+371 622 00 854
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 18+ gadi
Zīmols: LEGO ART
Izcelsmes valsts: Bulgārija

Par preci

Ienes mājoklī nedaudz dabas ar šo košo LEGO® Art būvēšanas komplektu "Faunas kolekcija – Makao papagaiļi" (31211). Tā ir lieliska mājas dekora ideja, kas ļauj pieaugušajiem būvētājiem radīt skaistu un krāšņu ainu ar 2 papagaiļiem. Šis neierāmētais LEGO mākslas darbs neturas stāvus viens pats un ir paredzēts likšanai pie sienas.

Šis stilīgais un telpiskais, no klucīšiem būvētais mākslas darbs ar papagaiļiem ataino 2 eksotiskos Makao papagaiļus – dzeltenu, kurš sēž uz ziediem rotāta zara, un rozā, kurš ir lidojumā ar izplestiem spārniem. Šis mājas dekors ietver 2 būvēšanas instrukcijas, lai pieaugušie LEGO fani varētu būvēt papagaiļus kopā ar mīļajiem – tā ir relaksējoša sociāla pieredze.

Šis LEGO Art būvēšanas komplekts pieaugušajiem dod gandarījumu nesošu projektu, kas ļauj radīt pašiem savu apbrīnas vērtu, no klucīšiem būvētu mākslas darbu un izbaudīt aizraujošu un radošu nodarbi. Pārējie komplekti klāstā ir ikvienam, kurš aizraujas ar mūziku, mākslu, interjera dizainu un filmām.

  • Mākslas darbs ar papagaiļiem. Ienes mājās nedaudz dabas ar šo Makao papagaiļu būvēšanas komplektu.
  • Sienas dekors ar dabu. No komplekta 644 klucīšiem uzbūvē krāšņu ainu ar 2 Makao papagaiļiem: vienu, kas sēž uz ziedoša zara, un otru, kas izplestiem spārniem lido.
  • Pie sienas liekams mākslas darbs. Šis neierāmētais LEGO® mākslas darbs neturas stāvus pats un ir paredzēts likšanai pie sienas.
  • Būvēšanas pieredze draugu lokā. Šis mākslas darbs ar papagaiļiem ietver 2 būvēšanas instrukcijas, lai varibūvēt kopā ar draugu.
  • LEGO® Art būvēšanas komplekti pieaugušajiem. Dāvanas ideja pieaugušajiem LEGO® faniem, kam patīk nodoties radošām aktivitātēm un uzņemties gandarījumu nesošus projektus.
  • Sienas dekors viesistabai. Katrs komplekts pieaugušajiem dod iespēju radīt pašiem savu mākslas darbu no rotaļu klucīšiem, ko izlikt apskatei mājās vai birojā.
  • Komplekts ar 644 detaļām ietver dzeltenu papagaili, kas ir 40 cm augsts, un rozā papagaili, kas ir 35 cm augsts.
CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Bērnu sapņi piepildās! Mēs palīdzēsim izvēlēties, ko īpašu bērnam - dāvanu dzimšanas dienā, Ziemassvētkos, Lieldienās vai vienkārši gribat iepriecināt savu atvasi? Toys Planet plašs sortiments, katrai vecuma grupai – sākot ar zīdaiņu rotaļlietām līdz pat pusaudžu interesējošām lietām. Jūs interesē LEGO ART zīmols? Apmeklējiet veikalus vai ieskatieties tiešsaistes katalogā- palīdzēsim izvēlēties piemērotako! Pašiem mazākajiem piedāvājam izglītojošas rotaļlietas, radošos komplektus, krāsainas lelles vai iespaidīgas automašīnas. Tiem, kas plāno brīvo laiku pavadīt kopā ar ģimeni, iesakām iepazīt galda spēļu un puzļu sortimentu. Un protams neaizmirsīsim par bērnu skrejriteņiem vai velosipēdiem! Āra rotaļlietas ir lieliski piemērotas ceļošanai vai pastaigām. Bērns jau ir noskatījis 31211 LEGO® ART Faunas Kolekcija – Makao Papagaiļi – uzzini par to vairāk. Augstas kvalitātes rotaļlieta, par lielisku cenu– tieši tāds ir 31211 LEGO® ART Faunas Kolekcija – Makao Papagaiļi.
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

31211 LEGO® ART Faunas Kolekcija – Makao Papagaiļi

Kods: 4040101-6741
Svītrkods: 5702017584010
4639
5799
46,39 €
57,99 €
-20% rotaļlietām, iepērkoties vismaz par 20 €! Tikai tiešsaistē ar One Family karti
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2024-04-29
  • 3 x maksā 3 daļās bez papildu izmaksām, izvēlies ESTO 3
  • No € / mēn. maksā pa daļām ar ESTO nomaksu
    Līzinga kalkulators >
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs