+371 622 00 854
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 6+ gadi
Zīmols: LEGO NINJAGO
Izcelsmes valsts: Čehu Republika

Par preci

Piedzīvojumu rotaļlieta "Lloyd Pūķa spēka spindžitsu iegrieziens" (71779) ļauj nindzju faniem no 6 gadu vecuma apmācīt savu varoni un palīdzēt viņam pilnveidot spindžitsu prasmes, ko darbina pūķa spēks. Rotējošās rotaļlietas rotaļu komplekts sniedz bērniem neierobežotas rotaļu iespējas – viņi pavadīs neskaitāmas prieka pilnas stundas, liekot Pūķa spēka Lloyd izvairīties no šķēršļiem Lielajā mežā – vienatnē vai kopā ar draugiem.

Palīdzi nindzjai attīstīt spindžitsu prasmes

Bērni var ievietotPūķa spēka Lloyd spinerī, kas rotāts ar 3 ekskluzīviem pūķa spēka elementiem, griezt to un vērot Lloyd ātri rotējam. Viņa uzdevums ir izvairīties no smailajiem šķēršļiem, uzvarēt Impērijas droīdu un saķert kolekcionējamo Zelta pūķu enerģijas kodola elementu no tā ietvara. Ir pieejams arī zaļš pūķu spēka elements un bērni var sakrāt vēl četrus dažādās krāsās citos NINJAGO® komplektos.

Aizraujoša digitāla pieredze LEGO® faniem

Ļauj lietotnei LEGO Builder aizvest tevi un bērnu vienkāršā un intuitīvā būvēšanas piedzīvojumā. Šeit var pietuvināt un pagriezt modeļus trīs dimensijās, saglabāt komplektus un sekot līdzi progresam.

  • Rotējoša piedzīvojumu rotaļlieta. Nindzju fani no 6 gadu vecuma var palīdzēt apmācīt Pūķa spēka Lloyd izvairīties no šķēršļiem ar šo LEGO® NINJAGO® rotaļu komplektu "Lloyd Pūķa spēka spindžitsu iegrieziens" (71779).
  • 1 minifigūra. Rotaļu komplektā ietilpst Pūķa spēka Lloyd minifigūra, kā arī Impērijas droīda figūra, kuru var apgāzt un apvērst, tai iesitot.
  • Rotējoša rotaļlieta. Bērni var ievietot Pūķa spēka Lloyd spinerī, kas rotāts ar 3 ekskluzīviem, zaļiem pūķa spēka elementiem, iegriezt to un vērot, kā Lloyd ātri rotē un izpilda dažādus trikus.
  • Nindzju balva. Izturīgais rotaļu komplekts ietver arī kolekcionējamu Zelta pūķu enerģijas kodola elementu turētājā, kas jāiegūst Pūķa spēka Lloyd, kā arī 2 smailus šķēršļu elementus.
  • Pabeidz komplektu. Meklē vēl 2 NINJAGO® piedzīvojumu rotaļlietas: "Kai Pūķa spēka spindžitsu salto" (71777) un "Nya Pūķa spēka spindžitsu drifts" (71778).
  • Uzbūvē un rotaļājies. Šajā rotaļu komplektā ir 56 detaļas un tas bērniem no 6 gadu vecuma dod ātru būvēšanas pieredzi, pēc kuras viņi var sākt trenēt Pūķa spēka Lloyd. Komplekts būs lieliska dzimšanas dienas vai pārsteiguma dāvana.
  • Ņem līdzi. Šī griežamā rotaļlieta ir aptuveni 5 cm augsta, 8 cm gara un 17 cm plata – tieši tik liela, lai ar to ērti rotaļātos, dodoties ciemos pie drauga.
  • Jauns veids, kā būvēt. Lietotne LEGO® Builder aizvedīs bērnus intuitīvā būvēšanas piedzīvojumā. Viņi var saglabāt komplektus, sekot līdzi savam progresam, kā arī būvēšanas laikā pietuvināt un pagriezt modeļus trīs dimensijās.
  • Garantēta kvalitāte. Jau vairāk nekā sešdesmit gadus LEGO® klucīši tiek izgatavoti tā, lai tos ikreiz varētu viegli savienot.
  • Vienmēr drošās rokās. LEGO® būvēšanas klucīši atbilst stingriem globāliem drošības standartiem.

71779_lifestyle-64c0d812858d7.jpg

LEGO® NINJAGO® rotējošo rotaļlietu komplekts

Nindzju fani būs sajūsmā, palīdzot Pūķa spēka Lloyd trenēt viņa spindžitsu prasmes ar šo interaktīvo, rotējošo LEGO® NINJAGO® rotaļlietu.

71779_hero-64c0d81e40fcd.jpg

Būvē, trenējies un griez!

Bērni var ātri un vienkārši uzbūvēt modeli, lai tad apmācītu Pūķa spēka Lloyd griezties cauri šķēršļu joslai.

71779_build-64c0d82793eb4.jpg

Lieliskie, rotējošie nindzjas darbībā!

Bērni var ievietot Pūķa spēka Lloyd spinerī un vērot to griežamies un mēģinām izvairīties no pīķu šķēršļu elementiem.

71779_inthebox-64c0d832d4d37.jpg

Spraiga dāvana nindzju faniem

Iekļauj Pūķa spēka Lloyd minifigūru, spineri, 1 pūķa enerģijas kodolu un 3 zaļos pūķa spēka elementus kolekcionēšanai.

CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Bērnu sapņi piepildās! Mēs palīdzēsim izvēlēties, ko īpašu bērnam - dāvanu dzimšanas dienā, Ziemassvētkos, Lieldienās vai vienkārši gribat iepriecināt savu atvasi? Toys Planet plašs sortiments, katrai vecuma grupai – sākot ar zīdaiņu rotaļlietām līdz pat pusaudžu interesējošām lietām. Jūs interesē LEGO NINJAGO zīmols? Apmeklējiet veikalus vai ieskatieties tiešsaistes katalogā- palīdzēsim izvēlēties piemērotako! Pašiem mazākajiem piedāvājam izglītojošas rotaļlietas, radošos komplektus, krāsainas lelles vai iespaidīgas automašīnas. Tiem, kas plāno brīvo laiku pavadīt kopā ar ģimeni, iesakām iepazīt galda spēļu un puzļu sortimentu. Un protams neaizmirsīsim par bērnu skrejriteņiem vai velosipēdiem! Āra rotaļlietas ir lieliski piemērotas ceļošanai vai pastaigām. Bērns jau ir noskatījis 71779 LEGO® NINJAGO® Lloyd Pūķa spēka spindžitsu iegrieziens – uzzini par to vairāk. Augstas kvalitātes rotaļlieta, par lielisku cenu– tieši tāds ir 71779 LEGO® NINJAGO® Lloyd Pūķa spēka spindžitsu iegrieziens.
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

71779 LEGO® NINJAGO® Lloyd Pūķa spēka spindžitsu iegrieziens

Kods: 4040101-6416
Svītrkods: 5702017412986
769
1099
7,69 €
10,99 €
* www.toysplanet.lv pirms akcijas bijusī standarta cena. Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2025-02-28
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs