+371 622 00 854
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 8+ gadi
Zīmols: LEGO DOTS
Izcelsmes valsts: Čehu Republika

Par preci

Vai pazīsti kādu fantāzijas pasaules vai vienradžu fanu no 8 gadu vecuma, kuram patīk māksla un dizains maģiskās noskaņās? Palutini viņu ar šo LEGO DOTS komplektu "Aproce: vienradži uz mūžu" (41802). Iepakojumā iekļauta regulējama aproce fuksīna krāsā, daudz košu, lāsmojošu un mirdzošu elementu, metālisks vienradža raga elements un caurspīdīgi elementi ar spārnu dekorācijām, kā arī “dimanta” elementi, kas piešķirs papildu mirdzumu. Iepakojumā pievienotas idejas iedvesmai,kas palīdzēs veicināt bērnu radošumu. Aproci var dekorēt uzreiz, un bērni var radīt rakstus, kas atbilst viņu interesēm, tērpam vai noskaņojumam.

Neierobežotas radošas rotaļas

Eksperimenti ar DOTS komplektiem iepazīstina bērnus ar prieku, ko sniedz rotaļas ar LEGO. Šai aprocei piestāv viss, jo burvība slēpjas bērna iztēlē. DOTS dizaina komplekti ir radoši rīki, kas būs lieliskas pārsteiguma vai dzimšanas dienas dāvanas bērniem, kuri vēlas izpausties jautrā, nepieredzētā veidā.

  • Izveido, valkā, parādi citiem. Iedvesmo vienradžu fanu ar šo LEGO DOTS rokdarbu komplektu "Aproce: vienradži uz mūžu" (41802), kas sniegs daudz radošas jautrības. Rotaļas sākas, līdzko ir atvērts iepakojums.
  • Radi un pārveido. Bērni var izpētīt un paplašināt prasmes, veidojot rakstus ar regulējamo fuksīna krāsas aproci un 36 elementiem, starp kuriem ir vienradžu tematikas dekori un “dimantu” elementi.
  • Oriģinalitāte paciņā. Šis komplekts ir piemērots, lai ātri ļautos radošām nodarbēm. Lai paplašinātu dizaina iespējas un ļautos pašizpausmei, bērni var arī izmantot LEGO komplekta "DOTS papildinājumi — 8. sērija: spīguļi un mirdzums" (41803) elementus (jāiegādājas atsevišķi).
  • Izklaidējoša dāvana bērniem no 8 gadu vecuma. Ikvienam mākslas un dizaina fanam patiks šis pielāgojamais komplekts. Izturīgo aproci un plašo elementu klāstu bērniem var pasniegt kā iepriecinājuma vai pārsteiguma dāvanu.
  • Neliela un ērti valkājama. Aproce ir aptuveni 20 cm gara, tāpēc uz tās ir pietiekami daudz vietas, kur bērni var radoši izpausties un to neskaitāmas reizes izrotāt jebkurā laikā un vietā.
  • Kas sagādā īstu izaicinājumu mazajiem dizaineriem? Uz iepakojuma ir sniegti vienkārši attēli radošai iedvesmai. Atver paciņu un ķeries pie rotāšanas vai eksperimentē ar dizainu.
  • Dizaina brīvība un pārliecība. Šis LEGO DOTS komplekts piedāvā brīvu radošumu. Aproce ir gatava izrotāšanai, lai bērni jautrā veidā varētu attīstīt iztēli un gūt pārliecību par sevi.
  • Neierobežotas rotaļas un pašizpausme. LEGO DOTS komplekti piedāvā bērniem LEGO rotaļu prieku, veidojot un pielāgojot pašiem savas rotaslietas, aksesuārus un telpu dekorus.
  • Nelokāma kvalitāte. Jau kopš 1958. gada LEGO detaļas atbilst stingriem nozares standartiem, tāpēc tās var precīzi savienot.
  • Drošība pirmajā vietā. LEGO detaļas tiek mestas, karsētas, spiestas, savītas un pārbaudītas, lai nodrošinātu atbilstību stingriem globāliem drošības standartiem.

41802_lifestyle-6421649feb7b9.jpg

Dalies mīlestībā pret vienradžiem ar maģisku stilu

Šis LEGO DOTS aproču komplekts ļauj bērniem izpausties, parādot aizraušanos ar fantāziju un vienradžiem, uz savas rokas.

41802_hero-642164c000883.jpg

Sāc jautrību ar savu iztēli

Bērni var veidot fantastisku, maģiska dizaina rakstu, kas atbilst viņu stilam, un tad izrotāt aproci valkāšanai.

41802_inthebox-642164c8c82a4.jpg

CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Bērnu sapņi piepildās! Mēs palīdzēsim izvēlēties, ko īpašu bērnam - dāvanu dzimšanas dienā, Ziemassvētkos, Lieldienās vai vienkārši gribat iepriecināt savu atvasi? Toys Planet plašs sortiments, katrai vecuma grupai – sākot ar zīdaiņu rotaļlietām līdz pat pusaudžu interesējošām lietām. Jūs interesē LEGO DOTS zīmols? Apmeklējiet veikalus vai ieskatieties tiešsaistes katalogā- palīdzēsim izvēlēties piemērotako! Pašiem mazākajiem piedāvājam izglītojošas rotaļlietas, radošos komplektus, krāsainas lelles vai iespaidīgas automašīnas. Tiem, kas plāno brīvo laiku pavadīt kopā ar ģimeni, iesakām iepazīt galda spēļu un puzļu sortimentu. Un protams neaizmirsīsim par bērnu skrejriteņiem vai velosipēdiem! Āra rotaļlietas ir lieliski piemērotas ceļošanai vai pastaigām. Bērns jau ir noskatījis 41802 LEGO® DOTS Aproce: vienradži uz mūžu – uzzini par to vairāk. Augstas kvalitātes rotaļlieta, par lielisku cenu– tieši tāds ir 41802 LEGO® DOTS Aproce: vienradži uz mūžu.
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

41802 LEGO® DOTS Aproce: vienradži uz mūžu

Kods: 4040101-6006
Svītrkods: 5702017400273
419
699
4,19 €
4,19 €
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2025-02-28
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs