+371 622 00 854
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 6+ gadi
Zīmols: LEGO STAR WARS
Izcelsmes valsts: Ķīna

Par preci

Iepazīstini mazos ar LEGO® Star Wars™ komplektiem, uzdāvinot Mandalorian N-1 Starfighter™ mikrocīnītāju (75363). Šim ātri uzbūvējamajam mikro izmēra N-1 Starfighter LEGO klucīšu modelim ir atvērta kabīne Mandalorian LEGO minifigūrai un vieta Grogu LEGO figūrai, kā arī 2 šautenes. Mandalorian ir aprīkots ar blasterpistoles un reaktīvā pacēlāja elementiem, kas rosinās piedzīvojumu pilnas rotaļas. Šī būvējamā rotaļlieta ir lieliska dāvana jebkuram gadījumam bērniem no 6 gadu vecuma, un to ir viegli savienot ar citiem LEGO Star Wars mikrocīnītāju komplektiem, lai sasniegtu vēl plašākas rotaļu iespējas. LEGO Builder Piedāvā mazajam vienkāršu un intuitīvu būvēšanas piedzīvojumu ar lietotni LEGO Builder. Šeit būvēšanas laikā var tuvināt un grozīt trīs dimensijās modeļa digitālo versiju, saglabāt komplektus un sekot līdzi progresam. Radošuma galaktika Jau kopš 1999. gada LEGO Group atveido zvaigžņu kuģus, transportlīdzekļus, vietas un varoņus no Zvaigžņu karu Visuma. Izzini tos un atklāj citus būvēšanas komplektus, kas iepriecinās fanus neatkarīgi no vecuma.

  • Ātri uzbūvējams LEGO® Star Wars™ mikrocīnītājs (75363). Rosini bērnu radošumu ar uzbūvējamu mikroizmēra Mandalorian’s N-1 Starfighter modeli, kas pirmoreiz redzams Star Wars: The Book of Boba Fett.
  • Iekļauti 2 populāri Zvaigžņu karu varoņi. Mandalorian LEGO® minifigūra ar blasterpistoli un reaktīvā pacēlāja piederuma elementu, kā arī LEGO Grogu figūra.
  • Uzbūvē un rotaļājies. Uzbūvējamajai N-1 Starfighter rotaļlietai ir atverama kabīne, kur sēdēt Mandalorian, vieta Grogu aiz kabīnes un 2 šautenes spraigiem piedzīvojumiem.
  • Mikrocīnītāju kombinācijas. Šis būvēšanas rotaļu komplekts ir savienojams ar citiem LEGO® Star Wars™ mikrocīnītāju komplektiem (nopērkami atsevišķi), vēl vairāk paplašinot aizraujošo rotaļu iespējas.
  • Ideja dāvanai bērniem no 6 gadu vecuma. Pasniedz šo LEGO® Star Wars™ būvēšanas rotaļlietu ar 88 detaļām bērniem kā negaidītu pārsteigumu, dāvanu dzimšanas dienā vai citos svētkos.
  • Viegli pārnēsājams rotaļu komplekts. Mikrocīnītājs ir aptuveni 3 cm augsts, 13 cm garš un 8 cm plats. Ieliec to bērna mugursomā, lai rotaļātos arī esot ceļā.
  • Jauns veids, kā būvēt. Vai vēlies sagādāt savam mazajam būvētājam vēl aizraujošāku būvēšanas pieredzi? Tagad tas ir iespējams ar lietotni LEGO® Builder, kurā ir intuitīvi tālummaiņas un pagriešanas režīmi.
  • LEGO® Star Wars™ būvējamās rotaļlietas visiem vecumiem. Ar LEGO Star Wars komplektiem bērni un pieaugušie fani var atveidot Zvaigžņu karu ainas, radīt jaunus piedzīvojumu stāstus vai vienkārši izlikt apskatei būvējamos modeļus.
  • Garantēta kvalitāte. Jau kopš 1958. gada LEGO® klucīši un detaļas atbilst stingriem nozares kvalitātes standartiem, lai tās būtu saderīgas un droši savienojamas.
  • Drošība pirmajā vietā. LEGO® detaļas tiek mestas, spiestas, savītas, karsētas un rūpīgi pārbaudītas, lai nodrošinātu to atbilstību stingriem globāliem drošības standartiem.

75363_lifestyle-64e83d5c67277.jpg

Lielisks mikromēroga būvējams zvaigžņu kuģis

Bērni izspēlē balvu medību misijas LEGO® Star Wars™ pasaulē ar The Mandalorian N-1 Starfighter™ cīnītāju.

75363_hero-64e83d6eccf0e.jpg

Ātri uzbūvē un ņem rotaļas līdzi

Šis komplekts sniegs bērniem ātru un jautru ievadu LEGO® būvēšanā, turklāt to var paņemt līdzi rotaļām jebkurā vietā.

75363_build-64e83d7e5f537.jpg

Ienāc digitālā būvēšanas pasaulē

Aizraujošajā un intuitīvajā lietotnē LEGO® Builder būvētāji var tuvināt un pagriezt modeli, kā arī sekot līdzi progresam.

75363_inthebox-64e83d940c005.jpg

Perfekta dāvana jaunajiem Star Wars™ faniem

Komplektā ietilpst The Mandalorian LEGO® minifigūra ar blasterpistoli un reaktīvā pacēlāja elementu, kā arī Grogu LEGO figūra.

CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Bērnu sapņi piepildās! Mēs palīdzēsim izvēlēties, ko īpašu bērnam - dāvanu dzimšanas dienā, Ziemassvētkos, Lieldienās vai vienkārši gribat iepriecināt savu atvasi? Toys Planet plašs sortiments, katrai vecuma grupai – sākot ar zīdaiņu rotaļlietām līdz pat pusaudžu interesējošām lietām. Jūs interesē LEGO STAR WARS zīmols? Apmeklējiet veikalus vai ieskatieties tiešsaistes katalogā- palīdzēsim izvēlēties piemērotako! Pašiem mazākajiem piedāvājam izglītojošas rotaļlietas, radošos komplektus, krāsainas lelles vai iespaidīgas automašīnas. Tiem, kas plāno brīvo laiku pavadīt kopā ar ģimeni, iesakām iepazīt galda spēļu un puzļu sortimentu. Un protams neaizmirsīsim par bērnu skrejriteņiem vai velosipēdiem! Āra rotaļlietas ir lieliski piemērotas ceļošanai vai pastaigām. Bērns jau ir noskatījis 75363 LEGO® Star Wars™ Mandalorian N-1 Starfighter™ mikrocīnītājs – uzzini par to vairāk. Augstas kvalitātes rotaļlieta, par lielisku cenu– tieši tāds ir 75363 LEGO® Star Wars™ Mandalorian N-1 Starfighter™ mikrocīnītājs.
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

75363 LEGO® Star Wars™ Mandalorian N-1 Starfighter™ mikrocīnītājs

Kods: 4040101-6496
Svītrkods: 5702017421445
1439
1799
14,39 €
17,99 €
-20% rotaļlietām, iepērkoties vismaz par 20 €! Tikai tiešsaistē ar One Family karti
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2024-04-29
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs