+371 622 00 854
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 5+ gadi
Zīmols: LEGO DISNEY
Izcelsmes valsts: HU

Par preci

Disney Mazās nāriņas fanus no 5 gadu vecuma sagaida nebeidzama jautrība ar šo LEGO | Disney Mazās nāriņas pasaku grāmatas komplektu (43213). Tas ir balstīts uz gaidāmo Mazās nāriņas filmu un ietver 3 daļas: Ursulas mītni ar aizveramu gliemežvāka troni, prinča Ērika bibliotēku ar noslēptu grāmatu un karti un Arielas alu ar pagriežamu statuju un atslēgu. Lietotne LEGO Builder aizvedīs bērnus vieglā un intuitīvā būvēšanas piedzīvojumā, ļaujot viņiem pietuvināt un grozīt modeļus trīs dimensijās, saglabāt komplektus un sekot līdzi savam progresam.

Jauks komplekts, kuru paņemt līdzi

Šī aizslēdzamā grāmata dod bērniem daudz radošu rotaļu iespēju. Ar to var spēlēties atsevišķi vai apvienot ar citiem LEGO | Disney komplektiem (nopērkami atsevišķi), un tajā ir daudz iespēju un stāstus rosinošu elementu, kas raisīs iedvesmu.

Leģendāri tēli

Šis LEGO komplekts ļauj bērniem uzreiz sākt rotaļāties ar 3 LEGO mikrolellītēm — Disney Arielu, princi Ēriku un Ursulu — kā arī krabja Sebastiana figūru. Šī pasaku grāmata ir lieliska dāvana, kas pārsteigs bērnus jebkur.

  • Iedvesma nebeidzamām rotaļām — Uzdāvini jebkuram filmas fanam no 5 gadu vecuma detaļu pilnu dāvanu, kas ļaus vaļu radošumam — LEGO | Disney Mazās nāriņas pasaku grāmatas komplektu (43213).
  • Kas ir iekšpusē? — Šis rotaļu iespējām bagātais komplekts piedāvā pagriežamu statuju, aizveramu gliemežvāka troni un grāmatplauktu ar slēptuvēm grāmatai un kartei. Kad rotaļas galā, to var aizvērt un aizslēgt ar atslēdziņu.
  • Iemīļoti tēli — Balstīta uz gaidāmo Mazās nāriņas filmu, grāmata ietver Disney Arielas, prinča Ērika un Ursulas, kā arī krabja Sebastiana LEGO figūras un daudzus stāstu elementus.
  • Radoša dāvana bērniem no 5 gadu vecuma — Uzdāvini šo iespēju pilno komplektu jebkuram Disney fanam. Atver grāmatu un atklāj detaļu, elementu un funkciju pilnu mikropasauli.
  • Jautrība līdzņemšanai — Kad atvērta, grāmata ir aptuveni 7 cm augsta, 22 cm plata un 12 cm dziļa, tāpēc tā ir pietiekoši liela nebeidzamiem piedzīvojumiem un līdzņemšanai.
  • Intuitīvas pamācības — Lietotne LEGO Builder rādīs tev un mazajam ceļu uz intuitīvu būvēšanas piedzīvojumu ar rīkiem, kas ļauj pietuvināt un pagriezt modeļus trīs dimensijās, saglabāt komplektus un sekot līdzi progresam.
  • Dzīvē noderīgas prasmes — Šis Disney būvējamais komplekts ar detalizētām LEGO mikrolellītēm un pazīstamiem modeļiem rosinās radošas rotaļas un palīdzēs aizraujošā veidā pilnveidot dzīvē noderīgas prasmes.
  • Nemainīgi izcila kvalitāte — Jau kopš 1958. gada LEGO detaļas atbilst stingriem nozares standartiem, tāpēc tās var precīzi savienot.
  • Drošība pirmajā vietā — LEGO detaļas tiek mestas, karsētas, spiestas, savītas un pārbaudītas, lai nodrošinātu atbilstību stingriem globāliem drošības standartiem.

43213_lifestyle-64e83ace3e864.jpg

Komplekts Disney filmas “Mazā nāriņa” faniem

Raisi bezgalīgas iztēles bagātas rotaļas ar LEGO® ǀ Disney stāsta komplektu — filmas fanus priecēs jaukās detaļas!

43213_hero-64e83ade56dc2.jpg

Ļauj vaļu nebeidzamiem Mazās nāriņas stāstiem

Komplekta trīs daļas ar aksesuāriem un iemīļotiem Disney tēliem aizslēdzamā grāmatā raisīs radošus stāstus.

43213_build-64e83aeb0b6f2.jpg

Ienāc jaunā būvēšanas pasaulē

Aizraujošajā un intuitīvajā lietotnē LEGO® Builder var tuvināt un grozīt modeļus trīs dimensijās, kā arī sekot līdzi progresam.

43213_inthebox-64e83afdead34.jpg

Radoša dāvana Disney faniem vecumā no 5 gadiem

Radošu iespēju bagāts komplekts ar četriem Disney filmas “Mazā nāriņa” tēliem, daudz funkcijām un rotaļu ierosmēm.

CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Bērnu sapņi piepildās! Mēs palīdzēsim izvēlēties, ko īpašu bērnam - dāvanu dzimšanas dienā, Ziemassvētkos, Lieldienās vai vienkārši gribat iepriecināt savu atvasi? Toys Planet plašs sortiments, katrai vecuma grupai – sākot ar zīdaiņu rotaļlietām līdz pat pusaudžu interesējošām lietām. Jūs interesē LEGO DISNEY zīmols? Apmeklējiet veikalus vai ieskatieties tiešsaistes katalogā- palīdzēsim izvēlēties piemērotako! Pašiem mazākajiem piedāvājam izglītojošas rotaļlietas, radošos komplektus, krāsainas lelles vai iespaidīgas automašīnas. Tiem, kas plāno brīvo laiku pavadīt kopā ar ģimeni, iesakām iepazīt galda spēļu un puzļu sortimentu. Un protams neaizmirsīsim par bērnu skrejriteņiem vai velosipēdiem! Āra rotaļlietas ir lieliski piemērotas ceļošanai vai pastaigām. Bērns jau ir noskatījis 43213 LEGO® Disney Princess™ Mazās nāriņas pasaku grāmata – uzzini par to vairāk. Augstas kvalitātes rotaļlieta, par lielisku cenu– tieši tāds ir 43213 LEGO® Disney Princess™ Mazās nāriņas pasaku grāmata.
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

43213 LEGO® Disney Princess™ Mazās nāriņas pasaku grāmata

Kods: 4040101-6361
Svītrkods: 5702017424804
1539
2199
15,39 €
15,39 €
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2025-02-28
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs