+371 622 00 854
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 6+ gadi
Zīmols: LEGO SUPER MARIO
Izcelsmes valsts: Čehu Republika

Par preci

Ienāciet LEGO Super Mario pasaulē (vai paplašini to) ar šo aizraujošo sākuma maršrutu! 

Produkta īpašības:

  • LEGO Luigi figūrai ir krāsu sensors, LCD ekrāns, lai attēlotu dažādas tūlītējas reakcijas uz kustībām, kā arī skaļrunis, kas atskaņo leģendārās skaņas un mūziku no videospēles.
  • Pārvietojiet LEGO Luigi no sākuma caurules uz mērķa karoga mastu, pa ceļam vācot digitālās monētas par rotējošo šūpoļu un lidošanas uzdevumiem, kā arī mijiedarbojoties ar ? klucīti un rozā Yoshi, Boom Boom un Bone Goomba figūrām.
  • Brūnie klucīši, kuri raksturīgi Torņa pasaulei, aktivizē dažādas LEGO Luigi reakcijas.
  • Šis modulārais LEGO rotaļu būvēšanas komplekts, kurā ir 280 detaļas, būs lieliska dzimšanas dienas vai svētku dāvana radošiem bērniem no 6 gadu vecuma. To var dažādos veidos pārbūvēt un savienot ar citiem LEGO Super Mario komplektiem.
  • LEGO Luigi figūras darbību nodrošina divas AAA baterijas (nav iekļautas komplektācijā), tādējādi panākot ļoti interaktīvu spēles pieredzi, kurā spēlētāji saņem tūlītēju atgriezenisko saiti un tiek apbalvoti par radošumu.
  • Bezmaksas lietotnē LEGO Super Mario ir pieejamas būvēšanas instrukcijas, radoši padomi un droša platforma, kurā bērni var dalīties ar savām idejām. Saderīgo Android un iOS ierīču saraksts ir sniegts vietnē LEGO.com/devicecheck.
  • Kolekcionējamie LEGO Super Mario rotaļu komplekti pārnes leģendāros Super Mario tēlus reālajā pasaulē un dāvā faniem plašu iespēju klāstu, kas ļauj paplašināt, pārbūvēt, pielāgot un radīt savus unikālos līmeņus.
  • LEGO detaļas un klucīši atbilst stingriem nozares standartiem, lai garantētu to saderību, kā arī vienkāršu un drošu savienošanu, — un tā tas ir jau kopš 1958. gada.
  • LEGO detaļas tiek pārbaudītas praktiski visos iedomājamos veidos, lai tās atbilstu stingriem globāliem drošības standartiem.

71387_lifestyle-62de728d943c4.jpg

Aizraujošs LEGO Super Mario sākuma maršruts

Ieved bērnus interaktīvajā LEGO Super Mario pasaulē ar šo daudzpusīgo komplektu, kurā iekļauta LEGO Luigi figūra.

71387_hero-62de72b6c9d8a.jpg

Daudz radošu izaicinājumu

Komplektā ir 280 detaļas, tas paredzēts bērniem no 6 gadu vecuma. Iekļauti dažādi izaicinājumi rotaļām vienatnē vai divatā.

71387_inthebox-62de72c877fc6.jpg

Savieno ar LEGO Super Mario komplektiem

Ar modulāro LEGO Super Mario sistēmu fani var paplašināt un pārbūvēt aizvien jaunus unikālus līmeņus.

Bērnu sapņi piepildās! Mēs palīdzēsim izvēlēties, ko īpašu bērnam - dāvanu dzimšanas dienā, Ziemassvētkos, Lieldienās vai vienkārši gribat iepriecināt savu atvasi? Toys Planet plašs sortiments, katrai vecuma grupai – sākot ar zīdaiņu rotaļlietām līdz pat pusaudžu interesējošām lietām. Jūs interesē LEGO SUPER MARIO zīmols? Apmeklējiet veikalus vai ieskatieties tiešsaistes katalogā- palīdzēsim izvēlēties piemērotako! Pašiem mazākajiem piedāvājam izglītojošas rotaļlietas, radošos komplektus, krāsainas lelles vai iespaidīgas automašīnas. Tiem, kas plāno brīvo laiku pavadīt kopā ar ģimeni, iesakām iepazīt galda spēļu un puzļu sortimentu. Un protams neaizmirsīsim par bērnu skrejriteņiem vai velosipēdiem! Āra rotaļlietas ir lieliski piemērotas ceļošanai vai pastaigām. Bērns jau ir noskatījis 71387 LEGO® Super Mario Piedzīvojumi ar Luigi: sākuma maršruts – uzzini par to vairāk. Augstas kvalitātes rotaļlieta, par lielisku cenu– tieši tāds ir 71387 LEGO® Super Mario Piedzīvojumi ar Luigi: sākuma maršruts.
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

71387 LEGO® Super Mario Piedzīvojumi ar Luigi: sākuma maršruts

Kods: 4040101-5183
Svītrkods: 5702016912593
4899
6999
48,99 €
48,99 €
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2025-02-28
  • 3 x maksā 3 daļās bez papildu izmaksām, izvēlies ESTO 3
  • No € / mēn. maksā pa daļām ar ESTO nomaksu
    Līzinga kalkulators >
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs