+371 622 00 854
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 5+ gadi
Zīmols: LEGO DISNEY
Izcelsmes valsts: Ķīna

Par preci

Nebeidzami stāsti sagaida Disney un Pītera Pena fanus no 5 gadu vecuma šajā LEGO ǀ Disney Pītera Pena un Vendijas piedzīvojumu pasaku grāmatas komplektā (43220). Grāmata ir balstīta uz gaidāmo Pītera Pena un Vendijas filmu, un ietver Darling house ar guļamistabu, Bigbenu, pazaudēto puiku slēptuvi, pirātu kuģi, 3 LEGO mikrolellīšu figūras, LEGO dzīvnieka figūru un atslēgu. Lietotne LEGO Builder bērnus vedīs vieglā un aizraujošā būvēšanas piedzīvojumā, ļaujot pietuvināt un rotēt modeļus trīs dimensijās, saglabāt komplektus un sekot līdzi savam progresam.

Iztēli rosinošas spēles jebkur

Šī kompaktā, aizslēdzamā grāmata dod bērniem daudz radošu rotaļu iespēju. Ar to var spēlēties atsevišķi vai apvienot ar citiem komplektiem (nopērkami atsevišķi), un tajā ir daudz iespēju un stāstu elementu, kas raisīs iedvesmu.

Leģendāri tēli

Šis radošais komplekts ļaus bērniem sākt rotaļas nekavējoties ar 3 LEGO mikrolellītēm — Disney Pīteru Penu, Vendiju un Kapteini Āķi — kā arī suņuka Nanas LEGO figūru. Pasaku grāmata ir jautrs veids, kā bērniem sekot līdzi aktuālajām tendencēm.

  • Sāc radošas rotaļas uzreiz — Jebkuram bērnam no 5 gadu vecuma, kas dievina Pīteru Penu, uzdāvini detaļu bagātu dāvanu, kas raisīs iedvesmu — šo LEGO ǀ Disney Pītera Pena un Vendijas piedzīvojumu pasaku grāmatas komplektu (43220).
  • Kas ir grāmatā? — Šis jautrības pilnais komplekts ietver 3 LEGO mikrolellītes, LEGO dzīvnieka figūru un vietu, kur radīt stāstus. Kad rotaļas galā, grāmatu var aizvērt un aizslēgt ar atslēdziņu.
  • Iemīļoti tēli — Grāmata ir balstīta uz gaidāmo Pītera Pena un Vendijas filmu, un tā ietver Disney Pītera Pena, Vendijas un Kapteiņa Āķa figūras, kā arī LEGO suņa figūru, un ir radīta bezgalīgiem stāstiem un rotaļām.
  • Radoša dāvana bērniem no 5 gadu vecuma — Uzdāvini šo iespēju pilno komplektu jebkuram Disney fanam. Atver grāmatu un atklāj detaļu, elementu un funkciju pilnu mikropasauli.
  • Jautrība līdzņemšanai — Kad aizvērta, grāmata ir aptuveni 9 cm augsta, 5 cm plata un 12 cm dziļa, tāpēc tā ir pietiekoši liela nebeidzamiem piedzīvojumiem un ērta līdzņemšanai.
  • Intuitīvas pamācības — Lietotne LEGO Builder rādīs tev un mazajam ceļu uz intuitīvu būvēšanas piedzīvojumu ar rīkiem, kas ļauj pietuvināt un pagriezt modeļus trīs dimensijās, saglabāt komplektus un sekot līdzi progresam.
  • Dzīvē noderīgas prasmes — Šis Disney būvējamais komplekts ar detalizētām LEGO mikrolellītēm un pazīstamiem modeļiem rosinās radošas rotaļas un palīdzēs aizraujošā veidā pilnveidot dzīvē noderīgas prasmes.
  • Nemainīgi izcila kvalitāte — Jau kopš 1958. gada LEGO detaļas atbilst stingriem nozares standartiem, tāpēc tās var precīzi savienot.
  • Drošība pirmajā vietā — LEGO detaļas tiek mestas, karsētas, spiestas, savītas un pārbaudītas, lai nodrošinātu atbilstību stingriem globāliem drošības standartiem.

43220_lifestyle-6454a5f4eb102.jpg

Piepildi Disney fana sapni par piedzīvojumu

Pārnēsājamais komplekts patiks LEGO un Disney Pītera Pena un Vendijas faniem, iedvesmojot iztēles bagātas un jautras rotaļas.

43220_hero-6454a60b41508.jpg

Bezgalīgas stāstu un rotaļu iespējas

Dedzīgie piedzīvojumu meklētāji var izspēlēt stāstus no jaunās Disney filmas par Pīteru Penu un Vendiju vai radīt paši savus stāstus.

43220_build-6454a61bbaa23.jpg

Ienāc jaunā būvēšanas pasaulē

Aizraujošajā un intuitīvajā lietotnē LEGO Builder jaunie būvētāji var tuvināt un pagriezt modeli trīs dimensijās un sekot līdzi progresam.

43220_inthebox-6454a62c9ebcc.jpg

Jautra dāvana Disney Pītera Pena un Vendijas faniem

Šo komplektu ar 3 LEGO mikrolellīšu figūrām un LEGO suņa figūru var izmantot vienu pašu vai ar kopā citiem (jāiegādājas atsevišķi).

CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Bērnu sapņi piepildās! Mēs palīdzēsim izvēlēties, ko īpašu bērnam - dāvanu dzimšanas dienā, Ziemassvētkos, Lieldienās vai vienkārši gribat iepriecināt savu atvasi? Toys Planet plašs sortiments, katrai vecuma grupai – sākot ar zīdaiņu rotaļlietām līdz pat pusaudžu interesējošām lietām. Jūs interesē LEGO DISNEY zīmols? Apmeklējiet veikalus vai ieskatieties tiešsaistes katalogā- palīdzēsim izvēlēties piemērotako! Pašiem mazākajiem piedāvājam izglītojošas rotaļlietas, radošos komplektus, krāsainas lelles vai iespaidīgas automašīnas. Tiem, kas plāno brīvo laiku pavadīt kopā ar ģimeni, iesakām iepazīt galda spēļu un puzļu sortimentu. Un protams neaizmirsīsim par bērnu skrejriteņiem vai velosipēdiem! Āra rotaļlietas ir lieliski piemērotas ceļošanai vai pastaigām. Bērns jau ir noskatījis 43220 LEGO® Disney™ Specials Pītera Pena un Vendijas piedzīvojumu pasaku grāmata – uzzini par to vairāk. Augstas kvalitātes rotaļlieta, par lielisku cenu– tieši tāds ir 43220 LEGO® Disney™ Specials Pītera Pena un Vendijas piedzīvojumu pasaku grāmata.
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

43220 LEGO® Disney™ Specials Pītera Pena un Vendijas piedzīvojumu pasaku grāmata

Kods: 4040101-6191
Svītrkods: 5702017424873
1539
2199
15,39 €
15,39 €
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2025-02-28
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs