+371 622 00 854
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 5+ gadi
Zīmols: LEGO CITY
Izcelsmes valsts: Ķīna

Par preci

Tevi sagaida stundām ilgi kaskadieru šovi un sacensības ar LEGO City rotaļu komplektu "Iemetiena triku rampas izaicinājums” (60359). Bērni novieto riņķi vertikāli vai horizontāli, iedarbina kaskadieru motociklu un laižas no rampas, veicot piedzīvojumu pilnus kaskadieru trikus. Komplektā iekļauts LEGO City Stuntz braucējs.

Būvēšana un rotaļas bērniem no 5 gadu vecuma

Šim LEGO City Stuntz rotaļu komplektam ir viegli saprotama, ilustrēta būvēšanas pamācība un lietotne LEGO Builder — digitāls būvēšanas palīgs ar intuitīviem tālummaiņas un pagriešanas rīkiem, kas palīdzēs bērniem būvēšanas laikā vizualizēt modeli no visiem leņķiem.

Šova zvaigznes ir bērni!

Ar LEGO City komplektiem bērni nokļūst notikumu centrā ar reālistiskiem transportlīdzekļiem, detalizētām ēkām un iedvesmojošiem tēliem, kurus iesaistīt jautrās lomu spēlēs. Savieno šo komplektu ar citiem LEGO City Stuntz komplektiem vēl iespaidīgākiem kaskadieru triku šoviem.

  • Īsti triku piedzīvojumi bērniem — Sagatavo vietu elpu aizraujošiem kaskadieru šoviem un sacīkstēm ar LEGO City rotaļu komplektu “Iemetiena triku rampas izaicinājums” (60359).
  • Kas ir kastē? — Šajā būvējamajā rotaļu komplektā iekļauts LEGO City Stuntz riņķis, ko novietot horizontāli vai vertikāli, rampa, kaskadieru motocikls ar spararatu un braucēja minifigūra.
  • Bērni rīkos jautras sacensības — Spēlētāji ar rotaļu motocikliem laidīsies no rampas caur horizontāli novietoto uguns apli un pārveidos komplektu, lai lēktu cauri vertikālam zvaigžņu gredzenam.
  • Dāvana bērniem, kam patīk dinamiskas rotaļlietas — Šo LEGO City Stuntz rotaļu komplektu var pasniegt kā dāvanu svētkos, dzimšanas dienā vai jebkurā citā īpašā dienā bērniem no 5 gadu vecuma, kam patīk aizraujošas rotaļlietas.
  • Izmēri — Uzbūvēta riņķa aptuvenie izmēri (ar pievienotām liesmām): augstums 15 cm, platums 16 cm, dziļums 25 cm
  • Iekļauti LEGO minifigūru piederumi — Šis komplekts sevī ietver rotaļu minifigūras ķiveriun trofeju.
  • Drukātas un digitālas būvēšanas pamācības — Būvēšanas procesā bērni var izmantot viedtālruņu un planšetdatoru lietotni LEGO Builder, lai tuvinātu, pagrieztu un apskatītu modeļus no visām pusēm.
  • Rotaļlieta, kas vairo bērnu radošumu — LEGO City būvējamās rotaļlietas ieved bērnus notikumu centrā ar ēkām, transportlīdzekļiem un tēliem, kas iedvesmo radošām rotaļām.
  • Garantēta kvalitāte kopš 1958. gada — Visas LEGO detaļas atbilst stingriem nozares standartiem, tāpēc tās ir savienojamas un saderīgas un vienmēr sagādā prieku.
  • Drošība pirmajā vietā — LEGO detaļas tiek mestas, karsētas, spiestas, savītas un pārbaudītas, lai nodrošinātu atbilstību stingriem globāliem drošības standartiem.

60359_lifestyle-6454a7375de83.jpg

Nepārtraukts piedzīvojums kaskadieru triku faniem

Papildiniet bērnu rotaļas ar aizraujošo Stuntz izaicinājuma komplektu, kurā iekļauts triku velosipēds un braucēja minifigūra.

60359_hero-6454a74a18cb5.jpg

Būvēšana un rotaļas bērniem no 5 gadu vecuma

Pēc jautras būvēšanas pieredzes bērni var spēlēt spraigus kaskadieru šovus un sacensības.

60359_build-6454a755c2f7b.jpg

Ienāc digitālā būvēšanas pasaulē

Aizraujošajā un intuitīvajā lietotnē LEGO Builder būvētāji var tuvināt un pagriezt modeli, kā arī sekot līdzi progresam.

60359_inthebox-6454a765cb693.jpg

Vēl vairāk komplektu, ko sakrāt un apvienot

Apvieno šo komplektu ar citiem LEGO City Stuntz komplektiem (jāiegādājas atsevišķi) vēl spraigākiem piedzīvojumiem!

CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Bērnu sapņi piepildās! Mēs palīdzēsim izvēlēties, ko īpašu bērnam - dāvanu dzimšanas dienā, Ziemassvētkos, Lieldienās vai vienkārši gribat iepriecināt savu atvasi? Toys Planet plašs sortiments, katrai vecuma grupai – sākot ar zīdaiņu rotaļlietām līdz pat pusaudžu interesējošām lietām. Jūs interesē LEGO CITY zīmols? Apmeklējiet veikalus vai ieskatieties tiešsaistes katalogā- palīdzēsim izvēlēties piemērotako! Pašiem mazākajiem piedāvājam izglītojošas rotaļlietas, radošos komplektus, krāsainas lelles vai iespaidīgas automašīnas. Tiem, kas plāno brīvo laiku pavadīt kopā ar ģimeni, iesakām iepazīt galda spēļu un puzļu sortimentu. Un protams neaizmirsīsim par bērnu skrejriteņiem vai velosipēdiem! Āra rotaļlietas ir lieliski piemērotas ceļošanai vai pastaigām. Bērns jau ir noskatījis 60359 LEGO® City Iemetiena triku rampas izaicinājums – uzzini par to vairāk. Augstas kvalitātes rotaļlieta, par lielisku cenu– tieši tāds ir 60359 LEGO® City Iemetiena triku rampas izaicinājums.
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

60359 LEGO® City Iemetiena triku rampas izaicinājums

Kods: 4040101-6193
Svītrkods: 5702017416205
1539
2199
15,39 €
15,39 €
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2025-02-28
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs