+371 622 00 854
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 12+ gadi
Zīmols: LEGO FRIENDS
Izcelsmes valsts: HU

Par preci

Šis LEGO® Friends komplekts ir radīts, padomājot par lielākiem bērniem, un tas piedāvā smalku būvēšanas uzdevumu ar daudzām aizraujošām detaļām. Bērni no 12 gadu vecuma, kam patīk uzdevumu risināšana, pilnveidos savas prasmes, būvējot LEGO Friends pludmales atrakciju parka rotaļlietu (41737). Šajā komplektā iekļauti LEGO Technic elementi, kas iespaidīgajam modelim dod papildus kustību un īstumu. Tajā ir karuselis ar dubultu rotēšanas funciju, viļņu iekārta ar kustīgu sērfotāju un attēlu šaušanas spēle, kur pretējos virzienos kustas 2 rindas ar mērķiem. Komplektā iekļauti arī 4 tēli, lai bērni varētu radīt dažādas ainas un parādīt, ko uzbūvējuši.

Intuitīvas instrukcijas

Būvēšanas fani var izbaudīt vienkāršu un intuitīvu būvēšanas piedzīvojumu ar lietotni LEGO Builder. Šeit var pietuvināt un pagriezt modeļus trīs dimensijās, saglabāt komplektus un sekot līdzi progresam.

  • Izsmalcināts modelis. Bērni, kam patīk uzdevumi, izbaudīs LEGO® Friends pludmales atrakciju parka (41737) būvēšanu, kur iekļauts kustīgs karuselis, viļņu iekārta un attēlu šaušanas spēle.
  • Daudz īpašību un funkciju. Komplekts ietver dubultās rotācijas karuseli, viļņu iekārtu ar kustināmu sērfotāju un attēlu šaušanas spēli, kur pretējos virzienos kustas divas rindas ar mērķiem.
  • LEGO® Technic elementi. Šis komplekts ietver LEGO Technic elementus, kas iespaidīgajam modelim dod papildus kustību un īstenumu.
  • 4 tēli. Komplektā iekļauti 4 LEGO® Friends tēli Zaks, Nova, Dia un Čārlijs, kā arī papildu galvas Zakam un Novai, lai bērni stāsta gaitā varētu mainīt tēlu sejas izteiksmes.
  • Vērtīga dāvana. Šis LEGO® Friends būvēšanas komplekts būs aizraujoša dzimšanas dienas, svētku vai pārsteiguma dāvana bērniem no 12 gadu vecuma, kuriem interesē pilnveidot savas būvēšanas prasmes.
  • Izmēri. Šis LEGO® Friends komplekts ir aptuveni 27 cm augsts, 37 cm plats un 33 cm dziļš.
  • Labs palīgs. Atklāj intuitīvas būvēšanas instrukcijas lietotnē LEGO® Builder, kur būvētāji var tuvināt un grozīt modeļus trīs dimensijās, sekot līdzi progresam un saglabāt komplektus, pilnveidojot jaunas prasmes.
  • Jauna paaudze Hārtleikas pilsētā. Kopš 2023. gada janvāra LEGO® Friends pasauli papildina jauni tēli un jaunas vietas, kas iedvesmos jauniem lomu spēļu piedzīvojumiem.
  • Kvalitatīvs produkts. Visas LEGO® detaļas atbilst stingriem nozares standartiem, tāpēc tās ir savienojamas un saderīgas, lai būvēt būtu viegli, — un tā tas ir jau kopš 1958. gada.
  • Drošība pirmajā vietā. LEGO® Friends detaļas tiek mestas, karsētas, spiestas, savītas un pārbaudītas, lai nodrošinātu atbilstību stingriem globāliem drošības standartiem.

41737_lifestyle-6487fe2e2fc8d.jpg

Satiec jauno Hārtleikas pilsētas paaudzi

Iepazīstini bērnus ar mūsdienīgiem draudzību stāstiem jaunajā un dažādiem tēliem bagātajā LEGO® Friends komplektu paaudzē.

41737_hero-6487fe3914207.jpg

Atrakciju parka projekts, kas radīs gandarījumu

Šis LEGO® Friends pludmales atrakciju parka komplekts ar daudzajām interesantajām detaļām sagādās patīkamu būvēšanas izaicinājumu.

41737_build-6487fe4d20395.jpg

Ienāc digitālā būvēšanas pasaulē

Aizraujošajā un intuitīvajā lietotnē LEGO® Builder būvētāji var tuvināt un pagriezt modeli, kā arī sekot līdzi progresam.

41737_inthebox-6487fe600baf1.jpg

Dāvā bērniem gandarījumu

Šis komplekts ir lieliska dāvana bērniem, kuriem patīk sarežģīti projekti.

CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Bērnu sapņi piepildās! Mēs palīdzēsim izvēlēties, ko īpašu bērnam - dāvanu dzimšanas dienā, Ziemassvētkos, Lieldienās vai vienkārši gribat iepriecināt savu atvasi? Toys Planet plašs sortiments, katrai vecuma grupai – sākot ar zīdaiņu rotaļlietām līdz pat pusaudžu interesējošām lietām. Jūs interesē LEGO FRIENDS zīmols? Apmeklējiet veikalus vai ieskatieties tiešsaistes katalogā- palīdzēsim izvēlēties piemērotako! Pašiem mazākajiem piedāvājam izglītojošas rotaļlietas, radošos komplektus, krāsainas lelles vai iespaidīgas automašīnas. Tiem, kas plāno brīvo laiku pavadīt kopā ar ģimeni, iesakām iepazīt galda spēļu un puzļu sortimentu. Un protams neaizmirsīsim par bērnu skrejriteņiem vai velosipēdiem! Āra rotaļlietas ir lieliski piemērotas ceļošanai vai pastaigām. Bērns jau ir noskatījis 41737 LEGO® Friends Pludmales atrakciju parks – uzzini par to vairāk. Augstas kvalitātes rotaļlieta, par lielisku cenu– tieši tāds ir 41737 LEGO® Friends Pludmales atrakciju parks.
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

41737 LEGO® Friends Pludmales atrakciju parks

Kods: 4040101-6388
Svītrkods: 5702017415222
8426
11099
84,26 €
84,26 €
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
  • 3 x maksā 3 daļās bez papildu izmaksām, izvēlies ESTO 3
  • No € / mēn. maksā pa daļām ar ESTO nomaksu
    Līzinga kalkulators >
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs