+371 622 00 854
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 18+ gadi
Zīmols: LEGO ART
Izcelsmes valsts: HU

Par preci

Vai esat kādreiz vēlējies godināt kādu leģendāru grupu ar mākslas darbu? Īsteno šo iespaidīgo projektu un uzbūvē 1 no 4 grupas The Beatles dalībnieku portretu. Izveido savu mākslas radīšanas telpu un pavadi laiku mērķtiecīgi būvējot. Komplektā iekļautais ieraksts būvēšanas laikā rada papildu emocijas, sniedzot papildu informāciju un atskaņojot stāstus par grupas dalībniekiem. Kad komplekts ir uzbūvēts, pievieno grupas The Beatles paraksta klucīti un izstādi savu radošo veikumu.

Ja esi grupas The Beatles cienītājs, mums ir tieši tev ideāls komplekts. Uzbūvē 1 no 4 leģendārās grupas dalībnieku unikālajiem portretiem ar šo LEGO® Art The Beatles komplektu (31198) un izbaudi atslēgšanos no ikdienas radošā veidā.

Relaksējošs projekts. Izveido 1 no 4 savas iemīļotās grupas The Beatle dalībnieku, Džona Lenona, Pola Makartnija, Džordža Harisona vai Ringo Stāra, mākslas portretiem ar 2933 detaļu komplektu. Būvēšanas laikā klausies komplektā iekļauto ierakstu un iegrimsti tajā iekļauto stāstu un pārsteidzošas informācijas pasaulē. Pabeidz būvēšanu ar The Beatles paraksta klucīti un piestiprini to pie sienas vai novieto uz plaukta.

Mākslinieciskā apzinātība. Tev nav jābūt māksliniekam vai LEGO modeļu kolekcijas īpašniekam, lai varētu gūt prieku par šī pie sienas piestiprināmā mākslas darba komplekta uzbūvēšanu. Kad būvēšana ir pabeigta, ir radīts darbs, ar kuru var lepoties. Šis LEGO Art komplekts ir daļa no būvēšanas komplektu, kuru galvenā tēma ir mūzika, māksla, dizains un arhitektūra, kolekcijas. Komplekti var kalpot arī kā lieliska dāvana ikvienam (arī pašam), kas meklē jaunu projektu.

  • Uzbūvē šo lielisko LEGO® Art The Beatles (31198) audekla mākslas komplektu, kas ietver modeli ar 4 būvēšanas variantiem. Tu vari apliecināt savu mīlestību grupai The Beatles, piestiprinot pie sienas vai novietojot uz plaukta 1 no 4 izveidotajiem portretiem.
  • Aizmirsti par ikdienas raizēm ar šo 2933 detaļu LEGO® komplektu pieaugušajiem, kas ietver 9 audekla sienas dekora plāksnes, grupas The Beatles paraksta klucīti, klucīšu stiprināšanas LEGO rāmi, unikālu jaunu pakaramā elementu un detaļu atdalītāju.
  • Šis komplekts ļauj radīt mākslas darbu un izpausties tavam radošumam un mīlestībai uz mākslu. Komplektā iekļautais ieraksts būvēšanas laikā ļauj tev pilnībā iegrimt tā radītajā pasaulē un uzzināt pārsteidzošu informāciju.
  • Godini savu mīlestību pret mūziku un grupu The Beatles, uzbūvējot un izstādot šo unikālo komplektu. Komplekts var kļūt arī par dzīvas iztēles dzimšanas dienas dāvanu pašam vai citiem tev tuviem cilvēkiem, kam patīk paša darinātas lietas un kurus aizrauj radoši projekti.
  • Šis “četri vienā” mākslas darbs aizņem vairāk nekā 40 cm2. Tas lieliski izskatās uz sienas vai plaukta, un tā detaļas nodrošina, kas tas izceļas tavā kolekcijā. Šis atjautīgais LEGO® komplekts piedāvā 4 dažādus būvēšanas variantus.
  • Baterijas nav nepieciešamas. Šis mākslas komplekts pieaugušajiem piedāvā relaksējošu ieniršanu pasaulē, kur valda būvēšana ar LEGO® detaļām un unikāls ieraksts. Aizmirsti ikdienu un radi lielisku pie sienas piestiprināmu dekoru.
  • Instrukcijas, kuras var glabāt uz kafijas galdiņa, sniedz norādījumus visa projekta realizēšanas laikā, pirms būvēšanas uzsākšanas vispirms iedziļinoties mākslas pasaulē. Sākot darbu, izbaudi ierakstu, kura saturs ir pielāgots šim komplektam.
  • Leģendāru mākslas darbu, mūziķu, supervaroņu un situ pavēlnieku LEGO® Art pie sienas piestiprināmi vai uz plaukta novietojami modeļi sniedz tev izcilu būvēšanas pieredzi, kamēr tu ļauj izpausties savam radošumam un mīlestībai pret mākslu.
  • LEGO® būvēšanas detaļas atbilst izcilas kvalitātes standartu prasībām, kas nodrošina, ka tās ir līdzīgas un saderīgas, un tās darbojas vienmēr, kā tas ir bijis kopš 1958. gada.
  • LEGO® detaļas tiek pārbaudītas, lai nodrošinātu, ka katrs LEGO Art būvēšanas komplekts atbilst stingrām drošības standartu prasībām un ļauj uzbūvēt izturīgu un skaistu grupas The Beatles sienas dekoru.
CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Bērnu sapņi piepildās! Mēs palīdzēsim izvēlēties, ko īpašu bērnam - dāvanu dzimšanas dienā, Ziemassvētkos, Lieldienās vai vienkārši gribat iepriecināt savu atvasi? Toys Planet plašs sortiments, katrai vecuma grupai – sākot ar zīdaiņu rotaļlietām līdz pat pusaudžu interesējošām lietām. Jūs interesē LEGO ART zīmols? Apmeklējiet veikalus vai ieskatieties tiešsaistes katalogā- palīdzēsim izvēlēties piemērotako! Pašiem mazākajiem piedāvājam izglītojošas rotaļlietas, radošos komplektus, krāsainas lelles vai iespaidīgas automašīnas. Tiem, kas plāno brīvo laiku pavadīt kopā ar ģimeni, iesakām iepazīt galda spēļu un puzļu sortimentu. Un protams neaizmirsīsim par bērnu skrejriteņiem vai velosipēdiem! Āra rotaļlietas ir lieliski piemērotas ceļošanai vai pastaigām. Bērns jau ir noskatījis 31198 LEGO® Art™ The Beatles – uzzini par to vairāk. Augstas kvalitātes rotaļlieta, par lielisku cenu– tieši tāds ir 31198 LEGO® Art™ The Beatles.
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

31198 LEGO® Art™ The Beatles

Kods: 4040101-4858
Svītrkods: 5702016677690
9099
12999
90,99 €
129,99 €
* www.toysplanet.lv pirms akcijas bijusī standarta cena. Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2030-12-31
  • 3 x maksā 3 daļās bez papildu izmaksām, izvēlies ESTO 3
  • No € / mēn. maksā pa daļām ar ESTO nomaksu
    Līzinga kalkulators >
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs