+371 622 00 854
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 8+ gadi
Zīmols: LEGO STAR WARS
Izcelsmes valsts: Čehu Republika

Par preci

Bērni var izpētīt tāltālo galaktiku ar 2 populāriem Star Wars™ varoņiem un šo detalizēto, no klucīšiem būvēto LEGO® Yoda’s Jedi Starfighter modeli (75360). Tam ir atverama kabīne Meistara Yoda LEGO minifigūrai, vieta R2-D2 droīda LEGO figūrai, 2 šautenes ar atsperes mehānismu un pielāgojami spārni, lai lidotu un nosēstos.

Jauns veids, kā būvēt

Piešķir sava mazā būvētāja radošajām izklaidēm papildu dimensiju ar lietotni LEGO Builder, kurā pieejamas instrukcijas un interaktīvi tālummaiņas un pagriešanas rīki, kas palīdzēs būvēt ar pārliecību.

Dāvana jebkuram gadījumam

Šī būvējamā rotaļlieta būs aizraujoša dāvana bērniem no 8 gadu vecuma, kuri aizraujas ar Zvaigžņu kari: Klonu kari, un tas ir daļa no plašā LEGO® Star Wars būvējamo komplektu klāsta, kas iepriecina ikviena vecuma Zvaigžņu karu fanus.

  • Uzbūvējams zvaigžņu kuģa rotaļu komplekts (75360). Bērni var doties aizraujošās rotaļu misijās ar šo Zvaigžņu kari: Klonu kari Yoda’s Jedi Starfighter LEGO® klucīšu versiju.
  • 2 leģendāri Star Wars™ varoņi – Meistara Yoda LEGO® minifigūra ar gaismas zobenu un R2-D2 LEGO droīda figūra.
  • Radīts piedzīvojumu rotaļām. Zvaigžņu kuģim ir atverama kabīne minifigūrām, vieta R2-D2, 2 šautenes ar atsperes mehānismu un spārni, ko pielāgot lidošanas un nosēšanās režīmiem.
  • Dāvanas ideja būvētājiem no 8 gadu vecuma. Pasniedz šo būvēšanas rotaļlietu ar 253 detaļām kā svētku, dzimšanas dienas vai pārsteiguma dāvanu Zvaigžņu kari: Klonu kari faniem.
  • Būvē un rotaļājies . Yoda’s Jedi Starfighter aptuvenie izmēri: augstums 7 cm, garums 13 cm, platums 16 cm.
  • Interaktīva digitāla būvēšana. Izmantojot lietotni LEGO® Builder, bērni būvēšanas laikā var tuvināt, grozīt un vizualizēt būvējamā modeļa digitālo versiju.
  • Kolekcionējamas būvēšanas rotaļlietas visiem vecumiem. Ar LEGO® Star Wars™ komplektiem bērni un pieaugušie Zvaigžņu karu fani var atveidot leģendāras ainas, radīt paši savus stāstus vai vienkārši izlikt apskatei uzbūvētos modeļus.
  • Izcila kvalitāte. LEGO® klucīši atbilst stingriem nozares standartiem, tāpēc tos var savienot viegli un stingri, lai modeļi būtu izturīgi.
  • Drošība pirmajā vietā. LEGO® detaļas tiek mestas, spiestas, savītas, karsētas un rūpīgi pārbaudītas, lai nodrošinātu to atbilstību stingriem globāliem drošības standartiem.

75360_lifestyle-64ec494fd4769.jpg

Būvējams Yoda’s Jedi Starfighter™ modelis

Bērni var uzbūvēt interesantu cīnītāju un izpētīt tālu galaktiku ar 2 leģendāriem Star Wars™ tēliem.

75360_hero-64ec495d0ad8e.jpg

Aizraujoša būvēšana, stundām ilgas rotaļas

Šis komplekts ir izstrādāts, lai piedāvātu interesantu būvēšanas pieredzi un iedvesmotu bērnus izspēlēt savus filmas “Star Wars: The Clone Wars” stāstus.

75360_build-64ec496e9cc9a.jpg

Kolosāla dāvana filmas “Star Wars: The Clone Wars” faniem

Šis būvējamais rotaļu komplekts ir saderīgs ar citiem LEGO® Star Wars™ komplektiem (jāiegādājas atsevišķi), lai sniegtu bērniem īpaši jautras rotaļu iespējas.

75360_inthebox-64ec497f5919b.jpg

Ienāc digitālā būvēšanas pasaulē

Aizraujošajā un intuitīvajā lietotnē LEGO® Builder būvētāji var tuvināt un pagriezt modeli, kā arī sekot līdzi progresam.

CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Bērnu sapņi piepildās! Mēs palīdzēsim izvēlēties, ko īpašu bērnam - dāvanu dzimšanas dienā, Ziemassvētkos, Lieldienās vai vienkārši gribat iepriecināt savu atvasi? Toys Planet plašs sortiments, katrai vecuma grupai – sākot ar zīdaiņu rotaļlietām līdz pat pusaudžu interesējošām lietām. Jūs interesē LEGO STAR WARS zīmols? Apmeklējiet veikalus vai ieskatieties tiešsaistes katalogā- palīdzēsim izvēlēties piemērotako! Pašiem mazākajiem piedāvājam izglītojošas rotaļlietas, radošos komplektus, krāsainas lelles vai iespaidīgas automašīnas. Tiem, kas plāno brīvo laiku pavadīt kopā ar ģimeni, iesakām iepazīt galda spēļu un puzļu sortimentu. Un protams neaizmirsīsim par bērnu skrejriteņiem vai velosipēdiem! Āra rotaļlietas ir lieliski piemērotas ceļošanai vai pastaigām. Bērns jau ir noskatījis 75360 LEGO® Star Wars™ Yoda’s Jedi Starfighter™ – uzzini par to vairāk. Augstas kvalitātes rotaļlieta, par lielisku cenu– tieši tāds ir 75360 LEGO® Star Wars™ Yoda’s Jedi Starfighter™.
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

75360 LEGO® Star Wars™ Yoda’s Jedi Starfighter™

Kods: 4040101-6495
Svītrkods: 5702017421414
3199
3999
31,99 €
31,99 €
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
  • 3 x maksā 3 daļās bez papildu izmaksām, izvēlies ESTO 3
  • No € / mēn. maksā pa daļām ar ESTO nomaksu
    Līzinga kalkulators >
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs