+371 622 00 854
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 5+ gadi
Zīmols: LEGO DISNEY
Izcelsmes valsts: Ķīna

Par preci

Pārsteidz Disney fanus un bērnus no 5 gadu vecuma ar šo LEGO® ǀ Disney Frozen būvējamo rotaļu komplektu "Elzas ledus kārumi" (43234). Kārbā ir uzbūvējami saldējuma ratiņi ar saldējuma aparātu, 2 saldējuma konusiņi, 2 augļu saldējumi un citi stāstu rosinātāji. Iekļauta arī Elzas LEGO ǀ Disney minilellītes figūra un Sniedziņa LEGO ǀ Disney figūra, ar ko iesākt lomu spēles, kā arī 2 gredzeni ar maināmām dekorācijām.

Šis aizraujošais rotaļu būvēšanas komplekts caur rotaļām palīdz nostiprināt bērnu pārliecību par savām spējām, nodrošinot radošu stāstu izveidi un ļaujot izdzīvot pasaku tēla dzīvi. Tas ir ideāls īsām un aizraujošām ikdienas rotaļām, un to var apvienot ar citiem LEGO būvēšanas komplektiem no klāsta (jāiegādājas atsevišķi). Papildu digitālai jautrībai bērni var doties vieglā, intuitīvā būvēšanas piedzīvojumā ar lietotni LEGO Builder. Tajā var tuvināt un grozīt modeļus 3 dimensijās, saglabāt komplektus un sekot līdzi progresam.

  • Disney “Ledus sirds” piedzīvojumi bērniem no 5 gadu vecuma. Iepriecini meitenes un zēnus ar šo Elzas ledus kārumu būvēšanas komplektu un rosini radošumu, bērniem iztēlojoties un izspēlējot savus stāstus.
  • Elza un Sniedziņš. Būvēšanas komplektā irsaldējuma ratiņi, Elzas LEGO® ǀ Disney minilellītes figūra, Sniedziņa LEGO ǀ Disney figūra un 2 kolekcionējami gredzeni ar maināmām dekorācijām.
  • Saldējuma ratiņi. Bērni var stumt krāsainos saldējuma ratiņus, veidot saldējuma konusiņus un lomās izspēlēt ainas, kur Elza un Sniedziņš aukstos našķus piegādā veikalam.
  • Pasakas būvēšanas rotaļlieta. Šis iespējām bagātais LEGO® būvēšanas komplekts arī ļauj Disney faniem radīt pavisam jaunus stāstus un izzināt savu aizraušanos ar radošām fantāzijas rotaļām.
  • Dāvana bērniem no 5 gadu vecuma. Aizraujoša ikdienas Disney dāvana meitenēm un zēniem, kam patīk filmas “Ledus sirds”, kas rosina stāstu radīšanu ar Elzu un Sniedziņu.
  • Izvērs rotaļas. Pievieno šo LEGO® ǀ Disney Frozen būvēšanas komplektu citiem noklāsta (jāiegādājas atsevišķi).
  • Pilnveido dzīvē noderīgas prasmes. Ar LEGO® ǀ Disney Elzas minilellītes figūru, LEGO ǀ Disney Sniedziņa figūru un detalizētiem saldējuma ratiņiem šis būvējamais komplekts rosina radošas spēles un attīsta dzīvē noderīgas prasmes.
  • Izmēri. Šajā būvēšanas komplektā ir 82 detaļas, un uzbūvējamais saldējuma ratiņu modelis ir 11 cm augsts, 9 cm garš un 4 cm plats.
CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Bērnu sapņi piepildās! Mēs palīdzēsim izvēlēties, ko īpašu bērnam - dāvanu dzimšanas dienā, Ziemassvētkos, Lieldienās vai vienkārši gribat iepriecināt savu atvasi? Toys Planet plašs sortiments, katrai vecuma grupai – sākot ar zīdaiņu rotaļlietām līdz pat pusaudžu interesējošām lietām. Jūs interesē LEGO DISNEY zīmols? Apmeklējiet veikalus vai ieskatieties tiešsaistes katalogā- palīdzēsim izvēlēties piemērotako! Pašiem mazākajiem piedāvājam izglītojošas rotaļlietas, radošos komplektus, krāsainas lelles vai iespaidīgas automašīnas. Tiem, kas plāno brīvo laiku pavadīt kopā ar ģimeni, iesakām iepazīt galda spēļu un puzļu sortimentu. Un protams neaizmirsīsim par bērnu skrejriteņiem vai velosipēdiem! Āra rotaļlietas ir lieliski piemērotas ceļošanai vai pastaigām. Bērns jau ir noskatījis 43234 LEGO® Disney Frozen Elzas Ledus Kārumi – uzzini par to vairāk. Augstas kvalitātes rotaļlieta, par lielisku cenu– tieši tāds ir 43234 LEGO® Disney Frozen Elzas Ledus Kārumi.
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

43234 LEGO® Disney Frozen Elzas Ledus Kārumi

Kods: 4040101-6768
Svītrkods: 5702017583464
1439
1799
14,39 €
17,99 €
-20% rotaļlietām, iepērkoties vismaz par 20 €! Tikai tiešsaistē ar One Family karti
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2024-04-29
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs