+371 622 00 854
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 4+ gadi
Zīmols: LEGO SPIDEY
Izcelsmes valsts: HU

Par preci

Iepazīstini mazos ar klasisku supervaroņu piedzīvojumu, uzdāvinot LEGO Marvel komplektu "Zirnekļcilvēka auto un Doktors Astoņkājis” (10789). Leģendāri tēli, superīgs auto un lieliski piederumi — šis rotaļu komplekts ir ideāls bērniem no 4 gadu vecuma.

Tīklu pilns pakaļdzīšanās piedzīvojums ar Zirnekļcilvēku un Doktoru Astoņkāji

Dimantu zaglis iesāk piedzīvojumu un iesaista bērnus nebeidzamos, izdomas pilnos piedzīvojumos. Komplektā ir iekļautas divas minifigūras — Zirnekļcilvēks un Doktors Astoņkājis —, kā arī Zirnekļcilvēka auto, kas ietver divus tumsā spīdošus elementus. Īpašais sākuma klucītis — auto šasija — iedrošinās mazos uzbūvēt Zirnekļcilvēka auto saviem spēkiem. Iekļautas vienkāršas instrukcijas krāsainā, attēlu pilnā pamācībā, turklāt digitālam priekam lietotnē LEGO Builder pieejami intuitīvi pietuvināšanas un pagriešanas rīki, kas bērniem būvēšanas laikā ļaus vizualizēt savus modeļus.

Prieks visai ģimenei

4+ komplekti ir lieliska iespēja pieaugušajiem LEGO faniem dalīties būvēšanas priekā ar mazajiem, neskatoties uz to, vai viņi ir pieredzējuši LEGO fani vai arī redz LEGO klucīšus pirmoreiz.

  • Supervaroņu piedzīvojums, kas spīd — LEGO Marvel komplektā "Zirnekļcilvēka auto un Doktors Astoņkājis” (10789) ir iekļautas supervaroņu minifigūras un auto, kas radīts, domājot par bērniem no 4 gadu vecuma.
  • Leģendāri tēli — Iekļautas Zirnekļcilvēka un Doktora Astoņkāja minifigūras, kā arī Zirnekļcilvēka auto, kas ietver divus tumsā spīdošus elementus un sākuma klucīti — šasiju —, lai iedvesmotu būvētājus, kas būvē pirmo reizi.
  • Nebeidzama jautrība — Doktora Astoņkāja dimantu zādzība uzsākdarbības gaitu un iedvesmo tīklu pilniem piedzīvojumiem, kas nekad nebeidzas.
  • Dāvana bērniem — Ar sākuma klucīti un vienkāršiem būvēšanas soļiem šis rotaļu komplekts atbalsta 4 gadus vecu un vecāku bērnu attīstību, kamēr viņi izbauda nebeidzamas, praktiskas un iztēli rosinošas rotaļas.
  • Rotaļa, ko paņemt līdzi — Auto ir 4 cm augsts, 8 cm garš un 4 cm plats, tādēļ šis komplekts iesaistīs un izklaidēs bērnus, lai arī kur viņi dotos.
  • Radoša konstruēšana — Drukāta ilustrēta pamācība parāda katra būvēšanas soļa nozīmi, un lietotne LEGO Builder piedāvā virtuālus pietuvināšanas un grozīšanas rīkus, lai bērni būvēšanas laikā varētu vizualizēt savus modeļus.
  • Izvērs jautrību — Plašā LEGO 4+ komplektu dažādība parāda bērniem ceļu uz iecienītu filmu, TV tēlu un ikdienas varoņu plašo pasauli.
  • Garantēta kvalitāte — LEGO detaļas atbilst stingriem nozares kvalitātes standartiem, tāpēc tās ir vienlīdz kvalitatīvas un saderīgas, tās vienmēr var viegli savienot un atvienot.
  • Pilnīga drošība — LEGO detaļas tiek mestas, karsētas, spiestas, savītas un pārbaudītas, lai nodrošinātu atbilstību stingriem globāliem drošības standartiem.

10789_lifestyle-64548e4df022b.jpg

Zirnekļcilvēka piedzīvojumi bērniem no 4 gadiem

Jautrais komplekts Zirnekļcilvēka faniem ļaus iepazīstināt bērnus no 4 gadu vecuma ar klasiskiem supervaroņu piedzīvojumiem.

10789_hero-64548e69b03dd.jpg

Kā radīts topošajiem supervaroņiem

Bērniem no 4 gadu vecuma īpaši izstrādātajā komplektā iekļauts sākuma klucītis, moduļi un atsevišķs modelis katrā maisiņā.

10789_build-64548e8300a3c.jpg

Prieks visai ģimenei

Attīstošā būvējamā rotaļlieta dod lielisku iespēju pieaugušajiem iesaistīties un gūt neaizmirstamus mirkļus kopā ar bērniem.

10789_inthebox-64548e90de043.jpg

Savij nebeidzamus stāstus

Piedzīvojums sākas ar dimanta zādzību, ļaujot bērnu iztēlei vaļu kopā ar Zirnekļcilvēku un Doktoru Astoņkāji.

CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Bērnu sapņi piepildās! Mēs palīdzēsim izvēlēties, ko īpašu bērnam - dāvanu dzimšanas dienā, Ziemassvētkos, Lieldienās vai vienkārši gribat iepriecināt savu atvasi? Toys Planet plašs sortiments, katrai vecuma grupai – sākot ar zīdaiņu rotaļlietām līdz pat pusaudžu interesējošām lietām. Jūs interesē LEGO SPIDEY zīmols? Apmeklējiet veikalus vai ieskatieties tiešsaistes katalogā- palīdzēsim izvēlēties piemērotako! Pašiem mazākajiem piedāvājam izglītojošas rotaļlietas, radošos komplektus, krāsainas lelles vai iespaidīgas automašīnas. Tiem, kas plāno brīvo laiku pavadīt kopā ar ģimeni, iesakām iepazīt galda spēļu un puzļu sortimentu. Un protams neaizmirsīsim par bērnu skrejriteņiem vai velosipēdiem! Āra rotaļlietas ir lieliski piemērotas ceļošanai vai pastaigām. Bērns jau ir noskatījis 10789 LEGO® Marvel Spidey Zirnekļcilvēka auto un Doktors Astoņkājis – uzzini par to vairāk. Augstas kvalitātes rotaļlieta, par lielisku cenu– tieši tāds ir 10789 LEGO® Marvel Spidey Zirnekļcilvēka auto un Doktors Astoņkājis.
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

10789 LEGO® Marvel Spidey Zirnekļcilvēka auto un Doktors Astoņkājis

Kods: 4040101-6165
Svītrkods: 5702017424149
852
1099
8,52 €
8,52 €
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs