+371 622 00 854
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 7+ gadi
Zīmols: LEGO CITY
Izcelsmes valsts: Ķīna

Par preci

LEGO® City Jūras dzelmes izpētes zemūdene (60379) ir aprīkota ar daudzām reālistiskām detaļām. Rotaļu zemūdenei ir aizraujoša kabīne ar izliektu stiklu, zinātnes laboratorija, zemūdens drons un robota stila niršanas tērps okeāna dibena izpētei. Aina ar kuģa vraku ir mājas haizivīm, milzu medūzai un nogrimušai dārgumu lādei. Vien pievieno 6 minifigūras stundām ilgām, radošām rotaļām lomās.

Iekļautas interaktīvas digitālās būvēšanas instrukcijas

Šis 7+ rotaļu komplekts ietver ilustrētu būvēšanas pamācību un instrukcijas lietotnē LEGO Builder – lieliskā digitālā palīgā, kas ļauj bērniem pētīt un saglabāt virtuālos komplektus, sekot līdzi savam progresam un būvēšanas procesā tuvināt, un grozīt modeļus no visiem leņķiem.

Aizraujošas rotaļlietas topošajiem pētniekiem

LEGO City rotaļu komplektos ir iekļauti aizraujoši transportlīdzekļi, reālistiskas struktūras un jautri tēli stundām ilgām, radošām rotaļām. Komplektus var savienot ar citiem no LEGO City klāsta.

  • Okeāna izpētes rotaļu komplekts. LEGO® City Jūras dzelmes izpētes zemūdene (60379) ir aprīkota ar visu vajadzīgo, lai izspēlētu zemūdens izpētes piedzīvojumus.
  • Kas atrodas kārbā? Viss, kas bērniem vajadzīgs, lai uzbūvētu zemūdeni jūras dzelmes pētīšanai, drons, niršanas tērps, kuģa vraks un 6 pētnieku minifigūras, kā arī 1 skeleta, 3 haizivju, 2 medūzu un 4 zivju figūras.
  • Rotaļas papildina aizraujošas funkcijas. Rotaļu kuģa vraka aina ietver 2 uz riņķi peldošas haizivis un haizivs pārseguma funkciju.
  • Dāvana iztēli rosinošu spēļu faniem. Aizraujoša dāvana dzimšanas dienā, brīvdienās vai vienkārši tāpat topošajiem pētniekiem no 7 gadu vecuma.
  • Izmēri. Izpētes zemūdenes aptuvenie izmēri: augstums 11 cm, garums 31 cm, platums 17 cm.
  • Minifigūru piederumi. LEGO® rotaļlietu piederumi šajā komplektā ietver kameru, skeneri, uzgriežņu atslēgu, šļirci, šķēres, lauzni, zobenu, dārglietu un 2 kabatas lukturīšus.
  • Iekļauta interaktīva pamācība. Atklāj lietotni LEGO® Builder. Tajā bērni var izpētīt un saglabāt virtuālus rotaļu komplektus, sekot līdzi būvēšanas progresam un tuvināt, un grozīt modeļus trīs dimensijās būvēšanas laikā.
  • Piedzīvojumi bez robežām. Atklāj vēl vairāk jautrības un piedzīvojumu, savienojot šo komplektu ar citiem no LEGO® City klāsta.
  • Rotaļlietas, uz kurām vari paļauties. Visas LEGO® detaļas atbilst stingriem nozares standartiem, tāpēc tās ir savienojamas un saderīgas, tās vienmēr sagādā prieku — un tā tas ir jau kopš 1958. gada.
  • Maksimāli pārbaudīti. LEGO® klucīši un detaļas tiek mestas, karsētas, spiestas, savītas un pārbaudītas, lai nodrošinātu atbilstību visaugstākajiem drošības standartiem pasaulē.

60379_lifestyle-64c0d237b92de.jpg

Nirsti, nirsti, nirsti, lai atklātu episku zemūdens pasauli!

Augstākās kvalitātes rotaļu komplekts, kurā ir aprīkojums un funkcijas bezgalīgiem pētnieciskiem piedzīvojumiem jūras dzelmē.

60379_hero-64c0d2485b5a5.jpg

Brīnišķīga būvēšanas un rotaļu pieredze

Bērni varēs izbaudīt vairāku modeļu būvēšanu pirms aizraujošu stāstu izspēlēšanas ar interesantiem transportlīdzekļiem un tēliem.

60379_inthebox-64c0d2528dee8.jpg

Ienāc digitālā būvēšanas pasaulē

Aizraujošajā un intuitīvajā lietotnē LEGO® Builder būvētāji var tuvināt un pagriezt modeli, kā arī sekot līdzi savam progresam.

CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Bērnu sapņi piepildās! Mēs palīdzēsim izvēlēties, ko īpašu bērnam - dāvanu dzimšanas dienā, Ziemassvētkos, Lieldienās vai vienkārši gribat iepriecināt savu atvasi? Toys Planet plašs sortiments, katrai vecuma grupai – sākot ar zīdaiņu rotaļlietām līdz pat pusaudžu interesējošām lietām. Jūs interesē LEGO CITY zīmols? Apmeklējiet veikalus vai ieskatieties tiešsaistes katalogā- palīdzēsim izvēlēties piemērotako! Pašiem mazākajiem piedāvājam izglītojošas rotaļlietas, radošos komplektus, krāsainas lelles vai iespaidīgas automašīnas. Tiem, kas plāno brīvo laiku pavadīt kopā ar ģimeni, iesakām iepazīt galda spēļu un puzļu sortimentu. Un protams neaizmirsīsim par bērnu skrejriteņiem vai velosipēdiem! Āra rotaļlietas ir lieliski piemērotas ceļošanai vai pastaigām. Bērns jau ir noskatījis 60379 LEGO® City Jūras dzelmes izpētes zemūdene – uzzini par to vairāk. Augstas kvalitātes rotaļlieta, par lielisku cenu– tieši tāds ir 60379 LEGO® City Jūras dzelmes izpētes zemūdene.
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

60379 LEGO® City Jūras dzelmes izpētes zemūdene

Kods: 4040101-6410
Svītrkods: 5702017416397
9194
11999
91,94 €
91,94 €
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
  • 3 x maksā 3 daļās bez papildu izmaksām, izvēlies ESTO 3
  • No € / mēn. maksā pa daļām ar ESTO nomaksu
    Līzinga kalkulators >
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs