+371 622 00 854
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 7+ gadi
Zīmols: LEGO SONIC
Izcelsmes valsts: Ķīna

Par preci

Bērni no 7 gadu vecuma, kuriem patīk Sonic vai rūpēties par dzīvniekiem, var jautri priecāties ar šo rotaļu komplektu LEGO® Sonic the Hedgehog™ Amy dzīvnieku glābšanas sala (76992) bērniem no 7 gadu vecuma. Radošas spēles raisās viegli – bērni izzina salu un palīdz Amy un Tails rūpēties par draugiem dzīvniekiem. Ir daudz, par ko priecāties – varoņi slidinās baseinā, būvē smilšu pilis un priecājas karuselī.

Daudz atklājumu

Bērni var izmantot paceļamo tiltu un ūdenskrituma lamatas, lai atvairītu Badnik, kurš cenšas nozagt dzīvniekus. Atradīsi arī slepenu ieeju, kas ved uz virtuvi un guļamzonu – tur bērni var rūpēties par izglābtajiem dzīvniekiem.

Vairāki veidi, kā rotaļāties

Ātri piedzīvojumi satiekas ar radošām rotaļām LEGO Sonic the Hedgehog™ rotaļlietu komplektos. Blue Blur faniem patiks veidot ainas, ko iedvesmojuši iemīļotākie Sonic piedzīvojumi. Kad laiks mainīt ātrumu, bērni var nodoties radošām rotaļām, rūpējoties par Sonic četrkājainajiem draugiem.

  • Radošas spēles Sonic faniem. Iedvesmo bērnus radīt dzīvnieku glābšanas piedzīvojumus, rotaļājoties lomās ar šo LEGO® Sonic the Hedgehog™ Amy dzīvnieku glābšanas salas (76993) rotaļlietu komplektu bērniem no 7 gadu vecuma.
  • 6 varoņi un piederumi. Komplektā ir iekļauti varoņi Amy, Tails, Crabmeat, Picky, Pocky un Flicky, kā arī piederumi radošām rotaļām.
  • Divi veidi, kā spēlēties. Bērni var izvietot lamatas, lai pārspētu viltībā Badnik, un nodoties dzīvnieku kopšanas rotaļām, palīdzot Amy un Tails aprūpēt dzīvniekus uz salas.
  • Dāvana videospēļu spēlētājiem. Šis LEGO® Sonic the Hedgehog™ rotaļu komplekts ir aizraujoša dzimšanas dienas, svētku un pārsteiguma dāvana bērniem no 7 gadu vecuma, kuriem patīk Sonic, videospēļu rotaļlietas un dzīvnieki.
  • Izmēri. Sala ir 12 cm augsta, 24 cm plata un 17 cm dziļa.
  • Intuitīvas pamācības. Lietotne LEGO Builder aizvedīs tavu bērnu intuitīvā būvēšanas piedzīvojumā ar rīkiem, kas ļauj tuvināt modeļus un grozīt tos trīs dimensijās, saglabāt komplektus un sekot līdzi progresam.
  • Radošas rotaļas ar Sonic draugiem. Ātri piedzīvojumi, aizraujoši varoņi un radošas lomu spēles – tas viss LEGO® Sonic the Hedgehog™ rotaļlietu komplektos.
  • Kvalitatīvs produkts. Visas LEGO® detaļas atbilst stingriem nozares standartiem, tāpēc tās ir savienojamas un saderīgas, lai būvēt būtu viegli – un tā tas ir jau kopš 1958. gada.
  • Drošība pirmajā vietā. LEGO® klucīši un detaļas tiek mestas, karsētas, spiestas, savītas un pārbaudītas, lai nodrošinātu atbilstību stingriem globāliem drošības standartiem.

76992_lifestyle-64e83ebddd76a.jpg

Dzīvnieku glābšanas rotaļas lomās Sonika faniem

Bērniem, kuriem patīk Soniks un rūpes par dzīvniekiem, patiks jautra būvēšana un rotaļas ar šo aizraujošo komplektu.

76992_hero-64e83ec444f5e.jpg

Vairāki veidi, kā rotaļāties

Blue Blur fani var radīt ainas, iedvesmojoties no mīļākajiem Sonika piedzīvojumiem, vai izspēlēt lomu spēles rūpēs par dzīvniekiem.

76992_build-64e83ed149e78.jpg

Ienāc digitālā būvēšanas pasaulē

Aizraujošajā un intuitīvajā lietotnē LEGO® Builder būvētāji var tuvināt un pagriezt modeli, kā arī sekot līdzi progresam.

76992_inthebox-64e83ee263220.jpg

Dāvana spēlētājiem

Šis komplekts ir jautra dāvana bērniem, kuriem patīk Soniks, spēļu rotaļlietas un dzīvnieki. Komplektā iekļauti 6 tēli un piederumi.

CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Bērnu sapņi piepildās! Mēs palīdzēsim izvēlēties, ko īpašu bērnam - dāvanu dzimšanas dienā, Ziemassvētkos, Lieldienās vai vienkārši gribat iepriecināt savu atvasi? Toys Planet plašs sortiments, katrai vecuma grupai – sākot ar zīdaiņu rotaļlietām līdz pat pusaudžu interesējošām lietām. Jūs interesē LEGO SONIC zīmols? Apmeklējiet veikalus vai ieskatieties tiešsaistes katalogā- palīdzēsim izvēlēties piemērotako! Pašiem mazākajiem piedāvājam izglītojošas rotaļlietas, radošos komplektus, krāsainas lelles vai iespaidīgas automašīnas. Tiem, kas plāno brīvo laiku pavadīt kopā ar ģimeni, iesakām iepazīt galda spēļu un puzļu sortimentu. Un protams neaizmirsīsim par bērnu skrejriteņiem vai velosipēdiem! Āra rotaļlietas ir lieliski piemērotas ceļošanai vai pastaigām. Bērns jau ir noskatījis 76992 LEGO® Sonic the Hedgehog™ Amy dzīvnieku glābšanas sala – uzzini par to vairāk. Augstas kvalitātes rotaļlieta, par lielisku cenu– tieši tāds ir 76992 LEGO® Sonic the Hedgehog™ Amy dzīvnieku glābšanas sala.
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

76992 LEGO® Sonic the Hedgehog™ Amy dzīvnieku glābšanas sala

Kods: 4040101-6513
Svītrkods: 5702017419503
4339
6199
43,39 €
43,39 €
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2025-02-28
  • 3 x maksā 3 daļās bez papildu izmaksām, izvēlies ESTO 3
  • No € / mēn. maksā pa daļām ar ESTO nomaksu
    Līzinga kalkulators >
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs