+371 622 00 854
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 9+ gadi
Zīmols: LEGO SPEED CHAMPIONS
Izcelsmes valsts: Ķīna

Par preci

Zēni un meitenes no 9 gadu vecuma var kolekcionēt, uzbūvēt un izlikt apskatei šo LEGO® Speed Champions 2023. gada McLaren Formula 1 sacīkšu auto (76919) rotaļu transportlīdzekli. Šis glītais F1 rotaļu auto bērniem ietver vairākas leģendāras dizaina detaļas no īstā sacīkšu auto, kas lepni nosvinēja McLaren sacīkšu 60. gadadienu un sacentās 2023. gada Formula 1 pasaules čempionātā.

McLaren transportlīdzekļa modelis ietver daudzas reālistiskas iezīmes: melno un persika krāsu shēmu, sponsoru logo,riteņus ar Pirelli apdruku un drošības elementu persika krāsā. Uzbūvējamais auto modelis ietver arī pilota minifigūru, ko bērni var novietot pie stūres un uzvest aizraujošas sacīkstes.

LEGO® Speed Champions komplekti ļauj bērniem un aizrautīgiem auto faniem uzbūvēt pasaulē leģendārāko auto modelīšus. Viņi būs sajūsmā, no LEGO® klucīšiem radot kvalitatīvus modelīšus ar smalkām detaļām. Katru rotaļu auto var radīt ar lietotni LEGO Builder, kas tevi un bērnu pavadīs vieglā un intuitīvā būvēšanas piedzīvojumā.

  • McLaren rotaļu transportlīdzeklis bērniem. LEGO® Speed Champions 2023. gada McLaren Formula 1 sacīkšu auto zēniem un meitenēm no 9 gadu vecuma, F1 faniem un leģendārās auto markas cienītājiem.
  • 1 minifigūra. Uzbūvējamais McLaren auto ietver pilota minifigūru ar ķiveri, parūku un uzgriežņu atslēgu, lai bērni varētu to nosēdināt pie stūres un sarīkot superātras F1 sacīkstes trasē.
  • Autentiskas McLaren detaļas. 2023. gada McLaren Formula 1 sacīkšu auto modelim ir zīmīgā melnā un persika krāsu shēma, sponsoru logo, riteņi ar Pirelli apdruku un drošības elements persika krāsā.
  • LEGO® auto apskates modelis. Kad bērni likuši F1 auto pabraukt pa trasi, viņi to var lepni izlikt apskatei plauktā vai uz naktsskapīša.
  • Dāvana – auto. Transportlīdzekļamodelīša komplekts dod aizraujošu būvēšanas un rotaļāšanās pieredzi, un tā ir dāvana bērniem no 9 gadu vecuma vai pieaugušajiem kolekcionāriem.
  • Lielāki sacīkšu piedzīvojumi. Izpēti vēl LEGO® Speed Champions auto ar autentiskām detaļām, komplekti jāiegādājas atsevišķi.
  • Auto modelīši rotaļām un apskatei. LEGO® Speed Champions būvēšanas komplekti ļauj bērniem un aizrautīgiem auto faniem uzbūvēt pašu leģendārāko transportlīdzekļu modelīšus.
  • Izmēri. Šis uzbūvējamais LEGO® auto modelis ar 245 detaļāmir 4 cm augsts, 19 cm garš un 7 cm plats.
CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Bērnu sapņi piepildās! Mēs palīdzēsim izvēlēties, ko īpašu bērnam - dāvanu dzimšanas dienā, Ziemassvētkos, Lieldienās vai vienkārši gribat iepriecināt savu atvasi? Toys Planet plašs sortiments, katrai vecuma grupai – sākot ar zīdaiņu rotaļlietām līdz pat pusaudžu interesējošām lietām. Jūs interesē LEGO SPEED CHAMPIONS zīmols? Apmeklējiet veikalus vai ieskatieties tiešsaistes katalogā- palīdzēsim izvēlēties piemērotako! Pašiem mazākajiem piedāvājam izglītojošas rotaļlietas, radošos komplektus, krāsainas lelles vai iespaidīgas automašīnas. Tiem, kas plāno brīvo laiku pavadīt kopā ar ģimeni, iesakām iepazīt galda spēļu un puzļu sortimentu. Un protams neaizmirsīsim par bērnu skrejriteņiem vai velosipēdiem! Āra rotaļlietas ir lieliski piemērotas ceļošanai vai pastaigām. Bērns jau ir noskatījis 76919 LEGO® Speed Champions 2023. gada McLaren Formula 1 sacīkšu auto – uzzini par to vairāk. Augstas kvalitātes rotaļlieta, par lielisku cenu– tieši tāds ir 76919 LEGO® Speed Champions 2023. gada McLaren Formula 1 sacīkšu auto.
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

76919 LEGO® Speed Champions 2023. gada McLaren Formula 1 sacīkšu auto

Kods: 4040101-6984
Svītrkods: 5702017583723
2479
3099
24,79 €
30,99 €
-20% rotaļlietām, iepērkoties vismaz par 20 €! Tikai tiešsaistē ar One Family karti
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2024-04-29
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs