+371 622 00 854
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 18+ gadi
Zīmols: LEGO TECHNIC
Izcelsmes valsts: HU

Par preci

Šis projekts sajūsminās pieaugušos motociklu fanus. LEGO® Technic Yamaha MT-10 SP (42159) modelis ir veltījums jaudīgākajam Yamaha motociklam “hyper naked” kategorijā. Vienkāršotais dizains izceļ jaudīgo 4 cilindru dzinēju. Izpēti lietotni AR un ieraugi, kā modelis atdzīvojas.

Autentiskas detaļas

Katra detaļa ir radīta, lai padarītu šo modeli tik līdzīgu īstajam Yamaha modelim, cik vien iespējams. Tas iekļauj četru cilindru motoru, trīs pārnesumu transmisiju un ķēdes piedziņu ar funkcionējošu priekšējo un aizmugurējo piekari. Modelim ir detalizēta ātrumkārba ar smalkiem elementiem, kā arī iekļauta funkcionāla stūrēšanas iekārta, ko darbināt ar rokturi, sāna statīvs un demonstrēšanas pamatne.

Iedarbini dzinējus

Šis komplekts ir daļa LEGO būvējamo modeļu komplektu kolekcijas pieaugušajiem. Tas ir projekts tev vai lieliska dāvana motociklu faniem un Yamaha entuziastiem, un tas sniedz gandarījumu nesošu būvēšanas projektu ar detalizētu modeli, ko izpētīt.

  • Uzbūvē Yamaha motocikla modeli. Izbaudi gandarījumu nesošu projektu pieaugušajiem, uzbūvējot pašu jaudīgāko Yamaha motociklu “hyper naked” kategorijā.
  • Izpēti lietotni AR. Lejupielādē lietotni LEGO® AR un pieredzi savu modeli no citādāka skatupunkta.
  • Dzīves iedvesmotas īpašības. Šis modelis iemieso daudzas īpašības, kas piemīt pilna izmēra motociklam, tostarp 4 cilindru motora LEGO® Technic versiju un 3 pārnesumus.
  • Detalizēta ātrumkārba. Modelim ir detalizēta pārnesumkārba ar smalkām detaļām.
  • Izliec savu aizraušanos apskatei. Šis būvējamais komplekts ir lieliska ideja dāvanai motociklu modeļu kolekcionāriem. Komplektā ir iekļauta demonstrēšanas pamatne.
  •  Izmēri. Šis LEGO® Technic būvēšanas komplekts ir aptuveni 25 cm augsts, 44 cm garš un 15 cm plats.
  • Digitālas būvēšanas instrukcijas. Lietotnē LEGO® Builder ir pieejama šajā komplektā iekļauto būvēšanas instrukciju digitāla versija.
  •  Kur šis ceļojums tevi aizvedīs? LEGO® Technic pasaule piedāvā aizraujošu būvēšanas pieredzi un dažādus būvējamus modeļus, kas īpaši veidoti pieaugušajiem.
  •  Augsta kvalitāte. LEGO® Technic detaļas atbilst stingriem nozares standartiem, tāpēc tās ir vienlīdz kvalitatīvas un saderīgas, un tās vienmēr var droši savienot.
  •  Drošība pirmajā vietā. LEGO® Technic detaļas tiek mestas, karsētas, spiestas, savītas un pārbaudītas, lai nodrošinātu atbilstību stingriem globāliem drošības standartiem.

42159_lifestyle-64ec28a328b06.jpg

Projekts, kas aizraus motociklu fanus

Iegrimsti aizraujošo motociklu pasaulē ar šo LEGO® Technic™ Yamaha MT-10 SP būvēšanas komplekts pieaugušajiem.

42159_hero-64ec28aeb16bf.jpg

Izcils brauciens

Apbrīno detaļas, kas radītas, iedvesmojoties no Yamaha Hyper Naked līnijas estētiskā stila un izskata.

42159_build-64ec28bc764ec.jpg

Interesants projekts tieši tev

Izbaudi aizraujošu būvēšanas pieredzi un atklāj intuitīvas būvēšanas instrukcijas lietotnē LEGO® Builder.

42159_inthebox-64ec28d1233e8.jpg

Parādi savu aizraušanos

Motocikla modeļa komplektā ir iekļauta demonstrēšanas pamatne, un tā ir lieliska ideja dāvanai motociklu modelīšu kolekcionāriem.

CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Bērnu sapņi piepildās! Mēs palīdzēsim izvēlēties, ko īpašu bērnam - dāvanu dzimšanas dienā, Ziemassvētkos, Lieldienās vai vienkārši gribat iepriecināt savu atvasi? Toys Planet plašs sortiments, katrai vecuma grupai – sākot ar zīdaiņu rotaļlietām līdz pat pusaudžu interesējošām lietām. Jūs interesē LEGO TECHNIC zīmols? Apmeklējiet veikalus vai ieskatieties tiešsaistes katalogā- palīdzēsim izvēlēties piemērotako! Pašiem mazākajiem piedāvājam izglītojošas rotaļlietas, radošos komplektus, krāsainas lelles vai iespaidīgas automašīnas. Tiem, kas plāno brīvo laiku pavadīt kopā ar ģimeni, iesakām iepazīt galda spēļu un puzļu sortimentu. Un protams neaizmirsīsim par bērnu skrejriteņiem vai velosipēdiem! Āra rotaļlietas ir lieliski piemērotas ceļošanai vai pastaigām. Bērns jau ir noskatījis 42159 LEGO® Technic Yamaha MT-10 SP – uzzini par to vairāk. Augstas kvalitātes rotaļlieta, par lielisku cenu– tieši tāds ir 42159 LEGO® Technic Yamaha MT-10 SP.
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

42159 LEGO® Technic Yamaha MT-10 SP

Kods: 4040101-6475
Svītrkods: 5702017425191
18320
22900
183,20 €
183,20 €
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
  • 3 x maksā 3 daļās bez papildu izmaksām, izvēlies ESTO 3
  • No € / mēn. maksā pa daļām ar ESTO nomaksu
    Līzinga kalkulators >
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs