+371 622 00 854
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 8+ gadi
Zīmols: LEGO FRIENDS
Izcelsmes valsts: HU

Par preci

Bērni no 8 gadu vecuma var radīt bezgalīgi daudz stāstu ar šo prieka pilno rotaļlietu LEGO® Friends Iglu brīvdienu piedzīvojums. Vispirms mazie būvētāji var uzbūvēt rotaļu iglu un ledaino ainu. Tad viņi var lomās izspēlēt dažādus stāstus, kur Peislija, viņas mazā māsa Ella un draudzene Alija atpūšas kalnainajā apkārtnē. Tā ir lieliska iespēja čaklajai Alijai un kautrīgajai Peislijai kopīgi atpūsties, skatoties, kā Ella rotaļājas ar abiem kamanu suņiem. Iglu ir atverams un bērni var izpētīt tā mājīgo interjeru. Komplektā ir arī atpūtas zona, lampiņu virtenes, vieta ugunskuram un tvaika baseins, ar kuru palīdzību lomās izspēlēt vēl vairāk sniegotus stāstus.

Vairo jautrību

Bērni var atklāt vienkāršu un intuitīvu būvēšanas piedzīvojumu ar lietotni LEGO Builder. Šeit var pietuvināt un grozīt modeļus trīs dimensijās, saglabāt komplektus un sekot līdzi progresam.

Laipni lūdzam jaunajā Hārtleikas pilsētas paaudzē

Bērni var iegūt draugus, atklāt aizraujošas vietas un izspēlēt reālus piedzīvojumus LEGO Friends pasaulē.

  • Radoša jautrība. Bērni, kuriem patīk iglu, rotaļas sniegā un stāstu stāstīšana, var jautri izpausties ar šo būvējamās rotaļlietas komplektu LEGO® Friends Iglu brīvdienu piedzīvojums (41760) bērniem no 8 gadu vecuma.
  • 3 varoņi un piederumi. Komplektā ir iekļautas LEGO® Friends varones Alija, Peislija un Ella, kā arī 2 kamanu suņu tēli un daudz piederumu rotaļām lomās.
  • Iedvesmo radošām rotaļām. Bērni var radīt piedzīvojumus varoņiem, izmantojot kameru, sniega zābakus, bļodu ar cepumiem, lavas lampu, 2 kakao krūzes un ugunskura piederumus.
  • Dāvana bērniem. Šis būvējamais iglu komplekts būs aizraujoša dāvana dzimšanas dienā, svētkos vai vienkārši tāpat bērniem, kam patīk rotaļāties sniegā, iglu un rotaļas lomās.
  • Izmēri. Iglu modelis ir 10 cm augsts, 14 cm plats un 13 cm dziļš.
  • Labs palīgs. Atklāj intuitīvas būvēšanas instrukcijas lietotnē LEGO® Builder, kur būvētāji var tuvināt un grozīt modeļus trīs dimensijās, sekot līdzi progresam un saglabāt komplektus, veidojot jaunas prasmes.
  • Jauna paaudze Hārtleikas pilsētā. Kopš 2023. gada janvāra LEGO® Friends pasauli papildina jauni tēli un jaunas vietas, kas iedvesmos jauniem lomu spēļu piedzīvojumiem.
  • Kvalitatīvs produkts. Visas LEGO® detaļas atbilst stingriem nozares standartiem, tāpēc tās ir savienojamas un saderīgas, lai būvēt būtu viegli – un tā tas ir jau kopš 1958. gada.
  • Drošība pirmajā vietā. LEGO® Friends klucīši un detaļas tiek mestas, karsētas, spiestas, savītas un pārbaudītas, lai nodrošinātu atbilstību stingriem globāliem drošības standartiem.

41760_lifestyle-64f0628197aef.jpg

Satiec jauno Hārtleikas pilsētas paaudzi

Laipni lūgti jaunajā LEGO® Friends laikmetā! Te dažādie tēli saskaras ar mūsdienu pasaules jaunajiem izaicinājumiem.

41760_hero-64f06292a0dec.jpg

Iedvesmo iztēli

Bērni, kuriem patīk rotaļas sniegā, var izveidot daudz stāstu, būvējot un pētot Iglu brīvdienu piedzīvojumu komplektu.

41760_build-64f062a250958.jpg

Paplašini viņu iztēli.

Komplektā iekļauti piederumi radošām lomu spēlēm, tostarp kamera, sniega kurpes, cepumi, 2 kakao krūzes un malka.

41760_inthebox-64f062afbbfbf.jpg

Izpēti jaunus hobijus un intereses

Apskati citus LEGO® Friends komplektus (jāiegādājas atsevišķi), lai atklātu vairāk tēlu un iedvesmas radošām rotaļām.

CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Bērnu sapņi piepildās! Mēs palīdzēsim izvēlēties, ko īpašu bērnam - dāvanu dzimšanas dienā, Ziemassvētkos, Lieldienās vai vienkārši gribat iepriecināt savu atvasi? Toys Planet plašs sortiments, katrai vecuma grupai – sākot ar zīdaiņu rotaļlietām līdz pat pusaudžu interesējošām lietām. Jūs interesē LEGO FRIENDS zīmols? Apmeklējiet veikalus vai ieskatieties tiešsaistes katalogā- palīdzēsim izvēlēties piemērotako! Pašiem mazākajiem piedāvājam izglītojošas rotaļlietas, radošos komplektus, krāsainas lelles vai iespaidīgas automašīnas. Tiem, kas plāno brīvo laiku pavadīt kopā ar ģimeni, iesakām iepazīt galda spēļu un puzļu sortimentu. Un protams neaizmirsīsim par bērnu skrejriteņiem vai velosipēdiem! Āra rotaļlietas ir lieliski piemērotas ceļošanai vai pastaigām. Bērns jau ir noskatījis 41760 LEGO® Friends Iglu brīvdienu piedzīvojums – uzzini par to vairāk. Augstas kvalitātes rotaļlieta, par lielisku cenu– tieši tāds ir 41760 LEGO® Friends Iglu brīvdienu piedzīvojums.
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

41760 LEGO® Friends Iglu brīvdienu piedzīvojums

Kods: 4040101-6518
Svītrkods: 5702017463513
4674
5499
46,74 €
54,99 €
-15% bērnu precēm, pērkot vismaz 2! Tikai tiešsaistē ar One Family karti
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2024-05-19
  • 3 x maksā 3 daļās bez papildu izmaksām, izvēlies ESTO 3
  • No € / mēn. maksā pa daļām ar ESTO nomaksu
    Līzinga kalkulators >
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs