+371 622 00 854
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 8+ gadi
Zīmols: LEGO CREATOR
Izcelsmes valsts: Ķīna

Par preci

Bērni un lielisku transportlīdzekļu fani no 8 gadu vecuma var izbaudīt spraigas sacīkstes daudzu stundu garumā ar kolosālo LEGO Creator 3in1 rotaļu komplektu "Retro motocikls" (31135). Klasiskajam rotaļu motociklam ir stūre, grozāms priekšējais ritenis, priekšējais lukturis, liels izpūtējs un atlokāma kājiņa, lai modeli varētu izlikt apskatei.

Jautras rotaļlietas superātru transportlīdzekļu faniem

Ar šo Creator 3in1 būvēšanas komplektu LEGO fani var izvēlēties kādu no 3 dažādām būvēšanas un rotaļu iespējām. Viņi var uzbūvēt iespaidīgo retro motociklu, bet pēc tam pārbūvēt to par ielas motociklu ar atlokāmu kājiņu vai arī izveidot Top Fuel dragsteru, lai piedalītos spraigās sacīkstēs. Var arī likt lietā iztēli un no klucīšiem radīt kaut ko pilnīgi jaunu.

Aizraujoša digitāla pieredze LEGO faniem

Lejupielādē lietotni LEGO Builder un ienāc jaunā, būvēšanas prieka pilnā pasaulē, kur bērni var pietuvināt un pagriezt modeļus trīs dimensijās, saglabāt komplektus un sekot līdzi progresam.

  • “Trīs vienā” rotaļu transportlīdzekļi. Bērni no 8 gadu vecuma var ļauties iztēles bagātām rotaļām ar LEGO Creator 3in1 rotaļu komplektu "Retro motocikls" (31135), kurā iekļauts motocikls, ielas motocikls un Top Fuel dragsters.
  • Kolosālas rotaļu iespējas. Bērni var atveidot 3 dažādus stāstus: braukšanu ar motociklu pa lauku ceļiem, pilsētas iepazīšanu, braucot ar ielas motociklu, vai arī sacīkstes trasē ar Top Fuel dragsteru.
  • Daudz funkciju. Retro motociklam ir stūre un grozāms priekšējaisritenis; ielas motociklam ir atlokāma kājiņa, lai to varētu izlikt apskatei; Top Fuel dragsteram ir rotējoši gumijas riteņi.
  • Vienkārša būvēšana. Ar šo rotaļu komplektu, kurā ir 128 detaļas, mazie būvētāji no 8 gadu vecuma var izbaudīt aizraujošu būvēšanas procesu, bet pēc tam atveidot dinamiskus stāstus ar uzbūvētajiem transportlīdzekļiem.
  • Rotaļājies, esot ceļā. Rotaļu motocikls ir aptuveni 7 cm augsts, 13 cm garš un 6 cm plats — tieši tik liels, lai bērni varētu to ērti paņemt līdzi visās savās gaitās.
  • Vairāk “trīs vienā” jautrības. Meklē arī citus LEGO Creator 3in1 komplektus, tostarp "Kosmosa laineris" (31134), "Pludmales busiņš" (31138) un "Omulīgā māja" (31139).
  • Labs palīgs. Atklāj intuitīvas būvēšanas instrukcijas lietotnē LEGO Builder, kur bērni var pietuvināt un pagriezt modeļus trīs dimensijās, sekot līdzi progresam un saglabāt komplektus, pilnveidojot jaunas prasmes.
  • Izcila kvalitāte. Jau vairāk nekā sešdesmit gadus LEGO klucīši tiek izgatavoti tā, lai tos ikreiz varētu viegli savienot un atvienot.
  • Garantēta drošība. LEGO būvēšanas klucīši atbilst stingriem globāliem drošības standartiem.

31135_lifestyle-64549b50703b0.jpg

3 nepārspējami transportlīdzekļi 1 komplektā

LEGO “trīs vienā” rotaļu komplekts ļauj uzbūvēt 3 superātrus transportlīdzekļus – retro motociklu, ielas motociklu un dragsteru.

31135_hero-64549b68e3e64.jpg

Palīdz jaunajiem būvētājiem attīstīt prasmes

Bērni no 8 gadu vecuma var attīstīt būvēšanas un stāstīšanas prasmes ar šo aizraujošo transportlīdzekļu rotaļu komplektu.

31135_build-64549b6f84a37.jpg

Jautra būvēšana un varenas sacīkstes

Transportlīdzekļu fani no 8 gadu vecuma var izbaudīt būvēšanas pieredzi, pirms dodas sacīkstēs ar šiem modeļiem.

31135_inthebox-64549b7e42791.jpg

Izbaudi lielisku digitālo pieredzi

Būvētāji var tuvināt un pagriezt modeļus trīs dimensijās un saglabāt savu progresu, izmantojot lietotni LEGO Builder.

CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Bērnu sapņi piepildās! Mēs palīdzēsim izvēlēties, ko īpašu bērnam - dāvanu dzimšanas dienā, Ziemassvētkos, Lieldienās vai vienkārši gribat iepriecināt savu atvasi? Toys Planet plašs sortiments, katrai vecuma grupai – sākot ar zīdaiņu rotaļlietām līdz pat pusaudžu interesējošām lietām. Jūs interesē LEGO CREATOR zīmols? Apmeklējiet veikalus vai ieskatieties tiešsaistes katalogā- palīdzēsim izvēlēties piemērotako! Pašiem mazākajiem piedāvājam izglītojošas rotaļlietas, radošos komplektus, krāsainas lelles vai iespaidīgas automašīnas. Tiem, kas plāno brīvo laiku pavadīt kopā ar ģimeni, iesakām iepazīt galda spēļu un puzļu sortimentu. Un protams neaizmirsīsim par bērnu skrejriteņiem vai velosipēdiem! Āra rotaļlietas ir lieliski piemērotas ceļošanai vai pastaigām. Bērns jau ir noskatījis 31135 LEGO® Creator Retro motocikls – uzzini par to vairāk. Augstas kvalitātes rotaļlieta, par lielisku cenu– tieši tāds ir 31135 LEGO® Creator Retro motocikls.
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

31135 LEGO® Creator Retro motocikls

Kods: 4040101-6177
Svītrkods: 5702017415888
1119
1599
11,19 €
11,19 €
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2025-02-28
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs