+371 622 00 854
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 6+ gadi
Zīmols: LEGO DOTS
Izcelsmes valsts: Dānija

Par preci

Uztver īsto noskaņu radošiem faniem no 6 gadu vecuma ar šo LEGO DOTS Nepārspējamo ballītes komplektu (41806). Šis komplekts ir gatavs ātrai salikšanai un dekorēšanai un piedāvā iespēju radīt un eksperimentēt, tāpēc vecākiem būs pavisam viegli izklaidēt bērnu bariņu.

Nepārspējama LEGO DOTS ballīte

Šajā iztēles bagātajā komplektā iekļauti 6 pielāgojami kēksiņi ar noņemamu glazūru, zem kuras paslēpies glabāšanas nodalījums, un 6 aproces, 6 karodziņu sadaļas un aukla to savēršanai, kā arī daudz elementu, karogu, piekariņu un uzlīmju, lai bērni varētu brīvi izpausties. Iekļautas arī idejas ballītei, lai vecāki varētu šo ballīti padarīt par labāko dienu savam bērnam.

Jautrība mākslas un dizaina cienītājiem

DOTS komplekti iepazīstina bērnus ar LEGO rotaļu un eksperimentu prieku, jo viņi sāk veidot un dekorēt dažādos komplektus — burvība un izvēles iespējas slēpjas bērnu iztēlē. Šis komplekts ir radoša aktivitāte grupai ar jaukām, līdzņemamām dāvanām jebkurai ballītei vai kopā pavadītam laikam.

  • Radošas dekorēšanas jautrība jau gaida. Pārsteidz rokdarbu cienītāju no 6 gadu vecuma ar LEGO DOTS komplektu "Nepārspējamais ballītes komplekts" (41806), kurā iekļauti 6 kēksiņi, 6 aproces, 6 karodziņu daļas un vēl daudz kas cits.
  • Sāc ballīti. Bērni var palīdzēt sagatavoties, izrotājot karogus, bet pēc tam dekorēt kēksiņus un aproces ballītes laikā. Komplektā iekļauti bukleti, ko bērni var izmantot kopā, un pamācība vecākiem.
  • Komplektācija. Ballīte būs tiešām jautra! Komplektā iekļauti 6 karoga elementi ar auklu, 6 kēksiņi, 6 aproces, daudz elementu, piekariņu, vairākiem bērniem paredzēta uzlīmju lapa un daudz dizaina ideju.
  • Izklaidējoša aktivitāte grupai. Visiem bērniem, kurus interesē māksla un dizains, patiks radošās iespējas. Kēksiņi un aproces ir jauka ballītes dāvana bērniem, kuriem patiks to aiznest mājās.
  • Radošs prieks, ko paņemt līdzi. Katrs rotaļu kēksiņš ir aptuveni 6 cm augsts un 6 cm plats, un tam ir noņemama glazūras daļa, zem kuras ir slepens nodalījums..
  • Dekorēšana sākas ātri. Iepakojumā ir iekļautas vienkārši realizējamas idejas, kā arī daudz vietas, elementu un citu iespēju, lai bērni izveidotu iemīļoto dizainu vai kaut ko pavisam jaunu.
  • Dizaina pārliecība. Šis LEGO DOTS komplekts piedāvā brīvu radošumu. Krāsainie kēksiņi un aproces ir lieliska iespēja bērniem jautrā veidā attīstīt izdomu un iztēli.
  • Neierobežota pašizpausme. LEGO DOTS komplekti piedāvā bērniem LEGO rotaļu prieku, veidojot un pielāgojot pašiem savus telpu dekorus un valkājamas rotas, cik bieži vien paši vēlas.
  • Nelokāma kvalitāte. Jau kopš 1958. gada LEGO detaļas atbilst stingriem nozares standartiem, tāpēc tās var precīzi savienot.
  • Drošība pirmajā vietā. LEGO detaļas tiek mestas, karsētas, spiestas, savītas un pārbaudītas, lai nodrošinātu atbilstību stingriem globāliem drošības standartiem.

41806_lifestyle-64216c41b1b84.jpg

Pielāgojami sienas dekori ballītei

Attīsti bērna prasmes ar jautrajiem LEGO DOTS sienas dekoriem. Bērni un vecāki var kopā radīt ballītes dekorus.

41806_hero-64216c5736f62.jpg

Radiet vēl neredzētus ballītes dekorus

Komplekts piedāvā bērniem jautrus veidus, kā izveidot unikālu ballīti ar karodziņiem, kēksiņiem, aprocēm, elementiem un citām dekorācijām.

41806_inthebox-64216c5d70786.jpg

CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Bērnu sapņi piepildās! Mēs palīdzēsim izvēlēties, ko īpašu bērnam - dāvanu dzimšanas dienā, Ziemassvētkos, Lieldienās vai vienkārši gribat iepriecināt savu atvasi? Toys Planet plašs sortiments, katrai vecuma grupai – sākot ar zīdaiņu rotaļlietām līdz pat pusaudžu interesējošām lietām. Jūs interesē LEGO DOTS zīmols? Apmeklējiet veikalus vai ieskatieties tiešsaistes katalogā- palīdzēsim izvēlēties piemērotako! Pašiem mazākajiem piedāvājam izglītojošas rotaļlietas, radošos komplektus, krāsainas lelles vai iespaidīgas automašīnas. Tiem, kas plāno brīvo laiku pavadīt kopā ar ģimeni, iesakām iepazīt galda spēļu un puzļu sortimentu. Un protams neaizmirsīsim par bērnu skrejriteņiem vai velosipēdiem! Āra rotaļlietas ir lieliski piemērotas ceļošanai vai pastaigām. Bērns jau ir noskatījis 41806 LEGO® DOTS Nepārspējamais ballītes komplekts – uzzini par to vairāk. Augstas kvalitātes rotaļlieta, par lielisku cenu– tieši tāds ir 41806 LEGO® DOTS Nepārspējamais ballītes komplekts.
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

41806 LEGO® DOTS Nepārspējamais ballītes komplekts

Kods: 4040101-6009
Svītrkods: 5702017432182
3479
5799
34,79 €
57,99 €
* www.toysplanet.lv pirms akcijas bijusī standarta cena. Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2025-02-28
  • 3 x maksā 3 daļās bez papildu izmaksām, izvēlies ESTO 3
  • No € / mēn. maksā pa daļām ar ESTO nomaksu
    Līzinga kalkulators >
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs