+371 622 00 854
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 9+ gadi
Zīmols: LEGO MINECRAFT
Izcelsmes valsts: HU

Par preci

LEGO® Minecraft® komplekts "Dzelzs robota cietoksnis" (21250) sevī slēpj pārsteigumu – iespaidīgo modeli var pārvērst garā milzī, kas dos būvēšanas un apskates piedzīvojumu Minecraft spēlētājiem no 9 gadu vecuma.

Pats varenākais LEGO Minecraft robota rotaļu komplekts

Šis lieliskais rotaļu komplekts bērniem piedāvā divus dažādus rotaļu scenārijus. Pirmais ir robota cietoksnis ar diviem varoņiem no spēles – Kristāla bruņinieku un Zelta bruņinieku –, kuri aizsargā savu bāzi no naidīgiem uzbrucējiem – Uzlādētā Creeper™ un diviem skeletjātniekiem. Lai paplašinātu piedzīvojumus, bērni var pārveidot cietoksni garā robotā ar milzīgām, kustīgām rokām. Daudzas pazīstamās Minecraft īpašības un piederumi dod bezgalīgas rotaļu iespējas. Papildu digitālai jautrībai būvētāji var tuvināt un grozīt komplektus trīs dimensijās, un sekot līdzi savam progresam aizraujošajā, intuitīvajā lietotnē LEGO Builder.

  • Minecraft® robota komplekts. Bērni var pārvērst LEGO® Minecraft Dzelzs robota cietoksni (21250) no kaujai gatava cietokšņa garā robotā ar lielām, kustināmām rokām.
  • Daudz figūru un monstru. Komplektā iekļauts Kristāla bruņinieks, Zelta bruņinieks, dzelzs robots, Uzlādētais Creeper™ un divi skeletjātnieki, kā arī funkcionāli ārtelpu un iekštelpu elementi ar daudziem piederumiem.
  • Daudz rotaļu scenāriju. Bērni aizsargās savu cietoksni no naidīgiem uzbrucējiem. Piedzīvojumu var izvērst, cietoksni pārveidojot milzu robotā.
  • Dāvana Minecraft® spēlētājiem. Palutini bērnus no 9 gadu vecuma ar šo daudzveidīgo Minecraft rotaļu komplektu dzimšanas dienā, svētkos vai vienkārši tāpat – šis rotaļu komplekts piedāvā bezgalīgas rotaļu iespējas.
  • Pārveidojama jautrība. Cietoksnis ir aptuveni 23 cm augsts, 31 cm plats un 12 cm dziļš, un to var savienot ar citiem komplektiem LEGO® Minecraft® klāstā (jāiegādājas atsevišķi).
  • Intuitīvas būvēšanas pamācības. Bērni var lejupielādēt lietotni LEGO® Builder aizraujošai būvēšanas pieredzei. Tajā var tuvināt un grozīt modeļus trīs dimensijās, saglabāt komplektus un sekot līdzi savam progresam.
  • Minecraft® reālajā pasaulē. LEGO® Minecraft komplekti piedāvā bērniem piedzīvot iecienīto spēli atšķirīgā veidā – iedzīvinot radījumus, ainas un funkcijas ar praktiskajiem un radošajiem LEGO klucīšiem.
  • Garantēta kvalitāte. LEGO® detaļas atbilst stingrākajiem nozares kvalitātes standartiem, tāpēc tās ir nemainīgi kvalitatīvas un saderīgas, un ar tām irviegli būvēt.
  • Garantēta drošība. LEGO® detaļas un klucīši tiek mesti, karsēti, spiesti, savīti un pārbaudīti, lai nodrošinātu atbilstību stingriem globāliem drošības standartiem.

21250_lifestyle-64e879656abc9.jpg

Varenākais LEGO® Minecraft® robota rotaļu komplekts

Transformējamais komplekts iekļauj robota cietoksni, ko spēlētāji var pārveidot par milzu robotu ar lielām, kustīgām rokām.

21250_hero-64e879787619c.jpg

Vairāki rotaļu scenāriji

Bērni var aizsargāt cietoksni no naidīgiem uzbrucējiem vai ļauties vēl spraigākiem piedzīvojumiem ar milzu robotu.

21250_build-64e87983c8dd1.jpg

Ienāc digitālā radošas būvēšanas pasaulē

Aizraujošajā un intuitīvajā lietotnē LEGO® Builder būvētāji var tuvināt un pagriezt modeli, kā arī sekot līdzi progresam.

21250_inthebox-64e8799394c99.jpg

Dāvana ar vairākām rotaļu iespējām

Iepriecini Minecraft® robota fanu (un kurš gan tāds nav?) ar šo daudzpusīgo komplektu, kas pilns pārveidojamas, radošas jautrības.

CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Bērnu sapņi piepildās! Mēs palīdzēsim izvēlēties, ko īpašu bērnam - dāvanu dzimšanas dienā, Ziemassvētkos, Lieldienās vai vienkārši gribat iepriecināt savu atvasi? Toys Planet plašs sortiments, katrai vecuma grupai – sākot ar zīdaiņu rotaļlietām līdz pat pusaudžu interesējošām lietām. Jūs interesē LEGO MINECRAFT zīmols? Apmeklējiet veikalus vai ieskatieties tiešsaistes katalogā- palīdzēsim izvēlēties piemērotako! Pašiem mazākajiem piedāvājam izglītojošas rotaļlietas, radošos komplektus, krāsainas lelles vai iespaidīgas automašīnas. Tiem, kas plāno brīvo laiku pavadīt kopā ar ģimeni, iesakām iepazīt galda spēļu un puzļu sortimentu. Un protams neaizmirsīsim par bērnu skrejriteņiem vai velosipēdiem! Āra rotaļlietas ir lieliski piemērotas ceļošanai vai pastaigām. Bērns jau ir noskatījis 21250 LEGO® Minecraft™ Dzelzs robota cietoksnis – uzzini par to vairāk. Augstas kvalitātes rotaļlieta, par lielisku cenu– tieši tāds ir 21250 LEGO® Minecraft™ Dzelzs robota cietoksnis.
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

21250 LEGO® Minecraft™ Dzelzs robota cietoksnis

Kods: 4040101-6469
Svītrkods: 5702017415857
10080
12600
100,80 €
126,00 €
-20% rotaļlietām, iepērkoties vismaz par 20 €! Tikai tiešsaistē ar One Family karti
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2024-04-29
  • 3 x maksā 3 daļās bez papildu izmaksām, izvēlies ESTO 3
  • No € / mēn. maksā pa daļām ar ESTO nomaksu
    Līzinga kalkulators >
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs