+371 622 00 854
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 6+ gadi
Zīmols: LEGO CITY
Izcelsmes valsts: Čehu Republika

Par preci

Iepazīstiniet bērnus ar interaktīvu policijas detektīvu spēli, kurā viņi spēlē galveno lomu digitālajos piedzīvojumu stāstos, izmantojot īstus LEGO blokus, lai pārvarētu aizraujošas misijas uz ekrāna un konstruēšanas izaicinājumus. 

Produkta īpašības:

  • Tūlītēji digitālie piedzīvojumu stāsti. Iepazīstiniet bērnus ar interaktīvās LEGO spēles pieredzi, izmantojot šo spēļu komplektu no LEGO City Water Police Detective Missions (60355).
  • Kas ir kastē? Viss, kas bērniem nepieciešams, lai uzbūvētu misijas laivu un risinātu būvniecības problēmas bez instrukcijām, kā arī 4 minifigūras, tostarp LEGO City TV varonis Duke DeTain.
  • Interaktīva LEGO City policijas spēle bērniem. Bērniem ir galvenā loma digitālajos piedzīvojumu stāstos, izmantojot īstus LEGO blokus, lai pārvarētu glābšanas misijas uz ekrāna.
  • Komplekts ir piemērots bērniem no 6 gadu vecuma, kuriem patīk foršas rotaļlietas un videospēles.
  • Izmēri. Konstruētais galvenās misijas laivas modelis ir 4 cm augsts, 16 cm garš un 6 cm plats.
  • Pilns ar pielikumiem misijām. Minifigūras aksesuāros ietilpst niršanas aprīkojums, palielināmais stikls, glābšanas veste, radiostacija, binoklis, roku dzelži, kamera un dārgumi.
  • Spēle bez instrukcijām. Bērni izmanto īstas LEGO flīzes un savu radošumu, lai atrisinātu dizaina izaicinājumus uz ekrāna un pārvarētu visus šķēršļus!
  • Uz lietotnēm balstīts spēļu komplekts. Programmai LEGO City Missions ir nepieciešams viedtālrunis vai planšetdators ar lietotni LEGO Building Instructions.
  • Kvalitāte garantēta. Visas LEGO sastāvdaļas atbilst stingriem nozares standartiem, kas nodrošina nemainīgu kvalitāti, savietojamību un jautras konstrukcijas kopš 1958. gada.
  • Drošība ir vissvarīgākā. LEGO sastāvdaļas tiek mētātas, karsētas, saspiestas, pagrieztas un analizētas, lai nodrošinātu to atbilstību stingrajiem, globālajiem drošības standartiem.

60355_lifestyle-62de720a7f6e8.jpg

Interaktīvs digitālā piedzīvojuma komplekts

Laipni lūdzam interaktīvās rotaļās, kur bērni ar īstiem LEGO klucīšiem veic aizraujošas misijas ekrānā.

60355_hero-62de721fa3b80.jpg

Bērni rada, lai glābtu situāciju!

Bērni atveido varoņus digitālos stāstos un mijiedarbojas ar varoņiem ekrānā, risinot būvēšanas uzdevumus bez instrukcijām.

60355_build-62de72320c21e.jpg

Rotaļu komplekts ar vadību lietotnē

LEGO City Missions rotaļu komplektiem nepieciešams viedtālrunis vai planšetdators un lietotne LEGO Building Instructions.

60355_inthebox-62de7244188ac.jpg

Rotaļas mācoties

Rotaļājoties bērni no 6 gadu vecuma pilnveido radošās un problēmu risināšanas iemaņas.

CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Bērnu sapņi piepildās! Mēs palīdzēsim izvēlēties, ko īpašu bērnam - dāvanu dzimšanas dienā, Ziemassvētkos, Lieldienās vai vienkārši gribat iepriecināt savu atvasi? Toys Planet plašs sortiments, katrai vecuma grupai – sākot ar zīdaiņu rotaļlietām līdz pat pusaudžu interesējošām lietām. Jūs interesē LEGO CITY zīmols? Apmeklējiet veikalus vai ieskatieties tiešsaistes katalogā- palīdzēsim izvēlēties piemērotako! Pašiem mazākajiem piedāvājam izglītojošas rotaļlietas, radošos komplektus, krāsainas lelles vai iespaidīgas automašīnas. Tiem, kas plāno brīvo laiku pavadīt kopā ar ģimeni, iesakām iepazīt galda spēļu un puzļu sortimentu. Un protams neaizmirsīsim par bērnu skrejriteņiem vai velosipēdiem! Āra rotaļlietas ir lieliski piemērotas ceļošanai vai pastaigām. Bērns jau ir noskatījis 60355 LEGO® City Missions Ūdens policijas detektīvu misijas – uzzini par to vairāk. Augstas kvalitātes rotaļlieta, par lielisku cenu– tieši tāds ir 60355 LEGO® City Missions Ūdens policijas detektīvu misijas.
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

60355 LEGO® City Missions Ūdens policijas detektīvu misijas

Kods: 4040101-5664
Svītrkods: 5702017189765
2449
3499
24,49 €
24,49 €
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2025-02-28
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs