+371 622 00 854
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 4+ gadi
Zīmols: LEGO SUPER HEROES
Izcelsmes valsts: Ķīna

Par preci

LEGO® Marvel komplekts "Iron Man Hulkbuster pret Thanos" (76263) ietver leģendārus varoņus un viņu lieliskās tehnoloģijas būvējamā rotaļu komplektā bērniem no 4 gadu vecuma.

Labākais sākums bērniem

Balstīts uz Marvel Studios filmu “Atriebēji: Bezgalības karš”, šis rotaļu komplekts apvieno Iron Man un viņa robotu kopā ar ļaundari Thanos un viņa lidaparātu. Hulkbuster robots ir pilnībā kustināms, un tas ietver sēdvietu Iron Man minifigūrai. Lidaparātam ir piestiprināts disku šāvējs un sēdvieta Thanos minifigūrai. Kārbas iekšpusē katra klucīšu paciņa ietver gatavu modeli un varoni, ko bērni var salikt, lai sāktu rotaļāties uzreiz. Krāšņs, ilustrēts stāsts kalpo kā būvēšanas un rotaļu pamācība, un divi robota kāju sākuma klucīši atvieglo būvēšanu. Papildus digitālai jautrībai būvētāji var tuvināt un grozīt komplektus trīs dimensijās, un sekot līdzi savam progresam aizraujošajā, intuitīvajā lietotnē LEGO Builder.

Jautrība visai ģimenei

4+ komplekti ir lielisks veids, kā pieaugušajiem dalīties būvēšanas priekā ar bērniem.

  • Iztēli rosinoša rotaļa mazajiem supervaroņiem. LEGO® Marvel Iron Man Hulkbuster pret Thanos (76263) nodod klasiskus supervaroņu piedzīvojumus bērniem no 4 gadu vecuma.
  • Leģendāri varoņi. Iekļauts Iron Man un viņa Hulkbuster robots, un Thanos ar savu lidaparātu. Sākuma klucītis ļauj sākt būvēšanas un rotaļu jautrību uzreiz.
  • Cīņu piedzīvojumi. Hulkbuster robots ir pilnībā kustināms un tajā ir iekļauta sēdvieta Iron Man minifigūrai. Lidaparātam ir piestiprināts disku šāvējs un sēdvieta Thanos minifigūrai.
  • Dāvana bērniem no 4 gadu vecuma. Šī dzimšanas dienas, svētku vai ikdienas dāvana ietver sākuma klucīšus un vienkāršas būvēšanas soļus, kas nostiprina būtisku prasmju attīstību.
  • Līdzi ņemama jautrība. Hulkbuster ir 11 cm augsts, un lidaparāts ir 9 cm plats, tāpēc bērni to var viegli pacelt un ņemt līdzi piedzīvojumus, lai arī kur dotos.
  • Iedvesmo jaunos prātus. LEGO® 4+ komplekti parāda bērniem ceļu uz iecienītu filmu, TV tēlu un ikdienas varoņu plašo pasauli.
  • Garantēta kvalitāte. LEGO® detaļas atbilst stingriem nozares kvalitātes standartiem, tāpēc tās ir vienlīdz kvalitatīvas un saderīgas, tās vienmēr var viegli savienot un atvienot.
  • Pilnīga drošība. LEGO® detaļas tiek mestas, karsētas, spiestas, savītas un pārbaudītas, lai nodrošinātu atbilstību stingriem globāliem drošības standartiem.

76263_lifestyle-64ec511aa16bb.jpg

Leģendārie tēli un izcilas tehnoloģijas

Šis jautrais un izglītojošais rotaļu komplekts ir izstrādāts īpaši bērniem no 4 gadu vecuma, kuriem patīk Marvel varoņi.

76263_hero-64ec512bbeeaa.jpg

Ieliec bērna rokās supervaroni

Sākuma klucītis, mazāki modulāri gabaliņi un atsevišķs modelis katrā maisiņā — ideāls komplekts, lai mācītos būvēt bērniem vecumā no 4 gadiem.

76263_build-64ec513c17a1f.jpg

Esiet kopā digitālā būvēšanas pasaulē

Ģimenēm būs vieglāk būvēt komplektus, izmantojot intuitīvās digitālās LEGO® instrukcijas funkcijām bagātajā lietotnē LEGO Builder.

76263_inthebox-64ec514f18d67.jpg

Episki piedzīvojumi ar vareno robotu!

Supervaroņa piedzīvojumi nekad nebeigsies ar Iron Man ar Hulkbuster robotu un Thanos ar lidaparātu.

CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Bērnu sapņi piepildās! Mēs palīdzēsim izvēlēties, ko īpašu bērnam - dāvanu dzimšanas dienā, Ziemassvētkos, Lieldienās vai vienkārši gribat iepriecināt savu atvasi? Toys Planet plašs sortiments, katrai vecuma grupai – sākot ar zīdaiņu rotaļlietām līdz pat pusaudžu interesējošām lietām. Jūs interesē LEGO SUPER HEROES zīmols? Apmeklējiet veikalus vai ieskatieties tiešsaistes katalogā- palīdzēsim izvēlēties piemērotako! Pašiem mazākajiem piedāvājam izglītojošas rotaļlietas, radošos komplektus, krāsainas lelles vai iespaidīgas automašīnas. Tiem, kas plāno brīvo laiku pavadīt kopā ar ģimeni, iesakām iepazīt galda spēļu un puzļu sortimentu. Un protams neaizmirsīsim par bērnu skrejriteņiem vai velosipēdiem! Āra rotaļlietas ir lieliski piemērotas ceļošanai vai pastaigām. Bērns jau ir noskatījis 76263 LEGO® Super Heroes Marvel Iron Man Hulkbuster pret Thanos – uzzini par to vairāk. Augstas kvalitātes rotaļlieta, par lielisku cenu– tieši tāds ir 76263 LEGO® Super Heroes Marvel Iron Man Hulkbuster pret Thanos.
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

76263 LEGO® Super Heroes Marvel Iron Man Hulkbuster pret Thanos

Kods: 4040101-6504
Svītrkods: 5702017419794
2549
2999
25,49 €
25,49 €
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs