+371 622 00 854
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 4+ gadi
Zīmols: LEGO GABBY’S DOLLHOUSE
Izcelsmes valsts: Ķīna

Par preci

LEGO® Gabby un MerCat kuģis un spa (10786) bērniem no 4 gadu vecuma ir par jautrību kopā ar draugiem, lielisku izskatu un grezniem pārsteigumiem! DreamWorks Animation seriāla “Gabby leļļu māja” fani noteikti būs sajūsmā par šo burvīgo rotaļu komplektu.

Skaistumkopšanas spa burāšanas piedzīvojums

Bērni, kuriem patīk rotaļu kuģi, skaistumkopšanas pārvērtības un radošas rotaļas, būs iedvesmas pilni izpētīt nebeidzamos, radošos kaķa piedzīvojumus ar šo daudzveidīgo rotaļu komplektu. Tajā iekļauta Gabby minifigūra, MerCat figūra, uzbūvējams kuģis un spa salons, kā arī daudzi piederumi, tostarp saulesbrilles, zvaigznes, glābšanas veste, spogulis, ķemme, līdzekļi matu kopšanai un papildu parūka Gabby. Iekļauta arī krāšņa būvēšanas pamācība attēlu un stāstu formā, savukārt digitālā lietotne LEGO Builder ietver intuitīvus tuvināšanas un rotēšanas rīkus. Ar sākuma klucīti - kuģa elementu būvēšanas jautrība var sākties uzreiz.

Jautrība ģimenēm

4+ komplekti piedāvā lielisku veidu, kā pieaugušajiem dalīties būvēšanas un rotaļu priekā ar bērniem.

  • Burvīgs rotaļu komplekts. LEGO® Gabby un MerCat kuģis un spa (10786) bērniem no 4 gadu vecuma ir par jautrību kopā ar draugiem, lielisku izskatu un grezniem pārsteigumiem ar varoņiem no DreamWorks Animation seriāla “Gabby leļļu māja”.
  • Autentiskas detaļas. Iekļauta Gabby minifigūra, MerCat figūra, uzbūvējams kuģis un spa salons, kā arī tādi piederumi kā saulesbrilles, glābšanas veste, spogulis, līdzekļi matu kopšanai un papildu parūka Gabby.
  • Burā uz spa. Bērni var doties burāšanas piedzīvojumā uz pludmales spa, kur MerCat lutina Gabby ar īpašām mikstūrām un izveido viņai lielisku jaunu frizūru.
  • Ideja dāvanai bērniem. Piedāvājot sākuma klucīti un vienkāršus būvēšanas soļus, šis daudzpusīgais LEGO® 4+ komplekts nostiprina bērnu attīstībai svarīgas prasmes un iepazīstina viņus ar radošu būvēšanu.
  • Lielisks praktiskām rotaļām. Kuģis ar slidkalniņu ir aptuveni 6 cm augsts, 15 cm garš un 12 cm plats.
  • Aizraujoša būvēšanas pamācība. Drukāta ilustrēta pamācība parāda katra būvēšanas soļa nozīmi, un lietotne LEGO® Builder piedāvā digitālus tuvināšanas un grozīšanas rīkus, lai bērni būvēšanas laikā varētu vizualizēt modeļus.
  • Izvērs jautrību. Plašā LEGO® 4+ komplektu dažādība parāda bērniem ceļu uz iecienītu filmu, TV tēlu un ikdienas varoņu plašo pasauli.
  • Garantēta kvalitāte. LEGO® detaļas atbilst stingriem nozares kvalitātes standartiem, tāpēc tās ir vienlīdz kvalitatīvas un saderīgas, tās vienmēr var viegli savienot un atvienot.
  • Pilnīga drošība. LEGO® detaļas tiek mestas, karsētas, spiestas, savītas un pārbaudītas, lai nodrošinātu atbilstību stingriem globāliem drošības standartiem.

10786_lifestyle-64e8522d53a2e.jpg

Burāšana un spa Gabby leļļu mājas rotaļu komplektā

Būvēšanas un mācīšanās komplekts bērniem vecumā no 4 gadiem, kam patīk šovs Gabby leļļu māja, — burā un ļaujies pārvērtībām!

10786_hero-64e852370292b.jpg

Iedvesma augošiem prātiem

Bērniem no 4 gadu vecuma īpaši piemērotajā komplektā iekļauts laivas sākuma klucītis, moduļi un atsevišķs modelis katrā maisiņā.

10786_build-64e8524791db6.jpg

Jautri rotaļāties kopā

Ģimene un draugi var nodoties radošām rotaļām un bezgalīgiem iztēli rosinošiem piedzīvojumiem kopā ar mazo būvētāju.

10786_inthebox-64e852552e9ee.jpg

Populāri tēli rosina nebeidzamas rotaļas

Bērni var doties uz pludmales spa, kur MerCat lutina Gabby ar īpašām mikstūrām un izveido viņai lielisku jaunu frizūru.

CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Bērnu sapņi piepildās! Mēs palīdzēsim izvēlēties, ko īpašu bērnam - dāvanu dzimšanas dienā, Ziemassvētkos, Lieldienās vai vienkārši gribat iepriecināt savu atvasi? Toys Planet plašs sortiments, katrai vecuma grupai – sākot ar zīdaiņu rotaļlietām līdz pat pusaudžu interesējošām lietām. Jūs interesē LEGO GABBY’S DOLLHOUSE zīmols? Apmeklējiet veikalus vai ieskatieties tiešsaistes katalogā- palīdzēsim izvēlēties piemērotako! Pašiem mazākajiem piedāvājam izglītojošas rotaļlietas, radošos komplektus, krāsainas lelles vai iespaidīgas automašīnas. Tiem, kas plāno brīvo laiku pavadīt kopā ar ģimeni, iesakām iepazīt galda spēļu un puzļu sortimentu. Un protams neaizmirsīsim par bērnu skrejriteņiem vai velosipēdiem! Āra rotaļlietas ir lieliski piemērotas ceļošanai vai pastaigām. Bērns jau ir noskatījis 10786 LEGO® Gabby's Dollhouse Gabby un MerCat kuģis un spa – uzzini par to vairāk. Augstas kvalitātes rotaļlieta, par lielisku cenu– tieši tāds ir 10786 LEGO® Gabby's Dollhouse Gabby un MerCat kuģis un spa.
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

10786 LEGO® Gabby's Dollhouse Gabby un MerCat kuģis un spa

Kods: 4040101-6458
Svītrkods: 5702017424101
1799
2399
17,99 €
23,99 €
-25% pērkot jebkuras 2 rotaļlietas! Tikai tiešsaistē ar One Family karti
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2024-05-12
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs