+371 622 00 854
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 8+ gadi
Zīmols: LEGO MINECRAFT
Izcelsmes valsts: Čehu Republika

Par preci

LEGO Minecraft Training Ground ir liels, detalizēts un ārkārtīgi daudzpusīgs spēļu komplekts, kas sniegs nebeidzamu baudu Minecraft spēlētājiem un bērniem no 8 gadu vecuma, kuriem patīk izgudroti konstruēt un radoši spēlēties.
Dodiet bērniem jautru dizaina projektu, jautru spēli un uzkrītošu modeli, ko izstādīt ar šo iespaidīgo, tūlītējo LEGO Minecraft komplektu. Augšstāvā ir sporta zāle, kurā dzīvo un trenējas Minecraft karavīri. Apakšā ir kalēja ala ar laktu, krāsni, bruņu statīvu un daudz ko citu, lai bērni varētu kalt un salabot savus ieročus. Abus stāvus savieno durvis, kuras kontrolē bloks zem koka. Šajā iespaidīgajā komplektā ir viss – pat cīņa pret laupīšanas skeletu. Un, ja spēlētājs vēlas izmaiņas, stāvus var atdalīt un rekonstruēt jaunai spēlei.
Produkta īpašības:
  • LEGO Minecraft apmācības laukums ir jautrs projekts, aizraujoša spēle un aizraujošs modelis, ko bērni var izstādīt.
  • Komplektā ietilpst klasiskie Minecraft varoņi: nindzja, gabals, skelets un sikspārnis.
  • Bērni var pārveidot un pārveidot šo pārsteidzoši pielāgojamo rotaļu komplektu atkal un atkal, izpētot neizsmeļamās izgudrojuma lomu spēles iespējas.
  • Šo iespaidīgo 24 cm augsto, 24 cm plato un 15 cm dziļo modeli var arī pārveidot un kombinēt ar citiem komplektiem, lai padarītu to vēl jautrāku.
  • LEGO Minecraft komplekti sniedz Minecraft spēlētājiem jaunu veidu, kā izbaudīt savu iecienīto spēli ar varoņiem, ainām un funkcijām, kas veidotas no LEGO blokiem un detaļām.
  • LEGO komponenti atbilst stingriem nozares kvalitātes standartiem, tāpēc tie ir vienādi, saderīgi un viegli savienojami un atdalāmi katru reizi.
  • LEGO DUPLO komponenti tiek lieti, karsēti, saspiesti, pagriezti un analizēti, lai nodrošinātu to atbilstību stingrajiem globālajiem drošības standartiem.

21183_lifestyle-62d63b2f892af.jpg

Minecraft cīnītāju mītne

Šajā detalizētajā cīņas mākslu skolā un kalēja alā ir daudz autentisku piederumu un aktivitāšu no populārās spēles Minecraft.

21183_hero-62d63b51a1ddc.jpg

Modulāra LEGO Minecraft dāvana

Bērniem no 8 gadiem. Komplektā ir 534 detaļas, un to var dažādi pārbūvēt un pārveidot nebeidzamiem piedzīvojumiem.

21183_build-62d63b7260b25.jpg

Daudz attīstoša prieka

Nebeidzamās būvēšanas un rotaļu iespējas attīsta bērnu būvēšanas prasmes, iztēli un emocionālo inteliģenci.

21183_inthebox-62d63b8744377.jpg

Klasiski Minecraft tēli

Daudzveidīgajā komplektā iekļauti populāri radījumi, tostarp nindzja, blēdis, skelets un sikspārnis.

CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Bērnu sapņi piepildās! Mēs palīdzēsim izvēlēties, ko īpašu bērnam - dāvanu dzimšanas dienā, Ziemassvētkos, Lieldienās vai vienkārši gribat iepriecināt savu atvasi? Toys Planet plašs sortiments, katrai vecuma grupai – sākot ar zīdaiņu rotaļlietām līdz pat pusaudžu interesējošām lietām. Jūs interesē LEGO MINECRAFT zīmols? Apmeklējiet veikalus vai ieskatieties tiešsaistes katalogā- palīdzēsim izvēlēties piemērotako! Pašiem mazākajiem piedāvājam izglītojošas rotaļlietas, radošos komplektus, krāsainas lelles vai iespaidīgas automašīnas. Tiem, kas plāno brīvo laiku pavadīt kopā ar ģimeni, iesakām iepazīt galda spēļu un puzļu sortimentu. Un protams neaizmirsīsim par bērnu skrejriteņiem vai velosipēdiem! Āra rotaļlietas ir lieliski piemērotas ceļošanai vai pastaigām. Bērns jau ir noskatījis 21183 LEGO® Minecraft™ Treniņlaukums – uzzini par to vairāk. Augstas kvalitātes rotaļlieta, par lielisku cenu– tieši tāds ir 21183 LEGO® Minecraft™ Treniņlaukums.
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

21183 LEGO® Minecraft™ Treniņlaukums

Kods: 4040101-5400
Svītrkods: 5702017156613
5599
7999
55,99 €
79,99 €
* www.toysplanet.lv pirms akcijas bijusī standarta cena. Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2025-02-28
  • 3 x maksā 3 daļās bez papildu izmaksām, izvēlies ESTO 3
  • No € / mēn. maksā pa daļām ar ESTO nomaksu
    Līzinga kalkulators >
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs