+371 622 00 854
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 9+ gadi
Zīmols: LEGO NINJAGO
Izcelsmes valsts: HU

Par preci

Bērni no 9 gadu vecuma var izspēlēt aizraujošas apmācību un kaujas ainas no TV seriāla "NINJAGO® Dragons Rising" ar komplektu "Lloyd un Arin nindzju komandas roboti" (71794). Šis iepriekš neredzētais būvēšanas komplekts ietver nindzju meistara Lloyd un viņa mācekļa Arin kustināmos robotus, ko var apvienot, lai izveidotu vienu lielāku un kārtīgi bruņotu robotu nebeidzamām rotaļu iespējām.

5 minifigūras spraigām cīņām

Šis robotu komplekts ietver 5 minifigūras. Nindzju meistars Lloyd ir bruņots ar 2 katanām, bet viņa māceklim Arin ir 2 katanas un āķis. Viņi var uzveikt ļauno Raptona trijotni, kas bruņojies ar Imperium zobenu, Impērijas sardzes komandieri, kam līdzi ir nūja, un Impērijas Nagu ģenerāli ar Imperium zobenu. Šis komplekts dod bērniem visu, kas nepieciešams, lai lomās izspēlētu nebeidzamas piedzīvojumu pilnas kaujas.

Lietotne LEGO® Builder

Ļauj lietotnei LEGO Builder aizvest tevi un bērnu vienkāršā un intuitīvā būvēšanas piedzīvojumā. Šeit var pietuvināt un pagriezt modeļus trīs dimensijās, saglabāt komplektus un sekot līdzi progresam.

  • Unikāls rotaļu komplekts ar 2 robotiem. Nindzju fani no 9 gadu vecuma var atveidot apmācību un kaujas ainas no TV seriāla "NINJAGO® Dragons Rising" ar rotaļu komplektu "Lloyd un Arin nindzju komandas roboti" (71794).
  • 5 minifigūras. Nindzju rotaļu komplektā ir iekļautas nindzju meistara Lloyd un viņa mācekļa Arin minifigūras, kurš var sakaut Raptonu, Impērijas sardzes komandieri un Impērijas Nagu ģenerāli.
  • Apvieno 2 kustināmus robotus. Pašu pirmo reizi bērni var apvienot 2 robotus, lai izveidotu 1 lielāku un kārtīgi bruņotu robotu, Arin robotu piestiprinot pie Lloyd robota krūtīm.
  • Vairāk nindzju piedzīvojumu. Atklāj komplektus "Sora pārveidojamais motocikla sacīkšu robots" (71792), "Pūķa tempļa enerģijas kodoli" (71795) un citus no LEGO® NINJAGO® klāsta.
  • Būvē un rotaļājies. Šis rotaļu komplekts sastāv no 764 detaļām un ļauj aizrautīgiem nindzju faniem izbaudīt jautru būvēšanas procesu, kā arī uzveikt ļaunos spēkus, un tā var būt dāvana dzimšanas dienā vai vienkārši tāpat.
  • Dekors. Kad roboti ir savienoti, modelis ir 28 cm augsts, un starp rotaļām to var izlikt apskatei bērnu istabās.
  • Jaunas būvēšanas iespējas. Lietotne LEGO® Builder aizvedīs bērnus intuitīvā būvēšanas piedzīvojumā. Tajā var saglabāt komplektus, sekot līdzi savam progresam, kā arī būvēšanas laikā pietuvināt un pagriezt modeļus trīs dimensijās.
  • Izcila kvalitāte. Jau vairāk nekā sešdesmit gadus LEGO® klucīši tiek izgatavoti tā, lai tos ikreiz varētu viegli savienot.
  • Vienmēr drošās rokās. LEGO® būvēšanas klucīši atbilst stingriem globāliem drošības standartiem.

71794_lifestyle-64c0e4763a770.jpg

Pavisam jauns NINJAGO® robotu rotaļu komplekts

Bērni pirmoreiz var apvienot divus robotus, lai radītu vienu lielāku, bruņotu robotu un izspēlētu spraigas nindzju ainas.

71794_hero-64c0e48317614.jpg

Atdzīvini nindzjas no TV!

Rotaļu komplektā ir 2 kustīgi roboti un 5 minifigūras, kas ļaus bērniem izspēlēt ainas no TV seriāla NINJAGO® Dragons Rising.

71794_build-64c0e49a81f7d.jpg

Vairāk NINJAGO® rotaļu komplektu kolekcionēšanai

Piedzīvojumiem derēs arī citi NINJAGO® komplekti (jāiegādājas atsevišķi), piemēram, Sora pārveidojamais motocikla sacīkšu robots (71792).

71794_inthebox-64c0e4a59d7f7.jpg

Ienāc jaunā būvēšanas pasaulē

Aizraujošajā un intuitīvajā lietotnē LEGO® Builder var tuvināt un grozīt modeļus 3 dimensijās, kā arī sekot līdzi progresam.

CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Bērnu sapņi piepildās! Mēs palīdzēsim izvēlēties, ko īpašu bērnam - dāvanu dzimšanas dienā, Ziemassvētkos, Lieldienās vai vienkārši gribat iepriecināt savu atvasi? Toys Planet plašs sortiments, katrai vecuma grupai – sākot ar zīdaiņu rotaļlietām līdz pat pusaudžu interesējošām lietām. Jūs interesē LEGO NINJAGO zīmols? Apmeklējiet veikalus vai ieskatieties tiešsaistes katalogā- palīdzēsim izvēlēties piemērotako! Pašiem mazākajiem piedāvājam izglītojošas rotaļlietas, radošos komplektus, krāsainas lelles vai iespaidīgas automašīnas. Tiem, kas plāno brīvo laiku pavadīt kopā ar ģimeni, iesakām iepazīt galda spēļu un puzļu sortimentu. Un protams neaizmirsīsim par bērnu skrejriteņiem vai velosipēdiem! Āra rotaļlietas ir lieliski piemērotas ceļošanai vai pastaigām. Bērns jau ir noskatījis 71794 LEGO® NINJAGO® Lloyd un Arin nindzju komandas roboti – uzzini par to vairāk. Augstas kvalitātes rotaļlieta, par lielisku cenu– tieši tāds ir 71794 LEGO® NINJAGO® Lloyd un Arin nindzju komandas roboti.
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

71794 LEGO® NINJAGO® Lloyd un Arin nindzju komandas roboti

Kods: 4040101-6422
Svītrkods: 5702017413082
8499
9999
84,99 €
99,99 €
-15% bērnu precēm, pērkot vismaz 2! Tikai tiešsaistē ar One Family karti
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2024-05-05
  • 3 x maksā 3 daļās bez papildu izmaksām, izvēlies ESTO 3
  • No € / mēn. maksā pa daļām ar ESTO nomaksu
    Līzinga kalkulators >
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs