+371 622 00 854
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 6+ gadi
Zīmols: LEGO NINJAGO
Izcelsmes valsts: Čehu Republika

Par preci

Kai Pūķa spēka spindžitsu salto (71777) piedzīvojumu rotaļlieta ļauj nindzju faniem no 6 gadu vecuma apmācīt savu varoni un palīdzēt viņam pilnveidot spindžitsu spējas, ko darbina Pūķu spēks. Bērni var nodoties neierobežotai jautrībai ar šo rotaļu komplektu un pavadīt neskaitāmas stundas, liekot Pūķa spēka Kai izpildīt aizraujošus trikus vienatnē vai kopā ar draugiem.
Palīdzi nindzjai attīstīt spindžitsu prasmes
Bērni var ievietot Pūķa spēka Kai spinerī, tad piesist pie vienas no viņa rokām un vērot, kā Kai izpilda iespaidīgu salto. Viņa uzdevums ir izvairīties no liesmu elementiem, uzvarēt Impērijas droīda figūru un satvert kolekcionējamo Zelta pūķu enerģijas kodola elementu no klucīšiem būvētā, liesmojošā turētāja augšpuses. Ir iekļauts arī oranžs pūķu spēka elements, un bērni var sakrāt vēl četrus dažādās krāsās citos NINJAGO® komplektos.
Aizraujoša digitāla pieredze LEGO® faniem
Ļauj lietotnei LEGO Builder aizvest tevi un bērnu vienkāršā un intuitīvā būvēšanas piedzīvojumā. Šeit var pietuvināt un pagriezt modeļus trīs dimensijās, saglabāt komplektus un sekot līdzi progresam.
  • Apvēršama piedzīvojumu rotaļlieta. Nindzju fani no 6 gadu vecuma var palīdzēt savam varonim apgūt salto uzmešanu ar šo LEGO® piedzīvojumu rotaļlietu "Kai Pūķa spēka spindžitsu salto" (71777).
  • 1 minifigūra. Rotaļu komplektā ir iekļauta Pūķa spēka Kai minifigūra, kas izpilda trikus, kā arī Impērijas droīda figūra, kas noliecas no vienas puses uz otru, kad tai iesit.
  • Apvēršama rotaļlieta. Bērni var ievietot Pūķa spēka Kai spinerī, piesist pie vienas no viņa rokām un vērot, kā viņš izpilda salto.
  • Nindzju balva. Izturīgais rotaļu komplekts ietver arī liesmojošu turētāju ar kolekcionējamu zelta pūķu enerģijas kodola elementu, kas Kai jāiegūst, kā arī 2 liesmu šķēršļu elementus.
  • Pabeidz komplektu. Meklē vēl 2 NINJAGO® piedzīvojumu rotaļlietas: "Nya Pūķa spēka spindžitsu drifts" (71778) un "Lloyd Pūķa spēka spindžitsu iegrieziens" (71779).
  • Uzbūvē un rotaļājies. Šajā rotaļu komplektā ir 72 detaļas, un tas bērniem no 6 gadu vecuma dod ātru būvēšanas pieredzi, pēc kuras viņi var sākttrenēt Pūķa spēka Kai. Komplekts būs lieliska dzimšanas dienas vai pārsteiguma dāvana.
  • Ņem līdzi. Šī apvēršamā rotaļlieta ir aptuveni 5 cm augsta, 8 cm gara un 9 cm plata – tieši tik liela, lai ar to ērti rotaļātos, dodoties ciemos pie drauga.
  • Jauns veids, kā būvēt. Lietotne LEGO® Builder aizvedīs bērnus intuitīvā būvēšanas piedzīvojumā. Viņi var saglabāt komplektus, sekot līdzi savam progresam, kā arī būvēšanas laikā pietuvināt un pagriezt modeļus trīs dimensijās.
  • Garantēta kvalitāte. Jau vairāk nekā sešdesmit gadus LEGO® klucīši tiek izgatavoti tā, lai tos ikreiz varētu viegli savienot.
  • Vienmēr drošās rokās. LEGO® būvēšanas klucīši atbilst stingriem globāliem drošības standartiem.

71777_lifestyle-64c0d71ea3ebf.jpg

LEGO® NINJAGO® apvēršamās rotaļlietas komplekts

Nindzju fani var palīdzēt Pūķa spēka Kai veikt interesantus trikus un pilnveidot spindžitsu prasmes ar šo apvēršamo rotaļlietu.

71777_hero-64c0d72980c48.jpg

Lieliska būvēšana pirms salto mešanas!

Pēc jautras būvēšanas pieredzes ar šo rotaļu komplektu bērni var palīdzēt Pūķa spēka Kai šķēršļu joslā.

71777_build-64c0d734bbb66.jpg

Ienāc jaunā būvēšanas pasaulē

Aizraujošajā un intuitīvajā lietotnē LEGO® Builder var tuvināt un grozīt modeļus 3 dimensijās, kā arī sekot līdzi progresam.

71777_inthebox-64c0d740a3d3e.jpg

Perfekta dāvana nindzju faniem

Rotaļu komplektā ir Pūķa spēka Kai minifigūra, spineris, 1 pūķa enerģijas kodols un 3 oranži pūķa spēka elementi kolekcionēšanai.

CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Bērnu sapņi piepildās! Mēs palīdzēsim izvēlēties, ko īpašu bērnam - dāvanu dzimšanas dienā, Ziemassvētkos, Lieldienās vai vienkārši gribat iepriecināt savu atvasi? Toys Planet plašs sortiments, katrai vecuma grupai – sākot ar zīdaiņu rotaļlietām līdz pat pusaudžu interesējošām lietām. Jūs interesē LEGO NINJAGO zīmols? Apmeklējiet veikalus vai ieskatieties tiešsaistes katalogā- palīdzēsim izvēlēties piemērotako! Pašiem mazākajiem piedāvājam izglītojošas rotaļlietas, radošos komplektus, krāsainas lelles vai iespaidīgas automašīnas. Tiem, kas plāno brīvo laiku pavadīt kopā ar ģimeni, iesakām iepazīt galda spēļu un puzļu sortimentu. Un protams neaizmirsīsim par bērnu skrejriteņiem vai velosipēdiem! Āra rotaļlietas ir lieliski piemērotas ceļošanai vai pastaigām. Bērns jau ir noskatījis 71777 LEGO® NINJAGO® Kai Pūķa spēka spindžitsu salto – uzzini par to vairāk. Augstas kvalitātes rotaļlieta, par lielisku cenu– tieši tāds ir 71777 LEGO® NINJAGO® Kai Pūķa spēka spindžitsu salto.
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

71777 LEGO® NINJAGO® Kai Pūķa spēka spindžitsu salto

Kods: 4040101-6414
Svītrkods: 5702017412863
769
1099
7,69 €
10,99 €
* www.toysplanet.lv pirms akcijas bijusī standarta cena. Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2025-02-28
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs