+371 622 00 854
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 8+ gadi
Zīmols: LEGO DOTS
Izcelsmes valsts: Čehu Republika

Par preci

Vai vēlies jautru komplektu Harija Potera faniem un bērniem no 8 gadu vecuma? Uzdāvini šo LEGO DOTS Cūkkārpas piederumu komplektu (41808) un ļauj viņiem izrādīt savu aizrautību! Komplektā iekļautas 4 dažādas DOTS pamatnes, tostarp divrindu aproce, piešujams dekors, četrkantīgs somas piekariņš, piekariņš Harija Potera zibens veida rētas formā, atslēgu piekariņš un atslēga. Iekļautie elementi ir dažādās formās un krāsās, un ietver piekariņus, piekariņu turētājus un 10 nejauši izvēlētus dekorētuselementus (no 16 iespējamiem dizainiem). Bērni varēs radīt nebeidzamus dizainus, lai izrādītu savu aizrautību ar Hariju Poteru un savu mīļāko Cūkkārpas torni, un patiesi izpaustos.

Piederumu komplekts dizaina jautrībai

DOTS dažādo komplektu veidošana un rotāšana iepazīstina bērnus ar prieku, ko sniedz rotaļas ar LEGO klucīšiem. Šim noderīgo un valkājamo priekšmetu komplektam, kurā iekļauts plašs iedvesmojošu un krāsainu elementu klāsts, piestāv viss, jo burvība un izvēles iespējas slēpjas bērna iztēlē. DOTS komplekti sniedz iztēles bagātīgas rotaļu iespējas un ir lieliska pārsteiguma dāvana radošiem bērniem.

  • Dekorē, izmanto, atkārto — Pārsteidz jebkuru bērnu un Harija Potera fanu ar šo LEGO DOTS Cūkkārpas pašdarināmo piederumu komplektu (41808). Radošā jautrība sāksies, atverot iepakojumu.
  • Nebeidzamas iespējas — Vairo bērnu radošās spējas ar četrām krāsainām pamatnēm, elementiem iedvesmojošās krāsās, piekariņiem un to turētājiem, kā arī 10 nejauši izvēlētiem dekorēšanas elementiem.
  • Ļauj vaļu radošumam — Šis komplekts rosinās bērnu iztēli. Bērni šo komplektu varēs kombinēt ar jebkuru citu komplektu ar LEGO DOTS Harija Potera tematiku (41809, 41811 — nopērkami atsevišķi) vēl lielākai dizaina jautrībai.
  • Radošs piedzīvojums no 8 gadu vecuma — šis valkājamo elementu, krāsaino elementu un 10 no 16 dekorēto elementu mikslis būs jautra dāvana pilnvērtīgām rotaļām jebkuram rokdarbus mīlošam bērnam.
  • Valkājama jautrība — Rokassprādze ir 20 cm gara, tāpēc uz tās un arī pārējiem 3 priekšmetiem ir daudz vietas bērnu radošumam.
  • Ātra dekorēšana — Lai bērni varētu izrādīt savu aizrautību ar Hariju Poteru, iepakojumā iekļautā iedvesma dekorēšanu un pārdekorēšanu padara iespējamu acu mirklī.
  • Pārliecība un brīvība dizainā — Šis LEGO DOTS komplekts piedāvā brīvu radošumu. Valkājamie elementi sniedz bezgalīgas iespējas attīstīt bērnu izdomu un gūt pārliecību pār sevi jautrā veidā.
  • Neierobežotas rotaļas un pašizpausme — LEGO DOTS komplekti piedāvā bērniem LEGO rotaļu prieku, veidojot un personalizējot pašiem savas rotaslietas, aksesuārus un telpu dekorus.
  • Nelokāma kvalitāte. Jau kopš 1958. gada LEGO detaļas atbilst stingriem nozares standartiem, tāpēc tās var precīzi savienot.
  • Drošība pirmajā vietā — LEGO detaļas tiek mestas, karsētas, spiestas, savītas un pārbaudītas, lai nodrošinātu šī LEGO DOTS komplekta atbilstību stingriem globāliem drošības standartiem.

41808_lifestyle-6454a06edeed4.jpg

Maģiska jautrība nelielā dāvanā

Bērni var izpaust radošumu un aizrautību ar šo Harry Potter™ pielāgojamo aksesuāru komplektu.

41808_hero-6454a081ced47.jpg

Iztēles bagāta pieredze sākas jau tagad

Atver komplektu un ļaujies jautrībai! Ņem rokassprādzi, dekoru un somas piekariņu un sakārto elementus, lai ienirtu bezgalīgā dizainā.

41808_inthebox-6454a09649cda.jpg


CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Bērnu sapņi piepildās! Mēs palīdzēsim izvēlēties, ko īpašu bērnam - dāvanu dzimšanas dienā, Ziemassvētkos, Lieldienās vai vienkārši gribat iepriecināt savu atvasi? Toys Planet plašs sortiments, katrai vecuma grupai – sākot ar zīdaiņu rotaļlietām līdz pat pusaudžu interesējošām lietām. Jūs interesē LEGO DOTS zīmols? Apmeklējiet veikalus vai ieskatieties tiešsaistes katalogā- palīdzēsim izvēlēties piemērotako! Pašiem mazākajiem piedāvājam izglītojošas rotaļlietas, radošos komplektus, krāsainas lelles vai iespaidīgas automašīnas. Tiem, kas plāno brīvo laiku pavadīt kopā ar ģimeni, iesakām iepazīt galda spēļu un puzļu sortimentu. Un protams neaizmirsīsim par bērnu skrejriteņiem vai velosipēdiem! Āra rotaļlietas ir lieliski piemērotas ceļošanai vai pastaigām. Bērns jau ir noskatījis 41808 LEGO® DOTS Cūkkārpas piederumu komplekts – uzzini par to vairāk. Augstas kvalitātes rotaļlieta, par lielisku cenu– tieši tāds ir 41808 LEGO® DOTS Cūkkārpas piederumu komplekts.
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

41808 LEGO® DOTS Cūkkārpas piederumu komplekts

Kods: 4040101-6183
Svītrkods: 5702017421193
959
1599
9,59 €
15,99 €
* www.toysplanet.lv pirms akcijas bijusī standarta cena. Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2025-02-28
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs