+371 622 00 854
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 6+ gadi
Zīmols: LEGO STAR WARS
Izcelsmes valsts: Čehu Republika

Par preci

Iepazīstini bērnus ar LEGO® Star Wars™ pasaules tumšo pusi ar šo no klucīšiem būvēto Darth Vader robotu (75368) rotaļām un apskatei. Šim kustināmajam robotam ir atverama kabīne Darth Vader LEGO minifigūrai, stiprinājums viņa gaismas zobenam un satverošas rokas, kas tur lielu, sarkanu gaismas zobenu.

Jauns veids, kā būvēt

Šis LEGO Star Wars robots ir lieliska dāvana jebkuram gadījumam bērniem no 6 gadu vecuma, un tas ir radīts, lai būtu viegli uzbūvējams un lai varētu ātrāk sākt rotaļas. Uzlabo radošo pieredzi ar lietotni LEGO Builder, kurā ir trīsdimensionāli tuvināšanas un grozīšanas rīki, kas ļauj būvētājiem sekot līdzi savam progresam un saglabāt komplektus.

Kolekcionējama būvēšanas rotaļlieta

Šis lieliskais, uzbūvējamais rotaļu robots ir daļa no LEGO Star Wars robotu klāsta, kurā ietilpst arī 75369 Boba Fett robota un 75370 Stormtrooper robota komplekti (nopērkami atsevišķi).

  • Ātri uzbūvējama Darth Vader robota rotaļlieta (75368). Iepazīstini bērnus ar piedzīvojumiem pilno LEGO® Star Wars™ pasauli, uzdāvinot šo viegli uzbūvējamo rotaļu un apskates robotu.
  • Leģendārs Zvaigžņu karu varonis. Darth Vader LEGO® minifigūra ietver sarkanu gaismas zobenu piedzīvojumu spēlēm.
  • Kustināms robota tērps. Šai uzbūvējamajai robota rotaļlietai ir kustināmas plaukstas, rokas, kājas un pēdas, atverama kabīne minifigūrām, liels, sarkans gaismas zobens un stiprinājums Darth Vader LEGO® minifigūras gaismas zobenam.
  • Daļa no kolekcionējamo LEGO® Star Wars™ robotu sērijas. Šo robotu var kombinēt ar 75369 Boba Fett robota un 5370 Stormtrooper robota komplektiem (nopērkami atsevišķi) vēl plašākām rotaļu iespējām.
  • Ideja dāvanai bērniem no 6 gadu vecuma. Pasniedz šo LEGO® Star Wars™ komplektu ar 139 detaļām bērniem kā negaidītu pārsteigumu, dāvanu dzimšanas dienā vai citos svētkos.
  • Radīts piedzīvojumiem un apskatei. Robots ir 12 cm augsts un starp rotaļu piedzīvojumiem to var novietot apskatei.
  • Intuitīvas pamācības. Lietotne LEGO® Builder piedāvā rīkus, kas tavam mazajam būvējot ļaus tuvināt un trīs dimensijās grozīt šī būvēšanas modeļa digitālu versiju.
  • Būvēšanas rotaļlietas visiem vecumiem. Ar LEGO® Star Wars™ komplektiem bērni un pieaugušie Zvaigžņu karu fani var radīt paši savus stāstus vai izlikt apskatei uzbūvētos modeļus.
  • Nemainīga kvalitāte. LEGO® klucīši atbilst stingriem nozares standartiem, lai tos varētu viegli un droši savienot.
  • Garantēta drošība. LEGO® detaļas tiek mestas, spiestas, savītas, karsētas un rūpīgi pārbaudītas, lai nodrošinātu to atbilstību stingriem globāliem drošības standartiem.

75368_lifestyle-64ec4d1e89e7f.jpg

Ineresants Darth Vader™ robots rotaļām un apskatei

Sniedz jaunākiem bērniem lielisku ievadu par LEGO® Star Wars™ komplektiem ar šo ātri būvējamo Dārta Veidera robotu.

75368_hero-64ec4d308fe2c.jpg

Daļa no kolekcionējamo modeļu sērijas

Meklē 75369 Boba Fett™ robota un 75370 Stormtrooper™ robota komplektus (jāiegādājas atsevišķi).

75368_build-64ec4d4206091.jpg

Ienāc digitālā būvēšanas pasaulē

Aizraujošajā un intuitīvajā lietotnē LEGO® Builder būvētāji var tuvināt un pagriezt modeli, kā arī sekot līdzi progresam.

75368_inthebox-64ec4d511dc6a.jpg

Lieliska dāvana jaunajiem Star Wars™ faniem

Komplektā iekļauta Dārta Veidera LEGO® minifigūra ar sarkanu gaismas zobenu, ko var piestiprināt pie robota aizmugures.

CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Bērnu sapņi piepildās! Mēs palīdzēsim izvēlēties, ko īpašu bērnam - dāvanu dzimšanas dienā, Ziemassvētkos, Lieldienās vai vienkārši gribat iepriecināt savu atvasi? Toys Planet plašs sortiments, katrai vecuma grupai – sākot ar zīdaiņu rotaļlietām līdz pat pusaudžu interesējošām lietām. Jūs interesē LEGO STAR WARS zīmols? Apmeklējiet veikalus vai ieskatieties tiešsaistes katalogā- palīdzēsim izvēlēties piemērotako! Pašiem mazākajiem piedāvājam izglītojošas rotaļlietas, radošos komplektus, krāsainas lelles vai iespaidīgas automašīnas. Tiem, kas plāno brīvo laiku pavadīt kopā ar ģimeni, iesakām iepazīt galda spēļu un puzļu sortimentu. Un protams neaizmirsīsim par bērnu skrejriteņiem vai velosipēdiem! Āra rotaļlietas ir lieliski piemērotas ceļošanai vai pastaigām. Bērns jau ir noskatījis 75368 LEGO® Star Wars™ Darth Vader™ robots – uzzini par to vairāk. Augstas kvalitātes rotaļlieta, par lielisku cenu– tieši tāds ir 75368 LEGO® Star Wars™ Darth Vader™ robots.
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

75368 LEGO® Star Wars™ Darth Vader™ robots

Kods: 4040101-6498
Svītrkods: 5702017462820
1439
1799
14,39 €
14,39 €
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs