+371 622 00 854
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 6+ gadi
Zīmols: LEGO NINJAGO
Izcelsmes valsts: Čehu Republika

Par preci

Piedzīvojumu rotaļlieta "Nya Pūķa spēka spindžitsu drifts" (71778) ļauj nindzju faniem no 6 gadu vecuma apmācīt savu varoni un palīdzēt viņai pilnveidot spindžitsu prasmes, ko darbina Pūķa spēks. Rotējošās rotaļlietas komplekts sniedz bērniem neierobežotas rotaļu iespējas – viņi pavadīs neskaitāmas prieka pilnas stundas, liekot pūķa spēka Nya izvairīties no ūdens šķēršļa vienatnē vai kopā ar draugiem.

Palīdzi nindzjai attīstīt spindžitsu prasmes

Bērni var ievietot Pūķa spēka Nya spinerī, kas rotāts ar 3 ekskluzīviem pūķa spēka elementiem, virzīt to uz priekšu un vērot, kā Nya driftē. Viņas uzdevums ir izvairīties no ūdens šķēršļiem, uzvarēt Impērijas droīdu, kurš tur nūju, un saķert kolekcionējamo Zelta pūķu enerģijas kodola elementu no tā ietvara. Ir pieejams arī zils pūķu spēka elements un bērni var sakrāt vēl četrus dažādās krāsās citos NINJAGO® komplektos.

Aizraujoša digitāla pieredze LEGO® faniem

Ļauj lietotnei LEGO Builder aizvest tevi un bērnu vienkāršā un intuitīvā būvēšanas piedzīvojumā. Šeit var pietuvināt un pagriezt modeļus trīs dimensijās, saglabāt komplektus un sekot līdzi progresam.

  • Rotējoša piedzīvojumu rotaļlieta. Nindzju fani no 6 gadu vecuma var palīdzēt apmācīt Pūķa spēka Nya izvairīties no ūdens šķēršļiem ar šo LEGO® NINJAGO® piedzīvojumu rotaļlietu "Nya Pūķa spēka spindžitsu drifts" (71778).
  • 1 minifigūra. Rotaļu komplektā ietilpst Pūķa spēka Nya minifigūra, kā arī Impērijas droīda figūra, kuru var apgāzt un apvērst, tai iesitot.
  • Rotējoša rotaļlieta. Bērni var ievietot Pūķa spēka Nya spinerī, kas rotāts ar 3 ekskluzīviem, ziliem pūķa elementiem, piespiest to unvērot, kā Nya rotē un drifto.
  • Nindzju balva. Izturīgais rotaļu komplekts ietver arī kolekcionējamu Zelta pūķu enerģijas kodola elementu turētājā, kas jāiegūst pūķa spēka Nya, kā arī 2 ūdens šķēršļu elementus.
  • Pabeidz komplektu. Meklē vēl 2 NINJAGO® piedzīvojumu rotaļlietas: "Kai Pūķa spēka spindžitsu salto" (71777) un "Lloyd Pūķa spēka spindžitsu iegrieziens" (71779).
  • Būvē un rotaļājies. Šajā rotaļu komplektā ir 57 detaļas, un tas bērniem no 6 gadu vecuma sniedz ātru būvēšanas projektu, kā arī pūķa spēka Nya apmācību. Komplektu var dāvināt dzimšanas dienā vai vienkārši tāpat.
  • Ņem līdzi. Šī rotējošā rotaļlieta ir 5 cm augsta, 7 cm gara un 9 cm plata – ideālā izmērā, lai to paņemu līdzi, dodoties ciemos pie draugiem.
  • Jauns veids, kā būvēt. Lietotne LEGO® Builder aizvedīs bērnus intuitīvā būvēšanas piedzīvojumā. Viņi var saglabāt komplektus, sekot līdzi savam progresam, kā arī būvēšanas laikā pietuvināt un pagriezt modeļus trīs dimensijās.
  • Garantēta kvalitāte. Jau vairāk nekāsešdesmit gadus LEGO® klucīši tiek izgatavoti tā, lai tos ikreiz varētu viegli savienot.
  • Vienmēr drošās rokās. LEGO® būvēšanas klucīši atbilst stingriem globāliem drošības standartiem.

71778_lifestyle-64c0d7968d7f7.jpg

LEGO® NINJAGO® rotējošās rotaļlietas komplekts

Nindzju fani varēs palīdzēt Pūķa spēka Nya pilnveidot spindžitsu prasmes ar šo interaktīvo LEGO® NINJAGO® rotējošo rotaļlietu.

71778_hero-64c0d7a66b369.jpg

Uztrenē nindzju uzvarai!

Pēc jautras būvēšanas bērni var stundām ilgi palīdzēt Pūķa spēka Nya iziet ūdens šķēršļu joslu līdz uzvarai.

71778_build-64c0d7b2bf2e4.jpg

Ienāc jaunā būvēšanas pasaulē

Aizraujošajā un intuitīvajā lietotnē LEGO® Builder var tuvināt un grozīt modeļus 3 dimensijās, kā arī sekot līdzi progresam.

71778_inthebox-64c0d7bd79cea.jpg

Aizraujošs būvējamais komplekts nindzju faniem

Rotaļu komplektā ir Pūķa spēka Nya minifigūra, spineris, 1 pūķa enerģijas kodols un 3 zili pūķa spēka elementi kolekcionēšanai.

CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Bērnu sapņi piepildās! Mēs palīdzēsim izvēlēties, ko īpašu bērnam - dāvanu dzimšanas dienā, Ziemassvētkos, Lieldienās vai vienkārši gribat iepriecināt savu atvasi? Toys Planet plašs sortiments, katrai vecuma grupai – sākot ar zīdaiņu rotaļlietām līdz pat pusaudžu interesējošām lietām. Jūs interesē LEGO NINJAGO zīmols? Apmeklējiet veikalus vai ieskatieties tiešsaistes katalogā- palīdzēsim izvēlēties piemērotako! Pašiem mazākajiem piedāvājam izglītojošas rotaļlietas, radošos komplektus, krāsainas lelles vai iespaidīgas automašīnas. Tiem, kas plāno brīvo laiku pavadīt kopā ar ģimeni, iesakām iepazīt galda spēļu un puzļu sortimentu. Un protams neaizmirsīsim par bērnu skrejriteņiem vai velosipēdiem! Āra rotaļlietas ir lieliski piemērotas ceļošanai vai pastaigām. Bērns jau ir noskatījis 71778 LEGO® NINJAGO® Nya Pūķa spēka spindžitsu drifts – uzzini par to vairāk. Augstas kvalitātes rotaļlieta, par lielisku cenu– tieši tāds ir 71778 LEGO® NINJAGO® Nya Pūķa spēka spindžitsu drifts.
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

71778 LEGO® NINJAGO® Nya Pūķa spēka spindžitsu drifts

Kods: 4040101-6415
Svītrkods: 5702017412979
769
1099
7,69 €
10,99 €
* www.toysplanet.lv pirms akcijas bijusī standarta cena. Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2025-02-28
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs