+371 622 00 854
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 9+ gadi
Zīmols: LEGO CREATOR
Izcelsmes valsts: Čehu Republika

Par preci

LEGO® fani no 9 gadu vecuma var izbaudīt aizraujošu ceļojumu pa pilsētu ar šo LEGO Creator "trīs vienā" būvējamo komplektu "Centrālā iela" (31141). Tajā ir iekļautas 4 dažādas ēkas: trīsstāvīga viesnīca, mūzikas veikals, mūzikas ierakstu veikals ar grupu uz jumta un kafejnīca. Katru ēku var savienot ar ielu un atvienot, lai rotaļātos atsevišķi.

Rotaļu ēkas iedvesmos nebeidzamām, radošām rotaļām

Mazie būvētāji var radīt 3 dažādus pilsētas modeļus ar šo LEGO Creator "trīs vienā" rotaļu komplektu. Viņi var uzbūvēt Centrālo ielu ar 4 ēkām, pārbūvēt to par četrstāvīgu art deco daudzdzīvokļu ēku ar parku vai arkveida tirdzniecības ielu ar fotostudiju un ziedu veikalu. Katrā komplektā ir iekļautas arī 6 minifigūras rotaļām lomās. Sakrāj 3 komplektus, un 3 individuālos modeļus varēs savienot, lai izveidotu vienu īpaši lielu pilsētas ainu.

Digitāla jautrība LEGO būvētājiem

Ļauj lietotnei LEGO Builder aizvest tevi un bērnu vienkāršā un intuitīvā būvēšanas piedzīvojumā. Šeit var pietuvināt un grozīt modeļus trīs dimensijās, saglabāt komplektus un sekot līdzi savam progresam.

  • “Trīs vienā” rotaļlieta. Bērni var izspēlēt aizraujošus pilsētas stāstus ar šo LEGO® Creator "trīs vienā" rotaļu komplektu "Centrālā iela" (31141), kas ietver trīs modeļus vienā: rotaļu pilsētas ielu, art deco ēku un tirdzniecības ielu.
  • Nebeidzamas rotaļas. LEGO® fani var uzbūvēt un pārbūvēt trīs dažādas pilsētas ainas: pilsētu ar viesnīcu, mūzikas veikalu, ierakstu veikalu un kafejnīcu, četrstāvu art deco daudzdzīvokļu ēku vai arkveida tirdzniecības ielu.
  • Piekļūsti otrai pusei. Katru modeli tā aizmugurē var atvērt, lai bērni varētu modeļus grozīt un izbaudīt aizraujošu stāstu izspēli ar visām telpām un piederumiem.
  • Daudz piederumu. Piederumi Centrālajā ielā ietver kafijas automātu un mūzikas instrumentus, art deco debesskrāpim ir ledusskapis un galds, un arkveida tirdzniecības ielai ir atpūtas krēsls.
  • 6 minifigūras. Iekļauts kafejnīcas darbinieks, viesnīcas reģistrators, dziedātājs, ratiņkrēsla lietotājs, bērns un veikala asistents. Varoņu matus un torsus var mainīt un radīt lielāku dažādību.
  • Aizraujošs modelis. Šis rotaļu komplekts sastāv no 1 459 detaļām un piedāvā gandarījumu sniedzošu būvēšanas pieredzi, un to var dāvināt svētkos un dzimšanas dienā mazajiem LEGO® faniem no 9 gadu vecuma, kuriem interesē arhitektūra.
  • Apskates modelis. Art deco ēka ir aptuveni 38 cm augsta, 19 cm plata un 14 cm dziļa, un rotaļu starplaikā to ar lepnumu var izlikt apskatei bērna istabā.
  • Interaktīva digitāla būvēšana. Izmantojot lietotni LEGO® Builder, mazie būvētāji viedtālrunī vai planšetdatorā var tuvināt, pagriezt un vizualizēt būvējamā modeļa digitālo versiju.
  • Izcila kvalitāte. Jau vairāk nekā sešdesmit gadus LEGO® klucīši tiek izgatavoti tā, lai tos ikreiz varētu viegli savienot.
  • Garantēta drošība. LEGO® būvēšanas klucīši atbilst stingriem globāliem drošības standartiem.

31141_lifestyle-64e879e78dab9.jpg

3 pilsētas piedzīvojumi 1 komplektā

Šis aizraujošais LEGO® spēļu komplekts ļauj bērniem doties ceļojumā uz rosīgu pilsētu un izbaudīt 3 rotaļu iespējas.

31141_hero-64e879f0838c5.jpg

No 1 pārsteidzoša komplekta var veidot 3 dažādus modeļus

Bērni var uzbūvēt centrālo ielu ar 4 ēkām, pēc tam pārbūvēt to par arkveida tirgus ielu vai 4 stāvu Art Deco debesskrāpi.

31141_build-64e879fcd00a6.jpg

Izbaudi jautru digitālo pieredzi

Mazie būvētāji var saglabāt savu progresu, tuvināt un pagriezt modeļus trīs dimensijās, izmantojot lietotni LEGO® Builder.

31141_inthebox-64e87a0d2ec84.jpg

Pārsteidzoši LEGO® apskates modeļi

Pēc jautra rotaļu laika pilsētā bērni var ar lepnumu guļamistabā apskatei novietot savu mīļāko modeli.

CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Bērnu sapņi piepildās! Mēs palīdzēsim izvēlēties, ko īpašu bērnam - dāvanu dzimšanas dienā, Ziemassvētkos, Lieldienās vai vienkārši gribat iepriecināt savu atvasi? Toys Planet plašs sortiments, katrai vecuma grupai – sākot ar zīdaiņu rotaļlietām līdz pat pusaudžu interesējošām lietām. Jūs interesē LEGO CREATOR zīmols? Apmeklējiet veikalus vai ieskatieties tiešsaistes katalogā- palīdzēsim izvēlēties piemērotako! Pašiem mazākajiem piedāvājam izglītojošas rotaļlietas, radošos komplektus, krāsainas lelles vai iespaidīgas automašīnas. Tiem, kas plāno brīvo laiku pavadīt kopā ar ģimeni, iesakām iepazīt galda spēļu un puzļu sortimentu. Un protams neaizmirsīsim par bērnu skrejriteņiem vai velosipēdiem! Āra rotaļlietas ir lieliski piemērotas ceļošanai vai pastaigām. Bērns jau ir noskatījis 31141 LEGO® Creator Centrālā iela – uzzini par to vairāk. Augstas kvalitātes rotaļlieta, par lielisku cenu– tieši tāds ir 31141 LEGO® Creator Centrālā iela.
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

31141 LEGO® Creator Centrālā iela

Kods: 4040101-6470
Svītrkods: 5702017415949
10430
14900
104,30 €
104,30 €
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2025-02-28
  • 3 x maksā 3 daļās bez papildu izmaksām, izvēlies ESTO 3
  • No € / mēn. maksā pa daļām ar ESTO nomaksu
    Līzinga kalkulators >
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs