3D būvēšanas pamācības. Bērni var lejupielādēt lietotni LEGO® Builder, kas dos saistošu būvēšanas pieredzi ar digitāliem rīkiem, ļaujot tuvināt un grozīt modeļus trīs dimensijās, saglabāt komplektus un sekot līdzi progresam.
  • LEGO® Marvel klāsts. Šī plašā LEGO Marvel būvējamo rotaļlietu izvēle ir radīta, lai iedvesmotu visus mazos supervaroņus ar bezgalīgiem, praktiskiem piedzīvojumiem.
  • Būvēšanas komplekts ar 359 detaļām. Uzbūvējamais lidmašīnas modelis 8 cm augsts, 30 cm garš un 25 cm plats.
CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Bērnu sapņi piepildās! Mēs palīdzēsim izvēlēties, ko īpašu bērnam - dāvanu dzimšanas dienā, Ziemassvētkos, Lieldienās vai vienkārši gribat iepriecināt savu atvasi? Toys Planet plašs sortiments, katrai vecuma grupai – sākot ar zīdaiņu rotaļlietām līdz pat pusaudžu interesējošām lietām. Jūs interesē LEGO SUPER HEROES zīmols? Apmeklējiet veikalus vai ieskatieties tiešsaistes katalogā- palīdzēsim izvēlēties piemērotako! Pašiem mazākajiem piedāvājam izglītojošas rotaļlietas, radošos komplektus, krāsainas lelles vai iespaidīgas automašīnas. Tiem, kas plāno brīvo laiku pavadīt kopā ar ģimeni, iesakām iepazīt galda spēļu un puzļu sortimentu. Un protams neaizmirsīsim par bērnu skrejriteņiem vai velosipēdiem! Āra rotaļlietas ir lieliski piemērotas ceļošanai vai pastaigām. Bērns jau ir noskatījis 76281 LEGO® Super Heroes Marvel X-Cilvēku X-Jet – uzzini par to vairāk. Augstas kvalitātes rotaļlieta, par lielisku cenu– tieši tāds ir 76281 LEGO® Super Heroes Marvel X-Cilvēku X-Jet.
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

76281 LEGO® Super Heroes Marvel X-Cilvēku X-Jet

Kods: 4040101-6839
Svītrkods: 5702017590318
8754
10299
87,54 €
102,99 €
-15% bērnu precēm, pērkot vismaz 2! Tikai tiešsaistē ar One Family karti
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2024-05-05
  • 3 x maksā 3 daļās bez papildu izmaksām, izvēlies ESTO 3
  • No € / mēn. maksā pa daļām ar ESTO nomaksu
    Līzinga kalkulators >
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs