+371 622 00 854
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 2-5 gadi
Zīmols: LEGO DUPLO
Izcelsmes valsts: Ķīna

Par preci

Palīdziet mazulim atvairīt citplanētiešu uzbrukumu kopā ar Emetu un Lūsiju!
"Emeta un Lūsijas viesi no DUPLO® planētas" ir rotaļlieta pirmsskolas vecuma bērniem, kas iepazīstinās mazuli ar krāsaino un fantāzijām bagāto LEGO® FILMAS 2 pasauli. Emeta un Lūsijas fani būs sajūsmā par iespēju tiem palīdzēt aizstāvēties pret viegli būvējamajiem citplanētiešu iebrucējiem! Mudiniet mazuli patstāvīgi uzbūvēt citplanētiešus, izmantojot košos un lielos DUPLO klucīšus dažādās kombinācijās, kas attīstīs bērna iztēli un sīko motoriku, lai kļūtu par nākamo būvēšanas meistaru! Iekļautas 2 LEGO DUPLO figūras: Emets un Lūsija, kā arī 4 būvējami citplanētiešu iebrucēji.

LEGO® DUPLO® 10895 "Emeta un Lūsijas viesi no DUPLO® planētas" ir rotaļlietu komplekts pirmsskolas vecuma bērniem, kas iepazīstinās mazuli ar krāsaino un fantāzijām bagāto THE LEGO® FILMAS 2 pasauli. Emeta un Lūsijas fani būs sajūsmā par iespēju tiem palīdzēt aizstāvēties pret viegli būvējamajiem citplanētiešu iebrucējiem! Mudiniet mazuli patstāvīgi uzbūvēt citplanētiešus, izmantojot košos un lielos DUPLO klucīšus dažādās kombinācijās, kas attīstīs bērna iztēli un sīko motoriku, lai kļūtu par nākamo būvēšanas meistaru! Iekļautas 2 LEGO DUPLO figūras: Emets un Lūsija, kā arī 4 būvējami citplanētiešu iebrucēji.

  • Iekļautas 2 LEGO® DUPLO® figūras: Emets un Lūsija. 
  • Komplektā ietilpst 4 būvējami citplanētiešu iebrucēji no LEGO® FILMAS 2. 
  • Iekļautie papildu elementi: liekšķere, krūzīte un STOP zīme. 
  • Palīdziet bērnam apgūt būvēšanas pamatprasmes ar šo viegli būvējamo THE LEGO® MOVIE 2™ rotaļu komplektu mazuļiem. 
  • Veiciniet valodas apguvi, kā arī bērna sociālās un emocionālās iemaņas kopā ar iemīļotajiem LEGO® FILMAS 2 varoņiem - Lūsiju un Emetu. 
  • Bezgala daudz un fantāzijām bagātu rotaļu iespēju ar THE LEGO® MOVIE 2™ rotaļlietu komplektu, kas veicina mazuļu iztēli un radošo domāšanu. 
  • LEGO® DUPLO® produkti ir īpaši izstrādāti, lai būtu interesanti un ērti mazajām rociņām. 
  • Lieliska dāvana pirmsskolas vecuma bērniem. 
  • Lielākā citplanētiešu iebrucēja izmēri: augstums 25 cm, platums 13 cm un dziļums 6 cm. 
  • Citplanētieša ar slidkalniņu izmēri: augstums 17 cm, platums 6 cm un dziļums 13 cm.
  • Iepakojumā: 53 gab.
  • Piemērots bērniem no 2+ gadiem

 

CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Bērnu sapņi piepildās! Mēs palīdzēsim izvēlēties, ko īpašu bērnam - dāvanu dzimšanas dienā, Ziemassvētkos, Lieldienās vai vienkārši gribat iepriecināt savu atvasi? Toys Planet plašs sortiments, katrai vecuma grupai – sākot ar zīdaiņu rotaļlietām līdz pat pusaudžu interesējošām lietām. Jūs interesē LEGO DUPLO zīmols? Apmeklējiet veikalus vai ieskatieties tiešsaistes katalogā- palīdzēsim izvēlēties piemērotako! Pašiem mazākajiem piedāvājam izglītojošas rotaļlietas, radošos komplektus, krāsainas lelles vai iespaidīgas automašīnas. Tiem, kas plāno brīvo laiku pavadīt kopā ar ģimeni, iesakām iepazīt galda spēļu un puzļu sortimentu. Un protams neaizmirsīsim par bērnu skrejriteņiem vai velosipēdiem! Āra rotaļlietas ir lieliski piemērotas ceļošanai vai pastaigām. Bērns jau ir noskatījis 10895 LEGO® Duplo LEGO Movie 2 Emeta un Lūsijas viesi no DUPLO® planētas – uzzini par to vairāk. Augstas kvalitātes rotaļlieta, par lielisku cenu– tieši tāds ir 10895 LEGO® Duplo LEGO Movie 2 Emeta un Lūsijas viesi no DUPLO® planētas.
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

10895 LEGO® Duplo LEGO Movie 2 Emeta un Lūsijas viesi no DUPLO® planētas

Kods: 4040101-3809
Svītrkods: 5702016367638
2624
3499
26,24 €
34,99 €
-25% pērkot jebkuras 2 rotaļlietas! Tikai tiešsaistē ar One Family karti
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2024-05-12
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs