+371 622 00 854
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 9+ gadi
Zīmols: LEGO SPEED CHAMPIONS
Izcelsmes valsts: Čehu Republika

Par preci

Šo būvējamo LEGO Speed Champions Nissan Skyline GT-R (R34) modeli (76917) ir iedvesmojis leģendārais auto no filmas “Ātrs un bez žēlastības”. Bērni no 9 gadu vecuma un populārās filmas fani var izbaudīt gandarījumu sniedzošu būvēšanas pieredzi un tad lepni izlikt šo rotaļu auto apskatei, kā arī atveidot ātrās ielu sacīkšu ainas.

Lieliska dāvana auto entuziastiem

Šī filmas “Ātrs un bez žēlastības” rotaļlieta ir pilna autentisku detaļu, kas ir arī īstajam auto, piemēram, leģendārais dizains sānā, spārns aizmugurē, režģis priekšpusē, iespaidīgas riteņu arkas un degvielas tvertne uz pasažiera sēdekļa. Iekļauta arī Brian O'Conner minifigūra, ko novietot vadītāja sēdeklī, lai auto fani varētu izbaudīt piedzīvojumu pilnas lomu spēles.

Aizraujoša digitāla pieredze LEGO faniem

Lietotnē LEGO Builder gan pieaugušie, gan mazie būvētāji var tuvināt, pagriezt un vizualizēt modeļus, izmantojot planšetdatoru vai viedtālruni. Šis reālistiskais būvēšanas process ar palīgrīkiem palīdz atdzīvināt modeļus un ļauj sajust gandarījumu par paveikto.

  • “Ātrs un bez žēlastības” rotaļu auto — LEGO Speed Champions 2 Fast 2 Furious Nissan Skyline GT-R (R34) modelis (76917) bērniem, auto entuziastiem un filmas “Ātrs un bez žēlastības” faniem.
  • 1 minifigūra — Ielu sacīkšu auto modelis ietver Brian O'Conner minifigūru, ko bērniem nosēdināt pie stūres, lai atveidotu aizraujošas ainas no populārās filmas.
  • Autentiskas detaļas — Modelī iekļautas detaļas, ko iedvesmojis īstais auto: leģendārās līnijas tā sānā, spārns aizmugurē, režģis priekšpusē undzinēja sastāvdaļas pasažiera sēdeklī.
  • LEGO auto modelītis rotaļām un izstādīšanai — Šis Nissan Skyline modelis piedāvā jautru būvēšanu un to var izlikt apskatei, kā arī lietot sacīkšu rīkošanai.
  • Kolekcionējama LEGO dāvana — Šis 319 detaļu Speed Champions modeļa komplekts būs lieliska dāvina dzimšanas dienā vai negaidīts pārsteigums bērniem no 9 gadu vecuma, auto entuziastiem un filmu “Ātrs un bez žēlastības” faniem.
  • Kompakts izmērs — 2 Fast 2 Furious Nissan Skyline GT-R (R34) modelis ir 5 cm augsts, 16 cm garš un 7 cm plats, un ar to var spēlēties mājās vai ņemt līdzi, dodoties ceļā.
  • Digitāla būvēšanas pieredze — Bērni savos planšetdatoros un viedtālruņos var redzēt, kā modeļi atdzīvojas, būvēšanas procesā izmantojot lietotni LEGO Builder.
  • Izcila kvalitāte — Jau vairāk nekā sešdesmit gadus LEGO klucīši tiek izgatavoti tā, lai tos ikreiz varētu viegli savienot un atvienot.
  • Garantēta drošība — LEGO būvēšanas klucīši atbilst stingriem globāliem drošības standartiem.

76917_lifestyle-63b6641f7de1f.jpg

Fast & Furious Nissan LEGO būvējamais komplekts

Brīnišķīgi detalizēta LEGO Speed Champions ikoniskā Fast & Furious Nissan Skyline GT-R R34 replika rotaļām un apskatei.

76917_hero-63b6644727fcd.jpg

Gaismas, kamera, sacīkstes sākušās!

Fast & Furious filmu fanus saviļņos iespēja atveidot sacīkšu ainas ar šo Nissan Skyline GT-R (R34).

1-63b665b41a669.jpg

Sajūti jaudu!

Nitro degvielas tvertne atrodas uz pasažiera sēdekļa.

Daudz autentisku detaļu

Izpēti leģendārās svītras uz sāna un spārna aizmugurē.

Sēdies pie stūres

Auto replikā iekļauta Brian O'Conner minifigūra.

76917_build-63b665e9772b3.jpg

Izbaudi aizraujošu digitālu pieredzi

Mazie būvētāji var saglabāt progresu, tuvināt un pagriezt modeli trīs dimensijās ar lietotni LEGO Builder.

76917_inthebox-63b66611c9205.jpg

Lieliska dāvana filmu un auto faniem

Bērni vecumā no 9 gadiem ar prieku izspēlēs aizraujošas ainas ar auto būvējamo komplektu, kurā iekļauta autovadītāja minifigūra.

CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Bērnu sapņi piepildās! Mēs palīdzēsim izvēlēties, ko īpašu bērnam - dāvanu dzimšanas dienā, Ziemassvētkos, Lieldienās vai vienkārši gribat iepriecināt savu atvasi? Toys Planet plašs sortiments, katrai vecuma grupai – sākot ar zīdaiņu rotaļlietām līdz pat pusaudžu interesējošām lietām. Jūs interesē LEGO SPEED CHAMPIONS zīmols? Apmeklējiet veikalus vai ieskatieties tiešsaistes katalogā- palīdzēsim izvēlēties piemērotako! Pašiem mazākajiem piedāvājam izglītojošas rotaļlietas, radošos komplektus, krāsainas lelles vai iespaidīgas automašīnas. Tiem, kas plāno brīvo laiku pavadīt kopā ar ģimeni, iesakām iepazīt galda spēļu un puzļu sortimentu. Un protams neaizmirsīsim par bērnu skrejriteņiem vai velosipēdiem! Āra rotaļlietas ir lieliski piemērotas ceļošanai vai pastaigām. Bērns jau ir noskatījis 76917 LEGO® Speed Champions 2 Fast 2 Furious Nissan Skyline GT-R (R34) – uzzini par to vairāk. Augstas kvalitātes rotaļlieta, par lielisku cenu– tieši tāds ir 76917 LEGO® Speed Champions 2 Fast 2 Furious Nissan Skyline GT-R (R34).
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

76917 LEGO® Speed Champions 2 Fast 2 Furious Nissan Skyline GT-R (R34)

Kods: 4040101-6086
Svītrkods: 5702017424217
2029
2899
20,29 €
28,99 €
-30% noteiktām LEGO precēm ar One Family karti
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2024-04-29
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs