+371 622 00 854
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 5+ gadi
Zīmols: LEGO CITY
Izcelsmes valsts: Ķīna

Par preci

Nebeidzami, iztēles bagāti piedzīvojumi gaida ar šo 5+ LEGO® City komplektu "Pētnieku niršanas kuģis" (60377). Piepūšamajam rotaļu kuģim ir daudz reālistisku īpašību, tostarp celtnis. Komplektā ietilpst arī mini zemūdene, koraļļu rifa aina un dārgumu lāde. Iekļautas arī 3 pētnieku minifigūras un velnrajas, āmurhaizivs, krabja, 2 zivju un 2 bruņurupuču figūras, kā arī daudz stāstus iedvesmojošu piederumu.

Drukātas un digitālas būvēšanas pamācības

Lietotne LEGO Builder vedīs bērnus intuitīvā būvēšanas piedzīvojumā. Tajā viņi var izpētīt un saglabāt komplektus virtuāli, sekot līdzi savam būvēšanas procesam un būvēšanas procesā tuvināt un apskatīt modeļus no visām pusēm.

Rotaļu komplekti neierobežotām rotaļām bērniem

LEGO City rotaļu komplektos ir iekļauti aizraujoši transportlīdzekļi, reālistiskas struktūras un jautri tēli stundām ilgām, radošām rotaļām. Komplektus var savienot ar citiem no LEGO City klāsta.

  • Rotaļu okeāna izpētes kuģis. Bērni var dziļi ienirt iztēles bagātos piedzīvojumos ar šo LEGO® City Pētnieku niršanas kuģi (60377), kam ir daudz īpašību jautrai rotaļu pieredzei.
  • Kas atrodas kārbā? Viss, kas bērniem vajadzīgs, lai uzceltu piepūšamu rotaļu kuģi, mini zemūdeni un koraļļu rifu ainu, kā arī 3 pētnieku minifigūras un velnrajas, āmurhaizivs, krabja, 2 zivju un 2 bruņurupuču figūras.
  • Celtnis. Bērni var izmantot kuģa celtni, lai ievietotu ūdenī mini zemūdeni un tad dotos nogremdētās dārgumu lādes meklējumos.
  • Jauka dāvanas ideja topošajiem pētniekiem no 5 gadu vecuma. Paņem mājās radošus okeāna piedzīvojumus – uzdāvini šo LEGO® rotaļu komplektu dzimšanas dienā vai vienkārši tāpat.
  • Izmēri. Pētnieku niršanas kuģa aptuvenie izmēri: augstums 7 cm, garums 20 cm, platums 8 cm.
  • LEGO® minifigūru piederumi. Piederumi ietver rotaļu dārgumu lādi, kameru, zelta monētas un kausu.
  • Iekļauta interaktīva pamācība. Atklāj lietotni LEGO® Builder. Tajā bērni var tuvināt un grozīt komplektus trīs dimensijās, sekot līdzi būvēšanas progresam un saglabāt virtuālus rotaļu komplektus.
  • Vairāk rotaļu bez robežām. Atklāj vēl vairāk jautrības un piedzīvojumu, savienojot šo komplektu ar citiem no LEGO® City klāsta.
  • Rotaļlietas, uz kurām vari paļauties. Visas LEGO® detaļas atbilst stingriem nozares standartiem, tāpēc tās ir savienojamas un saderīgas, tās vienmēr sagādā prieku — un tā tas ir jau kopš 1958. gada.
  • Maksimāli pārbaudīti. LEGO® klucīši un detaļas tiek mestas, karsētas,spiestas, savītas un pārbaudītas, lai nodrošinātu atbilstību visaugstākajiem drošības standartiem pasaulē.

60377_lifestyle-64c0d1a1da6d4.jpg

Okeāna izpētes rotaļu komplekts

Radi aizraujošus niršanas piedzīvojumus ar šo LEGO® City pētnieku niršanas kuģi, kurā iekļautas 3 pētnieku minifigūras.

60377_hero-64c0d1aba7e2c.jpg

Bērni mācās, būvējot un rotaļājoties

Šis LEGO® City būvējamais komplekts ir izstrādāts, lai palīdzētu bērniem attīstīt iztēli un radošās prasmes rotaļu laikā.

60377_build-64c0d1b7bc547.jpg

Iekļautas drukātas un digitālas būvēšanas pamācības

Aizraujošajā un intuitīvajā lietotnē LEGO® Builder var tuvināt un grozīt modeļus 3 dimensijās, kā arī sekot līdzi progresam.

60377_inthebox-64c0d1c57f1a6.jpg

Aizraujoša dāvana bērniem

Padari dzimšanas dienu, svētkus vai jebkuru citu dienu īpašu, pasniedzot šo iespaidīgo būvējamo komplektu dāvanā.

CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Bērnu sapņi piepildās! Mēs palīdzēsim izvēlēties, ko īpašu bērnam - dāvanu dzimšanas dienā, Ziemassvētkos, Lieldienās vai vienkārši gribat iepriecināt savu atvasi? Toys Planet plašs sortiments, katrai vecuma grupai – sākot ar zīdaiņu rotaļlietām līdz pat pusaudžu interesējošām lietām. Jūs interesē LEGO CITY zīmols? Apmeklējiet veikalus vai ieskatieties tiešsaistes katalogā- palīdzēsim izvēlēties piemērotako! Pašiem mazākajiem piedāvājam izglītojošas rotaļlietas, radošos komplektus, krāsainas lelles vai iespaidīgas automašīnas. Tiem, kas plāno brīvo laiku pavadīt kopā ar ģimeni, iesakām iepazīt galda spēļu un puzļu sortimentu. Un protams neaizmirsīsim par bērnu skrejriteņiem vai velosipēdiem! Āra rotaļlietas ir lieliski piemērotas ceļošanai vai pastaigām. Bērns jau ir noskatījis 60377 LEGO® City Pētnieku niršanas kuģis – uzzini par to vairāk. Augstas kvalitātes rotaļlieta, par lielisku cenu– tieši tāds ir 60377 LEGO® City Pētnieku niršanas kuģis.
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

60377 LEGO® City Pētnieku niršanas kuģis

Kods: 4040101-6409
Svītrkods: 5702017416373
2533
3299
25,33 €
25,33 €
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs