+371 622 00 854
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 5+ gadi
Zīmols: LEGO CITY
Izcelsmes valsts: Čehu Republika

Par preci

Iedarbini kaskadieru motocikla spararatu un sagatavojies lieliskiem, reālistiskiem piedzīvojumiem uz diviem riteņiem kopā ar LEGO® City kaskadieru motociklu komandu! Pievienojies TV seriāla “LEGO City” varonei Raze, kura iespaidīgā ātrumā bezbailīgi brauc ar savu kolosālo braucamo. Pārspēj rekordus, braucot uz viena riteņa, pilnā ātrumā uzbrauc uz rampām un veic manevrus gaisā un piezemēšanos uz aizmugurējā riteņa. Šis kolosālais kaskadieru motocikls ir radīts, lai pārsteigtu. Turies cieši!

Bērni var aizraujoši rotaļāties daudzu stundu garumā ar LEGO® City rotaļu komplektu "Kaskadieru triku motocikls" (60296), kurā iekļauts lielisks ar spararatu aprīkots rotaļu motocikls, ar kuru var braukt uz viena riteņa un izpildīt trikus gaisā. Pievieno arī TV seriāla “LEGO City Adventures” bezbailīgo varoni Raze, un iespaidīgi kaskadieru triki var sākties!

Paredzēts zēniem un meitenēm no 5 gadu vecuma. Šajā bērnu rotaļu komplektā ir iekļauta vienkārša būvēšanas pamācība, un tam viedtālruņu un planšetdatoru bezmaksas lietotnē LEGO Building Instructions ir pieejama iespēja Instructions PLUS. Šajā interaktīvajā būvēšanas pamācībā ir tuvināšanas un pagriešanas rīki, lai LEGO būvēšana nesagādātu nekādas grūtības.

Padari bērnu par šova zvaigzni! Ar LEGO City Stuntz rotaļu komplektiem bērni nokļūst notikumu centrā ar spararata motocikliem, lieliskiem transportlīdzekļiem, reālistiskām celtnēm un jautriem tēliem, kas rosina radošas lomu spēles, atveidojot īstās dzīves notikumus. Bērni var arī savienot LEGO City Stuntz rotaļu komplektus, lai jautrība kļūtu vēl lielāka!

  •  Iepazīstini bērnus no 5 gadu vecuma ar aizraujošajām LEGO® City Stuntz rotaļlietām ar šo kaskadieru motocikla rotaļu komplektu, kurā iekļauta arī TV seriāla “LEGO City” bezbailīgā varone Raze.
  •  Kas atrodas kārbā? Viss, kas bērniem nepieciešams, lai uzbūvētu superīgu kaskadieru motociklu ar spararata piedziņu un ar to brauktu uz viena riteņa, kā arī TV seriāla “LEGO® City Adventures” tēla Raze minifigūra.
  •  Bērniem jāiestumj kaskadieru motocikls, lai iedarbinātu spararatu, bet pēc tam tas jāatlaiž, lai brauktu uz viena riteņa un izpildītu trikus gaisā.
  •  LEGO® City komplekts "Kaskadieru triku motocikls" būs lieliska dzimšanas dienas vai pārsteiguma dāvana bērniem, kam patīk dinamiskas rotaļlietas.
  •  Uzbūvēta kaskadieru triku motocikla aptuvenie izmēri: augstums 3 cm, garums 7 cm, platums 2 cm.
  •  Savieno šo kaskadieru triku motocikla rotaļu komplektu ar citiem LEGO® City Stuntz sērijas komplektiem, lai papildinātu lielisko tēlu klāstu un parādītu vēl aizraujošākus kaskadieru triku šovus!
  •  Iekļauta drukāta būvēšanas pamācība un Instructions PLUS — interaktīva būvēšanas pamācība, ar kuru LEGO® modeļu būvēšana būs tīrā izprieca. Pamācība ir pieejama bezmaksas lietotnē LEGO Building Instructions.
  •  Ar LEGO® City Stuntz komplektiem bērni nokļūst notikumu centrā ar kolosāliem rotaļu transportlīdzekļiem un jautriem tēliem, kas rosinās radošus, reālās dzīves notikumos balstītus stāstus un lomu spēles.
  •  Visas LEGO® detaļas atbilst stingriem nozares standartiem, tāpēc tās ir savienojamas un saderīgas, tās vienmēr sagādā prieku — un tā tas ir jau kopš 1958. gada.
  •  LEGO® detaļas tiek mestas, karsētas, spiestas, savītas un pārbaudītas, lai nodrošinātu atbilstību stingriem globāliem drošības standartiem.
Bērnu sapņi piepildās! Mēs palīdzēsim izvēlēties, ko īpašu bērnam - dāvanu dzimšanas dienā, Ziemassvētkos, Lieldienās vai vienkārši gribat iepriecināt savu atvasi? Toys Planet plašs sortiments, katrai vecuma grupai – sākot ar zīdaiņu rotaļlietām līdz pat pusaudžu interesējošām lietām. Jūs interesē LEGO CITY zīmols? Apmeklējiet veikalus vai ieskatieties tiešsaistes katalogā- palīdzēsim izvēlēties piemērotako! Pašiem mazākajiem piedāvājam izglītojošas rotaļlietas, radošos komplektus, krāsainas lelles vai iespaidīgas automašīnas. Tiem, kas plāno brīvo laiku pavadīt kopā ar ģimeni, iesakām iepazīt galda spēļu un puzļu sortimentu. Un protams neaizmirsīsim par bērnu skrejriteņiem vai velosipēdiem! Āra rotaļlietas ir lieliski piemērotas ceļošanai vai pastaigām. Bērns jau ir noskatījis 60296 LEGO® City Stunt Kaskadieru triku motocikls – uzzini par to vairāk. Augstas kvalitātes rotaļlieta, par lielisku cenu– tieši tāds ir 60296 LEGO® City Stunt Kaskadieru triku motocikls.
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

60296 LEGO® City Stunt Kaskadieru triku motocikls

Kods: 4040101-5175
Svītrkods: 5702016912203
629
899
6,29 €
8,99 €
* www.toysplanet.lv pirms akcijas bijusī standarta cena. Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2025-02-28
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs