+371 622 00 854
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 9+ gadi
Zīmols: LEGO CREATOR
Izcelsmes valsts: Čehu Republika

Par preci

Kosmosa fani no 9 gadu vecuma izbaudīs uzmundrinošu braucienu atrakciju parkā ar šo LEGO® Creator "trīs vienā" detalizēto komplektu "Kosmosa karuselis" (31142). Rotaļu komplektā ir iekļauts līkumots kalniņu karuselis ar trim kustīgiem ratiem aizraujošiem braucieniem, kas ved garām dekoratīvai kosmosa raķetei, Saturna un Zemes modeļi, Mēness bāze un krītoša zvaigzne. Ir iekļauts arī aizraujošs meteors ar gaismas klucīti, ko var izgaismot, kā arī 5 minifigūras.

Neticami pārsteidzošas, būvējamas rotaļlietas bērniem

Bērnus lutinās izvēle uzbūvēt kādu no trīs dažādiem atrakciju parka braucieniem šajā unikālajā LEGO "trīs vienā" būvēšanas komplektā. Viņi var izveidot Kosmosa amerikāņu kalniņu karuseli, tad pārveidot to par brīvā kritiena torni ar pacēlāju vai par kosmosa karuseli, kas griežas. Katrā komplektā ir iekļauts gaismas klucītis, kas iedegas, kad tiek aktivizēts.

Digitāla pieredze LEGO būvētājiem

Ļauj lietotnei LEGO Builder aizvest tevi un bērnu vienkāršā un intuitīvā būvēšanas piedzīvojumā. Šeit var pietuvināt un grozīt modeļus trīs dimensijās, saglabāt komplektus un sekot līdzi savam progresam.

  • “Trīs vienā” rotaļlieta. Bērni izbaudīs jautrību kosmosā ar šo LEGO® Creator "trīs vienā" rotaļu komplektu "Kosmosa karuselis" (31142), kas ietver 3 uzbūvējamus un pārbūvējamus modeļus vienā kārbā.
  • 3 dažādi braucieni. Kosmosa fani var uzbūvēt 3 dažādus atrakciju parka braucienus: kosmosa amerikāņu kalniņu karuseli, brīvā kritiena torni un karuseli.
  • Ātrs starpgalaktiku piedzīvojums. Kalniņu karuselim ir līkumots celiņš, pa kuru ap planētām, krītošām zvaigznēm un meteoriem var braukāt trīs rati.
  • Ātra kritiena un griešanās piedzīvojumi. Brīvā kritiena tornim ir pacēlājs, kas brauc virsotnē un tad krīt zemē, savukārt karuselim ir mini kosmiskā raķete un kosmosa laineris, kas ātri griežas.
  • 5 minifigūras. Būvēšanas komplekts ietver astronautu, tēti un 2 bērnus, zinātnieku, kā arī mazuli-zinātnieku. Bērni var mainīt vietām varoņu tērpus un radīt jaunus, aizraujošus izskatus.
  • Modelis, kas sniedz gandarījumu. Šis rotaļu komplekts sastāv no 874 detaļām un piedāvā jautru būvēšanas pieredzi, un to var dāvināt dzimšanas dienās mazajiem zinātnes un tehnoloģiju faniem no 9 gadu vecuma.
  • Apskates modelis. Kosmosa karuselis ir aptuveni 27 cm augsts, 27 cm plats un 55 cm dziļš, un to var izlikt apskatei bērna istabā.
  • Interaktīva digitāla būvēšana. Izmantojot lietotni LEGO® Builder, mazie būvētāji viedtālrunī vai planšetdatorā var tuvināt, grozīt un vizualizēt būvējamo modeli digitāli.
  • Izcila kvalitāte. Jau vairāk nekā sešdesmit gadus LEGO® klucīši tiek izgatavoti tā, lai tos ikreiz varētu viegli savienot.
  • Garantēta drošība. LEGO® būvēšanas klucīši atbilst stingriem globāliem drošības standartiem.

31142_lifestyle-64e881e3dd717.jpg

Trīsreiz lielāka jautrība kosmosa atrakciju parkā

Šis lieliskais LEGO® rotaļu komplekts sniedz bērniem 3 dažādas būvēšanas un rotaļu iespējas, lai izbaudītu aizraujošus braucienus kosmosā atrakciju parkā.

31142_hero-64e881f61b82a.jpg

Izbaudi 3 lieliskus braucienus kosmosā!

Bērni var braukt ar LEGO® Creator Kosmosa karuseli, tad to pārbūvēt kosmosa brīvās krišanas tornī vai “amerikāņu kalniņos”.

31142_build-64e88208790dc.jpg

Izbaudi jautru digitālo pieredzi

Mazie būvētāji var saglabāt savu progresu, tuvināt un pagriezt modeļus trīs dimensijās, izmantojot lietotni LEGO® Builder.

31142_inthebox-64e8822d47caa.jpg

Rotaļu un apskates prieks LEGO® faniem

Bērni var guļamistabā izvietot apskatei savu iecienītāko atrakciju parka modeli un izbaudīt rotaļas ar to.

CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Bērnu sapņi piepildās! Mēs palīdzēsim izvēlēties, ko īpašu bērnam - dāvanu dzimšanas dienā, Ziemassvētkos, Lieldienās vai vienkārši gribat iepriecināt savu atvasi? Toys Planet plašs sortiments, katrai vecuma grupai – sākot ar zīdaiņu rotaļlietām līdz pat pusaudžu interesējošām lietām. Jūs interesē LEGO CREATOR zīmols? Apmeklējiet veikalus vai ieskatieties tiešsaistes katalogā- palīdzēsim izvēlēties piemērotako! Pašiem mazākajiem piedāvājam izglītojošas rotaļlietas, radošos komplektus, krāsainas lelles vai iespaidīgas automašīnas. Tiem, kas plāno brīvo laiku pavadīt kopā ar ģimeni, iesakām iepazīt galda spēļu un puzļu sortimentu. Un protams neaizmirsīsim par bērnu skrejriteņiem vai velosipēdiem! Āra rotaļlietas ir lieliski piemērotas ceļošanai vai pastaigām. Bērns jau ir noskatījis 31142 LEGO® Creator Kosmosa karuselis – uzzini par to vairāk. Augstas kvalitātes rotaļlieta, par lielisku cenu– tieši tāds ir 31142 LEGO® Creator Kosmosa karuselis.
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

31142 LEGO® Creator Kosmosa karuselis

Kods: 4040101-6471
Svītrkods: 5702017415956
10320
12900
103,20 €
129,00 €
-20% rotaļlietām, iepērkoties vismaz par 20 €! Tikai tiešsaistē ar One Family karti
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2024-04-29
  • 3 x maksā 3 daļās bez papildu izmaksām, izvēlies ESTO 3
  • No € / mēn. maksā pa daļām ar ESTO nomaksu
    Līzinga kalkulators >
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs