+371 622 00 854
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 9+ gadi
Zīmols: LEGO DREAMZZZ
Izcelsmes valsts: Čehu Republika

Par preci

Atraisi iztēles ar šo LEGO® DREAMZzz™ Zoey un kaķa-pūces Zian (71476) būvēšanas komplektu. Radīts, iedvesmojoties no TV seriāla, šis rotaļu dzīvnieciņš ļauj bērniem no 9 gadu vecuma doties piedzīvojumos sapņu pasaulē un palīdzēt Zoey izglābt Zian no ļaunā Nakts mednieka.

Šajā komplektā ir būvēšanas instrukcijas ar stāstiem un 2 aizraujoši būvēšanas veidi, lai bērni varētu iegrimt sapņu pasaules piedzīvojumos un izbaudīt divkāršu rotaļu laiku. Viņu iztēles atraisīsies, būvējot Zian kā kaķi-pūciar spārniem, lai aizlidotu no murgiem, vai kā kaķi-pāvu ar skaistu asti, ar kuru tos atvairīt.

Piedzīvojumus iedzīvina 3 minifigūra: Zoey, Cooper un Nakts mednieks, kā arī viņa rokaspuiši Sneak un Snivel. Turklāt tādi aizraujoši piederumi kā Zoey šaušanas loks un Cooper lidojošais motocikls iedrošina bērnus atveidot viņu iecienītākās ainas un izdomāt pašiem savas, lai nodotos aizraujošām, iztēles bagātām rotaļām.

  • Pārveidojams rotaļu dzīvnieciņš. Ļauj bērniem no 9 gadu vecuma atraisīt savas iztēles ar šo LEGO® DREAMZzz™ Zoey un kaķa-pūces būvēšanas komplektu, kas piedāvā 2 lieliskus būvēšanas variantus.
  • 1 komplekts, 2 modeļi. Šī radošā, uzbūvējamā rotaļlieta ļauj bērniem izvēlēties pašiem savu piedzīvojumu, uzbūvējot Zian kā kaķi-pūci vai kaķi-pāvu.
  • Rotaļājies ar Zian. Ar kustināmo galvu, kājām un asti, Zian figūra ļauj bērniem viegli nodoties iztēles bagātām rotaļām.
  • Sapņu rotaļlieta. Radīts, iedvesmojoties no TV seriāla LEGO® DREAMZzz™, šis mazais LEGO komplekts ļauj bērniem doties mīļākās sapņu pasaules piedzīvojumos.
  • Dāvanas ideja bērniem. Mazie sapņotāji var nodoties stundām ilgām rotaļām ar šo fantāzijas dāvanu, ko var uzdāvināt par labi padarītiem darbiņiem.
  • 3 minifigūras. Iekļauti LEGO® DREAMZzz™ varoņi Zoey, Cooper un negantais Nakts mednieks, kā arī Sneak un Snivel figūras.
  • Piedzīvojumu pasaule. Izpēti citas fantāzijas rotaļlietas (jāiegādājas atsevišķi) no LEGO® DREAMZzz™ klāsta meitenēm un zēniem, ar kurām bērni var doties piedzīvojumos un satikt varoņu figūras.
  • Izmēri. Šis komplekts sastāv no 437 detaļām un ir 20 cm augsts, 21 cm plats un 20 cm dziļš, kad uzbūvēts kā kaķis-pūce.
CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Bērnu sapņi piepildās! Mēs palīdzēsim izvēlēties, ko īpašu bērnam - dāvanu dzimšanas dienā, Ziemassvētkos, Lieldienās vai vienkārši gribat iepriecināt savu atvasi? Toys Planet plašs sortiments, katrai vecuma grupai – sākot ar zīdaiņu rotaļlietām līdz pat pusaudžu interesējošām lietām. Jūs interesē LEGO DREAMZZZ zīmols? Apmeklējiet veikalus vai ieskatieties tiešsaistes katalogā- palīdzēsim izvēlēties piemērotako! Pašiem mazākajiem piedāvājam izglītojošas rotaļlietas, radošos komplektus, krāsainas lelles vai iespaidīgas automašīnas. Tiem, kas plāno brīvo laiku pavadīt kopā ar ģimeni, iesakām iepazīt galda spēļu un puzļu sortimentu. Un protams neaizmirsīsim par bērnu skrejriteņiem vai velosipēdiem! Āra rotaļlietas ir lieliski piemērotas ceļošanai vai pastaigām. Bērns jau ir noskatījis 71476 LEGO® DREAMZzz Zoey Un Kaķis-Pūce Zian – uzzini par to vairāk. Augstas kvalitātes rotaļlieta, par lielisku cenu– tieši tāds ir 71476 LEGO® DREAMZzz Zoey Un Kaķis-Pūce Zian.
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

71476 LEGO® DREAMZzz Zoey Un Kaķis-Pūce Zian

Kods: 4040101-6799
Svītrkods: 5702017584225
4674
5499
46,74 €
54,99 €
-15% bērnu precēm, pērkot vismaz 2! Tikai tiešsaistē ar One Family karti
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2024-05-05
  • 3 x maksā 3 daļās bez papildu izmaksām, izvēlies ESTO 3
  • No € / mēn. maksā pa daļām ar ESTO nomaksu
    Līzinga kalkulators >
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs